אלבום חלול

thenerd

New member
אלבום חלול

היום קבלנו את אלבום התמונות והווידאו מהחתונה 1.11.07 כולם היו שם - החברים הטובים,המשפחה תמר שלאחרונה הפכה אמא והיתה לה לידה קלה אמא של איתי ואייל, גם אמא של שושנה שנראית מצויין ושמחה אותנו בנוכחותה קרן שילדה לפני שבוע והיא אמא טרייה אמא של שי ומור, אמא של אשתי ואמא של אלעד ואלון אמא של אייל ונעמה ואמא של הגר כולם היו ואני ? אני בסה"כ הייתי חתן השמחה - ואמא שלי לא היתה. באלבום מודבקות מאות תמונות, האלבום ריק.

MeWithoutU

New member
../images/Emo201.gif

ביום יום אנחנו הולכים ברחוב - ורואים ילד/ה הולכים יד ביד עם אמא. או חבר/ה מספר/ת על הארוחה הנחמדה שהכינה אמא בשישי בערב. וכל מה שאנחנו מרגשים - זה את החיסרון של אמא. וביום המיוחד הזה...חתונה שכל כך זקוקים לאמא. דווקא ביום הזה - אחד הימים הכי מאושרים בעולם - היא לא נמצאת. אמא של זה נמצאת...וגם של זה...וגם שלה...וגם שלהם... ורק אמא שלנו - חסרה! אני בטוחה שהיית רוצה את אמא שלך שם לצידך...אבל לא כך הדבר... אבל אני בטוחה שהיא שם למעלה כל כך שמחה בשבילך ובשביך אשתך... היא שם למעלה...מאושרת...ומחייכת בגללך!

eshkolit32

New member
תיאור עצוב.

המילים שבחרת לתאר את המצב ממש מדגישות את ה"אין" מול ה"יש". האלבום פיזית מלא, אבל בשבילך הוא כאילו ריק, כי אימא שלך לא נמצאת שם... לראות את האלבום זו עוד תזכורת צורבת למציאות המורכבת שאתה חי בה וזה נשמע לי לא פשוט בכלל. אני מקווה שאתה מאמין ומרגיש בתוכך שאימא שלך כן אתך, כן היתה שם וראתה את השמחה הגדולה, וכן מלווה אותך בכל מהלכי החיים שלך.

thenerd

New member
אתן מקסימות ../images/Emo23.gif

אני בטוח שעל כולנו עוברים ימים כאלה ... אני מקווה שהיום יתחיל "על רגל ימין" תודה רבה על המילים החמות !!! נשיקות, לירן.

לירן,

אל תתבאס אני מבינה מה זה ההרגשה הזאתי אומנם עוד לא התחתנתי אבל גם אני איבדתי אמא ותוהה לעצמי עם מי אעבור את הקטע של החתונהמהחופה וכו'.. תשמע היא הייתה בשמים ראתה אותך ושמחה אל תתבאס שזה שהיא לא הייתה פיזית זה לא אומר שהיא לא הייתה איתך תשמע יש אנשים שאיתך פיזית אבל זה רק צביעות. תתנחם שהיא בטח מאושרת מלמעלה, ממש קורנת מאושר ושומרת עליך.

למעלה