אלבום השבוע.

dirty boots

New member
אלבומי השבוע;

Paul Simon-Graceland. אהבתי. אפילו מאוד. אלבום די מקסים, שמשלב בין מוזיקה אפריקאית, פופ ונגיעות של קאנטרי [ז"א, מקצבים ולחנים דומים לקאנטרי שעושים עם גיטרות חשמליות ומקצב קצבי]. אני לא מכיר עבודות קודמות של מר סיימון [או אפילו את סיימון וגורפינקל, אבל זה ישתנה בקרוב], אז באתי אובייקטיבי לחלוטין. מה גם, שיש פה את אחד מהלהיטים הטובים שמישהו טרח אי פעם לכתוב [You Can Call Me Al, שיש לו ריף שאתם בטוח מכירים, גם אם חשבתם שאתם לא מכירים]. יופי של אלבום. וגם העטיפה מקסימה למדי. שלום חנוך ומשה לוי-יציאה. אז בסדר, לא שמעתי את הדיסק השני בשלמותו. לא היה לי עוד כוח\זמן לעשות את זה. אבל בכל זאת, יציאה היא הופעה אקוסטית של פסנתר [משה לוי] וגיטרה אקוסטית [שלום חנוך], ששניהם מסתובבים איתה כבר די הרבה זמן, והם החליטו להוציא אותה לאור על דיסק. מה ששמעתי מההופעה, היא מיוחדת, יפה [שומעים הרבה מהקול של שלום ואיך הוא השתנה (לטובה, דווקא) אחרי שהתחיל לעשן], ורשימה טובה של שירים. שווה בדיקה. וכמו שצויין, אני עדיין מחכה לגשם

epitaph

New member
אתה זה שאמרת שלא תאהב אותו?

אני מתכוון לגרייסלנד...בהחלט אלבום שווה. אם אתה רוצה להמשיך את ההיכרות איתו הייתי ממליץ על אלבום קצת יותר מוקדם שלו, Still Crazy After all These Years, שבו מופיע לך גם טוני לוין על הבאס. (אגב, גם באלבום גרייסלנד מתארח חבר אחר בקרימזון) אהבתי מאוד גם את There Goes Rhymin Simon. לגבי סיימון וגרופנקל, לדעתי תנסה את Sound of Silence ויש גם את הפסקול של הבוגר (The Graduate) שהוא מעולה.

dirty boots

New member
אכן אמרתי..

היה לי איזה חשש מהקטע של המוזיקה האפריקאית, אין לי מושג למה. הבחור בהחלט קסם לי. יש לו קול טוב, והאווירה של Graceland שווה למדי, החיבור בין הפופ והסגנונות האחרים יפה יפה. אני בהחלט אנסה, תודה

Sp00nMan

New member
eric clapton unplugged

פשוט מצויין...מתאים בול לסטלה של יום שישי

epitaph

New member
השבוע היו הרבה...

עקב מתנות, קניה מסיבית ועוד גורמים משתנים...נציין בעיקר את: King Crimson - The Great Deceiver Live 1973-1974 קופסא של ארבעה דיסקים של הופעות חיות מהשנים הנ"ל, אין ספק, ההרכב האהוב עליי של קרימזו וכאן גם קל להבין למה.

zoe80

New member
Husker Du - Zen Arcade

ללא קשר לחורף, כי אני "נגד" (ברמת העיקרון) חלוקה לאלבומי חורף/קיץ..... אלבום ל-פ-נים!!!!

sharzoe

New member
3) "Whiskey & Leather"

של ה- BERSERKERS, איך שכחתי.... "I know things will be better, when I get my Whiskey and Leather!" זה השילוש המקודש שלי השבוע.

למעלה