אלבום VA - Fashion Disco -2006

אלבום VA - Fashion Disco -2006

בא לי רקוד ולכם,אלבום דיסקו שמחזיר אותנו חזרה לשנות ה70'. VA - Fashion Disco 2006 רשימת השירים: Gino Soccio - Dancer Narada Michael Walden - Tonight I’m Alright Stacy Lattisaw - Jump To The Beat Edwin Starr - Contact The Trammps - Disco Inferno Jim Capaldi - Shoe Shine Bonnie Pointer - Heaven Must Have Sent You Cerrone - Supernature Sister Sledge - We Are Family Luisa Fernandez - Lay Love On You Donna Summer - Love To Love You Baby Machine - There But For The Grace Of God Go I Dan Hartman - Relight My Fire Esther Philips - What A Difference A Day Makes Village People - Y.M.C.A Queen Samantha - The Letter Rod - Just Keep On Walking חלק 1 חלק 2 תהנו ואל תשכחו להזמין אותי למסיבה.

ועוד-Romantic Reggae Vol.7 - Dance

מוסיקת ריקודים עכשווית רשימת השירים: 01 - Sanchez - Impossible 02 - Dennis Brown - Gimme Sweet Loving 03 - Garnett Silk - All The Woman I Need 04 - Beres Hammond - Missing You For A Mile 05 - Slim Batson - Never Give Your Heart Away 06 - Janet Lee Davis - Ready To Learn 07 - Peterman - No Holding Back 08 - Gregory Isaacs - Dont Take Your Love 09 - Sanchez - Julie On My Mind 10 - Dennis Brown - Echoes 11 - Frankie Paul - Best Of Friends 12 - Diana King - Im Still In Love 13 - Tyrone Taylor - Rainy Sunset 14 - Sugar Minot - Just Cant Keep A Secret 15 - Winston Reedy - Rated Xtra 16 - Don Campbell - They Dont Know

להיטים -Hitzone 36 2006 ../images/Emo220.gif

להיטים בשרשרת... רשימת השירים: Artist: V.A. Name: Hitzone 36 Year of release: 2006 Category: Pop Description: Size: 113 MB Rip Date: jun-16-2006 01 marco borsato - rood 05:20 02 juanes - la camisa negra 03:35 03 robbie williams - sin sin sin 04:03 04 rihanna - sos 04:00 05 blof - hemingway 03:39 06 bob sinclar - world, hold on 03:34 07 till west - same men 02:51 08 ali b, the partysquad & yes-r - rampener 03:38 09 chipz - gangstertown 03:14 10 bon jovi - who says you can't go home 03:49 11 coldplay - the hardest part 04:23 12 postmen & anouk - downhill 03:28 13 the sheer - the girl that lost her mind 03:21 14 pussycat dolls ft. will.i.am - beep 03:54 15 rafaela & paul de leeuw - houten hart 03:24 16 beat freakz - somebody's watching me 02:47 17 ne yo - so sick 03:28 18 kelly clarkson - breakaway 03:57 19 henkie - lief klein konijntje 02:43 20 guus meeuwis - ik wil het land zien juic 03:30 21 andre hazes & ali b - wij houden van ora 03:15 75:53 min

אהבקושששש....../images/Emo140.gif

מחייה הפורום אתה!!

תודה סוכן חתיך../images/Emo196.gif

אתה יודע גם אני מאז שזוכרת את עצמי אוהבת מוסיקה
ולהקות וזמרים וזמרות
בכלל המון פעמים היא העוזרת לי בהכל יש למוסיקה חיבור ללב
לך

בלו אייZ

New member
ומי לא אוהב מוסיקה../images/Emo79.gif../images/Emo35.gif

מוסיקה היא סוד אהבתינו, מוסיקה היא דבש ניגר, מוסיקה עוטפת את ליבנו, מהיום אל המחר מוסיקה היא נשימה לנצח והיא גם סם החיים.....

מוזיקה../images/Emo125.gif

ללב היא חודרת.. מוזיקה לי תמיד עוזרת מוזיקה אותי מלהיבה המוזיקה לי...מקשיבה....

הריקוד../images/Emo220.gif

כמוהו כחיבוק לא עולה כלום אך ערכו אוצר בלום הריקוד טוב לנשמה ממלא שמחה ואהבה חן חן על מוזיקה לריקודים

חן חן לך האישה האחת../images/Emo25.gif../images/Emo141.gif

אהבתי למוסיקת ריקודים החלה עוד בימי התיכון. כש הייתי מוזמן למסיבות דיסקו,הייתי מתלבש שיק ,סוחב איתי תמיד איזה כמה תקליטים של טינה צארלס, בארי וויט.דאגתי למוסיקה קצבית. צברתי המון תקליטים.כש לא היה איפה לאחסן אותם,נסעתי ל "אוזן השלישית" בשנקיין ומכרתי אותם בגרושים.היום אני מתגעגע לריח הוינל של התקליטים הישנים והטובים.

תקליטים../images/Emo220.gif

הרבה תקליטים שהיו לי קניתי אותם מחדש בצורת דיסקים...עדיין נותרו בידי תקליטים מאז..שהיתי צעירה ו... טינה צארלס,(אי לאב טו לאב)בארי וויט ברברה סטרייסנד, הרבה מוזיקה לריקודים...למה מכרת לאוזן השלישית? היתי קונה ממך...למה לא סיפרת?: -)איזו תקופה... כיום אני רוקדת לצלילי מוזיקה מכל הזמנים..הריקוד בנשמתי...

אם כך,למה שלא אפתיע אותך../images/Emo41.gif

בשיר יפיפה מהתקופה שחלפה ולא תשוב...הדיסקו במיטבו. שיר מהאלבום ...משנות ה 70'

וואאאאאאאו../images/Emo2.gif

יופי של הפתעה..הדיסקו במיטבו ולא נס ליחו חן חן לך...באמת ריגשת.. הנרקוד?

זה בדיוק התקליט שהיה לי

מעניין אם יצא דיסק... אפשר להוריד בקאזה כדי לצרוב? שומעת כרגע ורוקדת בקצב הנפלא..... תודה אהבה ונשיקות

אפשר לשמוע ...../images/Emo66.gif

דוגמיות ברשת מהאלבום ,אין לי מושג כרגע איך מורידים את כל האלבום אבדוק ואשוב אליך.

למעלה