אלבום חדש ל- RUSH

RAKA

New member
במקום להתפלצן

עדיף ללכת לשמוע את הדיסק ואז לכתוב את התרשמותך.

גלעד1987

New member
מחשבות והרהורים

תראו, אי אפשר להגיד דברים קיצוניים על אלבום הקאברים של ראש, לא לכאן ולא לכאן. אי אפשר להגיד שזה בדיוק הדבר שהם צריכים לעשות, כי אלבום נוסף שלהם, מקורי, היה רעיון יותר טוב. מצד שני, כשלהקה מצליחה ואהובה כל כך מראה מחווה אוהבת לגיבורים שלהם, זה לא יכול להיות רע כל כך. זה מראה על כבוד ושהם יודעים שהם לא הגיעו לבד למעמד שלהם. כל הכבוד להם, ונקווה לשמוע מהם עוד אלבומים מקוריים שלהם.

RAKA

New member
לכל הקשקשנים!

Feedback יוצא במסגרת חגיגות 30 שנה ללהקה שמלווה גם בסיבוב הופעות עולמי. האלבום הוא EP כלומר מיני אלבום ובו גרסאות כיסוי לשירים שחברי RUSH אהבו להקשיב בצעירותם. אין להם שום יומרה לזעזע או להפוך עולמות באלבום הזה. האלבום נמכר במחיר זול יחסית כך שהסיבה היא לא רווח כלכלי. או שאין להם מה למכור. vapor trails יצא ב2002 וב2003 הם הוציאו את RUSH IN RIO, לא חסרים דיסקים של RUSH בחנויות ובכותרות. אם תאזינו לאלבום תוחלו להבחין באוירה הכיפית והרוקנרולית, ולא באוירה רצינית מדי,כמוCHANGE OF SEASON לדוג' גם סאונד האלבום מזכיר את תחילת דרכם. אבל כנראה שאתם רגילים ליומרה ומהפכניות כך שקשה לכם לזרום עם הדברים. בחור כותב הודעה על אלבום חדש של להקה, וישר קוטלים את האלבום, יש בזה דבר מאוד פוגע. אריק חייט, שמעת את האלבום? אם לא, קודם כל תשמע אחר כך תרשום תגובה ספציפית, זו זכותך המלאה לא לאהוב את הלהקה, אך בשביל לשכנע אחרים תמיד כדאי להביא נימוקים עניינים. ולבחור שכתב על 3000 דולר שהוצאו על על גבונות, נו באמת? לגבי סיבוב ההופעות הנוכחי למי שהתעניין, הסיבוב הוא באמת משהו מיוחד, הלהקה מנגנת מכל האבומים בליווי קטעי ווידאו מכל התקופות, XANADU מנוגן עם הגיטורת בעלות הצוואר הכפול בדיוק כמו לפני 25 שנה. משך ההופעה הוא שלוש וחצי שעות כולל הפסקה! לפי הביקורות שקראתי באינטרנט האירוע הוא ממש חד פעמי.

avivs

New member
הם באמת הוציאו 3000 דולר על גבינה

נראה אולי אני אמצא קישור לזה, זה באתר הרשמי של rush תחת "עובדות... או שמה.." ככה שאולי אני טועה, וראש טעו את כולנו

avivs

New member
יכול להיות שזה לא נכון

הם אומרים שם שזה יכול להיות שקרים אבל למי אכפת? להקה אחו שילינג טובה, וזהו.

אני לא בטוח שהבנת

למה מתנגדים לאלבום הזה. זה לא שהקאוורים בו גרועים (לא הקשבתי לו מעולם), אלא שלהקה אשר הוציאה חומר מקורי ייחודי והתבססה זמן רב על חומר כזה מוציאה אלבום קאוורים זה נראה לי (וכנראה שלעוד כמה אנשים) לא הכי במקום. זה בסדר לעשות ביצועי קאוורים בהופעות או משהו, אבל שלהקה שכותבת חומר מקורי תבסס על זה אלבום זה לא הכי אומנותי כיוון שהלהקה ביססה כבר מוסיקה משל עצמה. אני לא מת על הלהקה, אני גם לא שונא את הלהקה, ובכלל אני לא מכיר אותה יותר מידי טוב, אבל זה עדיין לטעמי לא במקום.

RamiSun

New member
למה לא במקום...

אף שלא שמעתי כלל את האלבום , אבל מבחינת העיקרון, שזה די יפה ומכובד שלהקה תוציא אלבום קאוורים , עם שירים שעושים להם את זה. לא מבין את הזעקה כאן....

למעלה