אלבום השבוע שלי

NoKiA2003

New member
אלבום השבוע שלי

Faithless המאד מוערכים הוציאו בשנת 1997 את האלבום המופתי Reverence שבעיני הוא אחד מאלבומים הטובים שיצאו בשנות התשעים. את ההרכב מוביל הרימקסר המוכשר Rollo שמיקסס בין היתר את Don't You Want Me של פליקס, את הפט שופ בוייז, את דונה סאמר, ביורק ועוד גדולים וטובים אחרים וגילה את Kristine W שאני עוד אדבר עליה כאן בפורום. בנוסף אליו חברים בהרכב בין היתר Sister Bliss ו-Maxi Jazz וגם Dido (אחותו של רולו) שיצאה לקריירת סולו מאד מצליחה. פייטלס הצליחו לשלב באלבום בין סגנונות והשפעות מוזיקליות שונות ומגוונות מקלאסי ועד ראפ ודאנס וליצור צליל מגוון חדשני מאד מזוהה וייחודי להם. בין הקטעים היותר מומלצים באלבום Savla Mea ו-Insomnia שעד היום קשה לי לתאר במלים מה הסאונדים שלהם מסוגלים לגרום לי להרגיש (במיוחד הסינטיסייזרים בסוף) וגם Dont Leave (יש גרסה לשיר הזה גם עם בוי ג'ורג שיצאה כסינגל) ו-Drifting Away עם הקטע האופראי בהתחלה וההמשך האינסטרומנטלי המדהים. בקיצור, מי שעדיין לא מכיר או לא נתקל באלבום, זה הזמן, יצירה מופלאה! השיר שבחרתי מתך האלבום הוא Savla Mea. אתם יותר ממוזמנים לספר מה אתם חושבים על הדיסק הזה ולהוסיף אלבומים אחרים שאתם אוהבים במיוחד, לילה טוב

NoKiA2003

New member
אפרופו I Want To Live

השיר שייך במקור ל- Gavin Friday, הסולן המיתולוגי של ה-Virgin Prunes (Pagan Lovesong, Baby Turns Blue) מתוך אלבום שלו משנת 1992, גרייס חידשה אותה בגרסת דאנס רק בשנת 1995

DGL242

New member
לידיעתך אני שמתי אתו בפורום 80 עוד

לפני שפתחת...האמת זה השיר היחידי באלבום ששווה משהו, כל היתר מאוד ממוסחרים, "מתוקים" בהפקה ובשירה.

dune d

New member
אלבום מדהים, הרכב מדהים!!!

רק דבר אחד שחסר לי. לאלבום, בהוצאה הרשמית נוסף גם אלבום רמיקסים מצויין בכל קנה מידה. לפעמים קשה להחליט מה יותר טוב המקורי או הרמיקס. ל-nsomnia יצאו מעל ל-200 גירסאות רמיקס רשמיות , שזה המון!!! ואם אני לא טועה הוא יצא ב-96' ולא 97'. אחלה ביקורת.

מו 29

New member
אלבום השבוע שלי

NOKIA2003,שאפו לבחירה שלך,אני זוכר ןמתגעגע לדיסק הזה,ופתאום אני בהלם ששכתי ממנו,אבל מיד אחרי שאני מסיים משמרת,ומתעורר מהשינה הדיסק הזה הולך להתנגן אצלי הרבה מחר,פרט קטן ששכחת להוסיף,סיסטר בליס קצת שכחתי את שמה המקורי,אבל היא ישראלית כשרה מהעיר חיפה. ברוח סגנון המוזיקה של פיית'לס,אני אמליץ על דיסק שהוא מעט דומה,קשור איכשהו לתחום של פיית'לס,דיסק שפרץ גבולות,MUSIC FOR THE JILTED GENERATION של הפרודיג'י (THE PRODIGY)זהו הדיסק הראשון שחיבר בתוכו מוזיקת דאנס עם רוק ואפילו רוק כבד,כאשר כמעט כל קטע בדיסק היה חזק מאוד. הקטעים שהותירו עליי חותם שלא נשכח הם:NO GOOD,VOODOO PEOPLE,ONE LOVE,POISON. הדיסק יצא בשנת 1995,והוא היה האלבום השני של הפרודיג'י אחרי EXPRIENCE שבאמת נשמע נסיוני ומעט מטורף,אבל בעיקר נשמע גאוני,המלצה חמה למי שלא מכיר למהר ולקנות ולמי שמכיר ומתגעגע,הגיע הזמן,לא????????

NoKiA2003

New member
../images/Emo45.gif דיסק מצויין שאין לי אותו אבל

אני זוכר טוב את השירים האלה, בחירה מצויינת

למעלה