אלבום "פאוור"

Judass

New member
אלבום "פאוור"

Majestic Vanguard - Beyond The Moon 2005 Metal Heaven אני אהיה גלוי , אני רווי עד כדי בחילה מהסגנון מלודיק ספיד,סליחה "פאוור" מטאל :), הממוחזר עד אין סוף. דווקא בלהקה השבדית הצעירה הזו יש איזשהו ניצוץ שאהבתי. המוסיקה הבסיסית היא מלודיק ספיד הידוע לשימצה,רוב השירים מהירים לצערי, המון מלודיה ונגינה מתאימה, אבל מלבד שני שירי להלהלהלה רגיל שלא אהבתי לאחרים יש תוספות מענינות, קצת פרוגיות,טיפה פה ושם פולק,כובד נעים. הקול בהחלט טוב ,לא צווחני מידי , ולא שר בסגנון של קישקה ברוך השם,(לקישקה יש קול אדיר אבל לשמוע 100 אלף זמרים ורובם עלובים שרים בסגנון הזה כבר יוצא מכל החורים , גם את הזמרים המוצלחים שלא יודעים לשיר בסגנון משל עצמם נמאס לשמוע גם עם קוראים להם טוביאס). הקול הנעים גם מתאים מאד למוזיקה. בקיצר להפתעתי הרבה נהנתי מהאלבום הזה (אני מנסה מידי פעם אלבומים חדשים על בליינד),בהחלט שווה שמיעה. אתר הבית של הלהקה: http://www.majesticvanguard.net Judas

Kfiriboy

New member
תודה על ההמלצה!

אבל כמה ציון היית נותן להם מ-1 עד 10?

Judass

New member
יש בעיה

הציונים שאני נותן (לדיסקים שלי שאזכור מי מה מו) , הם קצת אחרים , בעיני ציון 7/10 הוא טוב מאד , מעל ואו ואו . יש אולי 20 דיסקים מאלפים שקיבלו אצלי 10 לדוגמא. אז לפי קרטריון זה האלבות המדובר - 7/10. Judas

למעלה