אלבום...

קרני26

New member
אלבום...

טוב, אז אני שוב נכנסת בשם השני שלי, כדי שהבעלול לא יזהה אותי... אז ככה, הרבה בנות הציעו לי, כמתנה מקורית, להכין לו ליום ההולדת מעים אלבום שיסכם את השנים שלנו יחד. אז מצאיתי מלא תמונות ושירים רומנטים, אייקונים ותמונות מדהימות באינטרנט ועכשיו השאלה הגדולה: איך עושים את זה? הכוונה היא איפה אני יכולה להדפיס את זה? מדובר בתמונות שהורדתי מהאינטרנט שהן ברזולוציה גבוהה, אז יש תמיד אופציה של לפתח אותן כתמונות רגילות, אבל חשבתי על משהו מבריק פחות. למישהי יש רעיון? חוץ מזה, מצאתי המון רקעים יפים שאני רוצה להדפיס עליהם את השירים, וחשבתי להדפיס את הרקע במדפסת רגילה ואת השירים על שקף, ואז להדביק אותם יחד, אבל נשמע לי שוב, קצת נוצץ מדי, ואולי האפקט יעלם. יש למישהי רעיון איך לפתור את? אולי פשוט להדפיס שוב על הרקע? בעיה נוספת... מצאיתי מלא מסגרות מקסימות לדפים וחשבתי לכתוב את השיר באמצע - איך לעשות את זה? שוב, באמצעות שקפים? אשמח לכל עזרה שתוכלו להציע לי, כולל הפניות למקומות שאני אוכל להיעזר בהם. תודה רבה!

קרני26

New member
עוד שאלה חשובה!

איך מדביקים את כל הבלאגן הזה באלבום תמונות חלק? יש דבק מיוחד לזה שלא מלכלך? יש לי פשוט זוג ידיים שמאליות ואני לא ממש רוצה להרוס את זה...

אם את רוצה את יכולה להתקשר אליי

אני דוקא שמאלית לגמרי אבל ניחנתי בשתי ידיים ימניות וטעם טוב וסליחה על הצניעות אבל אני יכולה באמת לעזור תתקשרי אלי ונטכס עיצה ביחד. אם תרצי תוכלי לקפוץ אלי איזשהו ערב ונעשה זאת יחד

קרני26

New member
הי אתי!

לא קיבלתי את האי-מייל שלך טוב, אז בבקשה שלחי לי שוב! תודה רבה!

תמונות

טוב אני די חדשה כאן ואני רואה שאת זקוקה לעזרה בנושא האהוב אלי, ככך שאם את רוצה אני יוכל לעזור לך בכל שאלה. לגבי דבק ישנו דבק שנקרא דבק גומי יש של כמה חברות ניתן למצוא אותו באופיס דיפו או בכל חנות לכלי כתיבה, אני ממליצה על UNU (אם אני לא טועה) זה שפופרת כמו משכת שיניים אבל בפנים יש דבק משהו משהו שמים כמה נקודות מאחורי הדף שאת רוצה להדביק ומדביקים ואם חס וחלילה מתלכלך אז ברגע שמתיבש ניתן לקלף אותו. בקשר למתנה אני עשיתי לבעלי מתנה כזו אלבום של רגעים חשובים ל4 שנים יחד זה היה עוד לפני החתונה ובדיוק השבוע הוספתי את החתונה וראש השנה וכו´ ואת לא יודעת כמה נחמד זה להביט אחורה ולהיזכר ברגעים הטובים. אני עשיתי כל דף נושא שיש כותרת של נושא ותאריך לדוגמא טיול לאכזיב ינואר 99 וככה כל דף מסמל משהו וזה ממש כיף. לגבי פיתוח תמונות את יכולה לגשת לחנויות ולהביא להם תמונה על דיסקט והם מפתחים וככה את גם יכולה לעשות בפוטושופ על דיסקט ולפתח בחנות. את יכולה גם לפתח במאט ואז זה לא יראה נוצץ מידי. מקווה שעזרתי - תרגישי חופשי לשאול שאלות אם את מעוניינת, יום טוב אורלי

פלוציקה

New member
לגבי תמונות כבר הסבירו לך, אז

אני אסביר לך לגבי הרקע והשירים, הכי פשוט שיש, את מסמנת את הרקע שאת רוצה, עושה copy - paste ל-word ועל זה מוסיפה את השיר שהקלדת מקודם, ברגע זה תראי רק את הרקע ללא הטקסט, עכבר ימני על הרקע, תבחרי בשלח לאחור והופ, הטקסט הופיע... אם תסתבכי עם זה, את מוזמנת לשלוח אלי במייל את הרקע עם הטקסט , אני אעשה בשבילך ואחזיר לך במייל... בהצלחה

קרני26

New member
אתן נהדרות! תודה רבה! ../images/Emo24.gif

אני באמת אלך מאוחר יותר לאופיס-דיפו ואנסה לחפש אחר דבק הגומי הזה... לגבי הטקסטים, אכן אני עושה copy-paste על כל מה שניתן... הבעיה היא שיש אייקונים גדולים (כמו רקע) ועליהם לא ניתן לעשות את זה... נראה לי שאני פשוט אדפיס את הטקסטים על שקפים ואצמיד לרקע, או שאכניס את דף הרקע המודפס שוב למדפסת ואדפיס עליו פעם נוספת את הטקסט... ושוב- תודה רבה!!!!

פתאום נזכרתי שלא סיפרת איך יצא

נו ספרי מה עשית בסוף ואיך יצא, אני ממש סקרנית - טוב יש לי ממש מחלה של תמונות. בזכותך אתמול הגעתי הביתה והכנתי תמונה גדולה מכמה תמונות שפיתחתי מהחתונה ולא היה לי שימוש בהם (עשיתי לסבתות לדודה אחת ולגיסה החדשה אלבומים קטנים) טרם עשיתי להורים ולכן נשארו לי תמונות ספר. בקיצור לא סיימתי אבל זה ממש לקראת הסוף חסר לי עוד כמה תמונות שאני אשלח מחר לפיתוח אבל בנתיים רואים שזה הולך להיות פיצוץ. אז תודה לך ותספרי לי איך הלך אם האלבום שאת עושה, וכמובן אם את צריכה עזרה רק תגידי. אורלי נ.ב. - הדבק גומי הוא של חברת UHU.

למעלה