אלבום השבוע שלי

NoKiA2003

New member
אלבום השבוע שלי

בשנת 1994 הופיע האלבום Dummy של Portishead, הרכב Trip hop אלטרנטיבי שצמח ברובע בריסטול בבריטניה. במרכז ההרכב עומדת Beth Gibbons הסולנית המצויינת עם הקול המרטיט, ו-Geoff Barrow שאחראי להפקה, למיקסים, לסמפלרים ולוקח חלק גם בנגינה. השילוב בין הדגימות, האפקטים והאווירה הקסומה, כמעט שמיימית, הצליל העדין, הטקסטים המורבידים והקול המיוחד של גיבסון יצרו אלבום מופלא ועשיר ברעיונות וסגנונות מוזיקלים שהצליחו מאד באותה תקופה בסצינה המוזיקלית. מהאלבום יצאו שלושה סינגלים, Numb, Sour Times ו-Glory Box אבל קשה לי לא להתייחס לאלבום כאל יצירה שלמה ומיוחדת שרק נותנת חשק לשמוע שוב את כל הדיסק ולהתענג שוב ושוב משירים כמו It's a Fire המדהים!!! (השיר שבחרתי מתוכו) ו- Mysterons. בקיצור, מי שעוד לא מכיר, אחד הדיסקים הטובים שנוצרו אי פעם, מומלץ להתמכר

Ice machinE

New member
אחת הקניות היותר טובות שעשיתי

פשוט יצירה משובחת. אני חייב לציין לטובה את השיר הכי אהוב עלי מהאלבום wandering star

alpha80

New member
הביקורת שלי היא פשוט -

חיבור של שניכם: אחד הדיסקים הטובים שנוצרו אי פעם + אחת הקניות היותר טובות שעשיתי = יצירת מופת ורצוי להזכיר את TO KILL A DEAD MAN, פסקול הזוי לסרט קצר שעשו פורטיסהד לפני האלבום הזה, מדהים ביופיו ובפשטותו.

NoKiA2003

New member
ובדאי גם להוסיף את הפרוייקט

של Beth Gibbons עם Rustin Man (מ-The The), אלבום מלנכולי חורפי ומשובח משנה שעברה שנקרא Out of Season

די שכחתי ממנו

תודה על התזכורת. האלבום הזה הוא לשנות ה- 90 מה שהיה it will end in tears לשנות ה- 80.

NoKiA2003

New member
השוואה מעניינת

אם כי מעולם לא הייתי מסוגל לשמוע את התקליט it will end in tears מהתחלה ועד הסוף (זה היה נגמר בחיתוך ורידים)

NoKiA2003

New member
תודה ../images/Emo9.gif

אחלה רשימה יש לך שם! מאד מקורי, לא נדוש ומגוון

חולוני

New member
תודה גם לך :)

הרשימה הזאת היא מלפני יותר משנה וחצי. הימים שעוד הייתי אזרח, ורק חזרתי מחודשיים בארה"ב (שבה הייתי בהופעה הזאת).

DGL242

New member
חבל על כל מילה, הם ו-Massive Attack

ו-Tricky מספר אחד, כל אלבום בצבע!

למעלה