אלבום של מדונה

וסל

New member
אלבום של מדונה

מהו האלבום של מדונה שמכר הכי הרבה עותקים??????

הילוש...

New member
האלבום הוא...

אז ככה אלבומה של מדונה שמכר הכי מעט עותקים בכל העולם והיחיד שנחשב לכישלון הוא : "אירוטיקה" שמכר 4 מליון עותקים. ואילו האלבום של מדונה שמכר הכי הרבה הינו: "כמו בתולה" שמכר כ- 22 מליון עותקים. אלבום זה נכנס לספר השיאים של גינס.

וסל

New member
תודה ועוד..

שאלה:התוכלו לדרג לי את האלבומים מהכישלון החרוץ עד להצלחה הגדולה(מבחינת המכירות כמובן).כמו כן אשמח אם תיכתבי(הילוש) או תיכתבו(אחרים) מהו האלבום שאתם הכי אוהבים ולמה?זה באמת מעניין אותי....תודה מראש

זה לא נכון

האלבום הכי נכשל של מדונה הוא אירוטיקה שמכר 6 מיליון האלבום הכי נמכר הוא האוסף הראשון שמכר 23 מיליון ואחריו TRUE BLUE שמכר 22 מיליון. הסינגלים הכי נמכרים בתולדות מדונה הם LIKA VIRGIN\MUSIC\VOGUE הסינגל הכי נכשל של מדונה הוא NOTHING REALLY MATTERS נדמה לי

הילוש...

New member
חלק נכון...

אין שום סיכוי שאירוטיקה מכר 6 מליון עותקים וזה בדוק עובדתית. אירוטיקה מכר 4 מליון עותקים ולא יותר אם לא פחות. בקשר לאלבום הנמכר נכון טעיתי "כמו בתולה" מכר 22 מליון עותקים ואילו האוסף הראשון מכר 23 מליון עותקים ועל כן הוא האלבום הכי נמכר של מדונה. אחד הסינגלים הכי נמכרים של מדונה הוא : "השתחווה" ששה בפסגת המצעד האמריקאי כ 7 שבועות ברציפות.

הילוש...

New member
אז ככה...

האלבומים של מדונה מהכי מצליח ועד הכי פחות: 1- האוסף הקדוש -23 מליון עותקים. 2- כמו בתולה - 22 מליון עותקים. 3- קרן אור - 13 מליון עותקים. 4- כחול אמת- 13 מליון עותקים. 5- מוזיקה- 11 מליון עותקים. 6- משהו לזכור - 9 מליון עותקים. 7- חסרת נשימה- 9 מליון עותקים. 8- סיפורי שינה- 8 מליון עותקים. 9- אתה יכול לרקוד- 8 מליון עותקים. 10- אירוטיקה- 4 מליון עותקים. לא כללתי בתוך הרשימה את : פסקול הסרט אוויטה שמכר 12 מליון עותקים. זה הרשימה פחות או יותר לפי מיטב ידיעתי תן לי כמה ימים וארכיב לך רשימה מדויקת בכ- 100 אחוז.

MTS GirL

New member
לפי מיטב ידיעתי למדונה היו

14 אלבומים... צ´או....... MICHELLE

MTS GirL

New member
חוץ מזה..

עד כמה שאני אוהבת את מדונה והיא מס´ 1 לפי דעתי נתוני המכירות שלה לא מזהירים במיוחד אני צודקת? בכל אופן אשמח אם תגיבו.. צ´או...... MICHELLE

וסל

New member
תודה הילוש

לדעתי ודעת מבקרי מוסיקה מדונה תמיד נחשבה ל"זמרת של סינגלים ולא אלבומים"-מבחינת זה שבדרך כלל הסינגלים שלה הרבה הרבה יותר איכותיים ביחס ליתר השירים באלבומים.אל תבינו אותי לא נכון!יש גם הרבה מציאות שהם לא סינגלים אבל ברמת העיקרון הסינגלים שלה בולטים הרבה הרבה יותר.לפי דעתי האישית שני האלבומים האחרונים:קרן אור ומוזיקה הינם הדרדרות מוחלטת אבל בעוד שקרן אור הוא מיוחד ואישי במוזיקה בקושי שומעים את קולה היפה של מדונה .במקומו שומעים כל מיני צלילים אלקטרוניים וחבל.מקווה שהאלבום הבא יהיה יותר טוב!

הילוש...

New member
האלבום הכי טוב של מדונה...

בעניי האלבום הכי יפה של מדונה בכל הזמנים הוא: "סיפורי שינה". משנת 94. סיפורי שינה הוא אלבום פופ טהור ואיכותי המציג את מדונה בפן אישי נורא רך נורא ומאוד מאוד מאוד מרגש. מדונה שרה באלבום על הפחדים שלה, הרגשות שלה, וששומעים אותו מתחברים למדונה האדם השקט והמקסים. יש באלבום הזה את השיר "סוד" SECRET שהוא אחד השירים הכי יפים של מדונה אם לא השיר הכי יפה שלה, מבחינה ווקלית הקול שלה בשיר זה נשמע מדהים וזה שיר נורא נורא אישי ומרגש. השיר "האהבה מנסה לקבל אותי" הוא אחד השירים האישיים של מדונה שלא לדבר על זה שמדובר בבלדה מופתית. שיר הנושא מהאלבום "סיפורי שינה" הוא שיר מאוד מיוחד ומההוה את הכישרון של מדונה לחדש ולהמציא בתחום המוזיקה כי היה קשה לאנשים לעכל את השיר. השיר : "אהבה אסורה" הוא שיר מדהים על בחורה שמתאהבת בבחור הלא נכון ובכל זאת הבחורה מחליטה לוותר על הכל ולהישאר נאמנה לאהבה שלה. שיר מדהים מדהים מדהים. מדובר באלבום מושקע מאוד שאני הכי הכי התחברתי אליו. אני גם חושבת שזה אחד האלבומים שמדגיש את אכויותיה של מדונה כזמרת מעולה עם קול מיוחד עדין ויפיפה. האלבום יצא בתקופה מאוד שבה מדונה היתה מאוד שבירה היא הרגישה נורא בודדה ולבד כפי שהיא ציינה בראיונות באותה תקופה והביע את הצורך העז שלה בילדים, ולכן בגלל שהאלבום נעשה ע"י מדונה בתקופה הזו יצא לה אלבום מאוד עצוב ואישי שבהחלט מדגיש את מחשבותיה ואכזבותיה של מדונה , מה שגרם לי נורא נורא להתחבר אליה כאדם דרך המוזיקה, ופחות לעיבודים משוכללים ממוחשבים. וזה אני הכי אוהבת שיר נטו מלא ברגש ותוכן שניתן לשמוע את הרגש בקולה של הזמרת ו"סיפורי שינה" הוא פשוט אלבום כזה. בעניי "סיפורי שינה" הוא האלבום הכי טוב בעולם. !!! ואני לא מגזימה. סיפורי שינה יצא בשנת 94. ומכר בעולם כולו כ- 8 מליון עותקים. מדונה שחררה מתוכו כ- 4 סינגלים: "סוד" "השתחווה" "סיפורי שינה" ו"טבע אנושי". "השתחווה" הפך להיות אחד הסינגלים הכי מצליחים של מדונה בכל הזמנים ושהה בפסגת המצעד האמריקאי כ 7 שבועות. כמו כן באותה שנה זכתה מדונה בפרס זמרת השנה בטקס פרסי המוזיקה של MTV. סיפורי שינה היה מועמד לגראמי על אלבום הפופ הטוב ביותר.

וסל

New member
נשמע כמו...

אלבום שאני אוהב,כי אני גם אוהב שירים אישיים ומרגשים ולא שירים מעובדים-קיצביים מידי- ואלקטרוניים שנמאסים מאוד מהר.רק שתדעי לך שכרגע שיפרת את מצבה הכלכלי של מדונה כיוון שגרמת לעוד אדם(אני)לקנות עוד אלבום שלה(סיפורי שינה). אבל את חייבת להודות ש"מוזיקה" בכלל לא היה האלבום שכולם ציפו לו....מדונה זמרת מעולה והכול אבל ההפקה גרועה כי בקושי שומעים את קולה העדין של מדונה בו

הילוש...

New member
תראה...

מוזיקה הוא לא אלבום גרוע. אני לא יכולה לרשום לך שהתאכזבתי כי באמת יש שם יצירות. עכשיו זה לא נכון שקולה העדין של מדונה לא בא לידי ביטוי באלבום. בשיר: "נעלמת" GONE הקול של מדונה יפיפה והשיר מרגש נורא. כמו כן הקול של מדונה נשמע מהמם גם בשיר : "מהי ההרגשה להיות נערה". אבל... מה שמדונה עשתה במוזיקה היא פשוט נגעה יותר במוזיקה ממוחשבת דאנס אלקטרוני ממוחשב והיא עשתה את זה מושלם, פשוט שלנו היה קשה להתרגל לזה ממדונה אבל שירים כגון "אימפרסיב אינטסטנט" או "נובאדי פרפקט" הם שירים טובים ומעולים , הם אמנם בולעים את הקול של מדונה אבל ההפקה המוזיקלית משובחת לחלוטין. מוזיקה הוא אלבום דאנס מצוין ומשובח ושא לדבר על זה שבאלבום הזה יש את היצירת מופת: "גן עדן" פארדייס. מי שבאמת מבין במוזיקה יכול להסכים איתי שהשיר הזה הוא יצירת מופת. העיבוד המוזיקלי, הרגש העצום, המשחקי קולות, הלחן המלטף, פשוט יצירה. ענק ענק ענק. אבל בכל זאת מדונה לדעתי מעולה בז´אנר של הפופ הטהור כמו בסיפורי שינה כמו תפילה וקרן אור. הזא´נר האלקטרוני חמוד לה אבל בהחלט לט מבליט את איכויותיה כזמרת.

GREENSsss

New member
מסכימה

האלבום הזה מדהים, אני אוהבת אותו מאוד, בהחלט הבלדות היפנטו אותי, אבל מצד שני שירי הפופ שקצת לא הלהיבו כמו I´d rather be your lover, survival and dont stop. מאוד הזדהתי גם אני עם המון שירים באלבום, והוא מאוד אהוב, אבל זה מאוד קשה לבחור משהו אהוב אחד שלכל כך הרבה אלבומים שלה יש את המשהו המיוחד שלו, שמסמל תקופה, מצב רוח, סגנון. בכלל שנות ה-90 של מדונה יותר טובות מאשר שנות ה-80 שלה. אבל מי אני שאחליט. כל מעריץ מתחבר לתקופה אחרת שלה. ודרך אגב, אני חושבת ש bedtime story הוא שיר מדהים... לא מתאים בכלל לאלבום, אבל הוא ממש יוצא דופן ומלהיב ביותר.

הילוש...

New member
אני רק יכולה לומר לך

שמדונה היא הזמרת הכי מוכרת בעולם. והיא הזמרת שמכרה הכי הרבה בעולם אי פעם. אז תחליטי לבד מה מזהיר ומה לא.

קרן אור מדהים

קרן אור הוא ללא ספק האלבום הכי טוב של מדונה זה לא נכון שהיא טובה רק בסיגלים, יש לה מלא שירים יפים מאלבומים שחבל ולא יצאו. כמו כן ידוע שהיא הזמרת שמכרה הכי הרבה תקליטים 150 מיליון ויותר! והיא נחשבת לדמות הגדולה כיום בעולם המוזיקה הרבה יותר ממייקל גקסון שלפני 10 שנים היה ממש ענק.

הילוש...

New member
נכון.

אתה צודק בעניין המכירות. קרן אור באמת אלבום ענק יש בו שירים שהם יצירת מופת בעניי FROZEN זה פשוט יצירה. אבל מה לעשות "סיפורי שינה" פשוט ממיס אותי. אבל ללא ספק קרן אור הרבה יותר איכותי מבחינה מוזיקלית מסיפורי שינה.

למעלה