אלבום ההופעה תוכלו לראות בקישור הזה
ש שלומית מליק New member 29/5/10 #2 קרול את גדולה מהחיים...... אני עדיין שומעת אותו שר לי באוזן.... השיר "אני שר" חבל"ז איזה אלבום.... אני הראשונה לקנות......
קרול את גדולה מהחיים...... אני עדיין שומעת אותו שר לי באוזן.... השיר "אני שר" חבל"ז איזה אלבום.... אני הראשונה לקנות......
א איתן דואק New member 29/5/10 #3 כל תמונה פוסטר , אני לא מבין איך כתוב שם מספר צפיות 3 או 2 שרק אני עברתי עליהם פעמיים ...כל הכבוד על ההנצחה המקצועית קרול ! .
כל תמונה פוסטר , אני לא מבין איך כתוב שם מספר צפיות 3 או 2 שרק אני עברתי עליהם פעמיים ...כל הכבוד על ההנצחה המקצועית קרול ! .
ג גל ונטורה New member 29/5/10 #4 איתן זו טעות...בדקתי בשביל להבין מה קורה שם....ראיתי תמונה מסויימת שהיתה על 4צפיות 4 פעמיים נשאר על 4 צפיות...היה צריך להיות 8 לפי הבנתי בחשבון לא?! כיף שאתה מבקר פה...
איתן זו טעות...בדקתי בשביל להבין מה קורה שם....ראיתי תמונה מסויימת שהיתה על 4צפיות 4 פעמיים נשאר על 4 צפיות...היה צריך להיות 8 לפי הבנתי בחשבון לא?! כיף שאתה מבקר פה...
I itamarmal New member 30/5/10 #5 איזה יופיייי-- בא לי לחזור שוב... וואללה איזה התרגשות בא לי לחזור לעוד הופעה... כמה חבל ההופעה הבאה במוצא"ש ולא אוכל להגיע..
איזה יופיייי-- בא לי לחזור שוב... וואללה איזה התרגשות בא לי לחזור לעוד הופעה... כמה חבל ההופעה הבאה במוצא"ש ולא אוכל להגיע..