אלבום חדש ל-Alamaailman Vasarat

Yudokolis

New member
אלבום חדש ל-Alamaailman Vasarat

הלהקה הפינית עם השם הבלתי ניתן לביטוי Alamaailman Vasarat מוציאה אלבום שני עוד שבוע וקצת. למי שרוצה להכיר את הלהקה הזו, שעושה שילוב מוזר בין כלייזמרים, מוסיקה צוענית, רוק כבד, רוק מתקדם ועוד כמה ז'אנרים שלא אמורים לפגוש אחד את השני ולו לסינקופה בודדת, ניתן וכדאי להוריד דגימות מהאתר שלהם. הלהקה, להזכירכם, מופיעה בפסטיבל NearFest בארה"ב בסוף יוני.

Yudokolis

New member
קוראים לזה אינ-טר-נט

וזה משהו מגניב כזה שהופך להקות פיניות וצ'כיות לנגישות אפילו למדינות עולם שלילי כמו ישראל. וברצינות, על להקה שמופיעה ב-NearFest קשה שלא לשמוע אם אתה מתעניין בפרוג מעבר לרמת הג'נסיס-יס-קאמל-קרימזון. ועוד יותר ברצינות, למרות שאתה בטח לא ממש ציפית לתגובה מפורטת, על Vasarat שמעתי דרך בחור הולנדי בשם יוריאן האג, שמנהל אתר ביקורות פרוג. פגשתי אותו לפני שנה ומשהו בביתו, שעתיים נסיעה מאמסטרדם, והשמענו אחד לשני דברים. כשהשמעתי לו את השני של פרווה חמה, הוא השמיע לי בתגובה את Vasarat. ועוד לא נתקלתי מאז במישהו, חובב פרוג או לא, שלא נפל מהמוסיקה הפסיכית שלהם. ולגבי דברים צ'כיים כמו Jablkon, עליהם המלצתי לא מזמן - קיבלתי רשימת המלצות ממידד מ-MIO, ואני הולך לפיה, וכמו כן אנשים שפגשתי כאן בפראג חשפו אותי לדברים כמו Iva Bittova המלכה. ולגבי דברים ישראלים כמו איטליז - פקח עיניים ואוזניים. אם אני מצליח לשמוע עליהם מפראג, אני בטוח שגם אתה יכול.

Don Joshev

New member
על מה אתה ממליץ?

לפי הדגימות אני פונה אליך בקושיה הבאה: איזה אלבום כבד וטוב יש להם?

Yudokolis

New member
אלימינציה

ללהקה יש שני אלבומים, שהשני בהם עוד לא יצא... אז ההמלצה שלי דיי פשוטה: Vasarasia. פרטים באתר שלהם.

למעלה