אלבום בשבוע-PIECE OF MIND

MetalliKosta

New member
אלבום בשבוע-PIECE OF MIND

האלבום השני שיצא עם ברוס דיקנסון,האלבום הצליח להמשיך עם גל ההצלחה שגבר עם הצטרפותו של דיקנסון ללהקה...האלבום הזה הוא הרביעי של מיידן וגם אחד המוצלחים שלה...אז..... 1.השיר הטוב ביותר ? 2.הסולו הטוב ביותר ? 3.הקטע האהוב עליכם ? 4.הדיעה הכללית על האלבום ?

תנו לי קצת פיסית מידע:)

1)The Trooper 2)Die With Your Boots On 3)הכל מהTrooper 4)אלבום טוב שהביא 2 שירים מעולים(תמות עם המגפיים והטרופר)

IroN MaideN1

New member
אני:

לא שמעתי את כל האלבום אז אולי פיספסתי איזה שיר טוב אבז זה ממה ששמעתי: 1.the trooper 2.flight of icarus 3.מלא קטעים ב-the trooper 4.למרות שכמו שכתבתי קודם,לא שמעתי את כל האלבום הזה,אבל ממה ששמעתי הוא מצוין,והביא כמה שירים ממש מצוינים!

Alon31288

New member
...So my Piece of Mind is

1. השיר הטוב ביותר הוא The Trooper כמובן. (זה מובן, לא?...) 2. הסולו הטוב ביותר הוא ב-The Trooper. 3. הגיטרות ב-The Trooper, Die With Your Boots on, Sun & Steel ואלה השירים שאני אוהב במיוחד אבל אני חולה על כל האלבום הזה. 4. אלבום גאוני, מבריק, מדוייק. יש כמה אלבומים בודדים שלהם שאני אוהב בהם הכל. זה אחד מהם. פשוט מדהים. אין מילים לתאר אותו. אחד האלבומים הכי טובים שלהם בלי וויכוח. עם ההרכב המנצח שלהם ו-100% מכל אחד מהם, יוצאים Masterpieces!!!

matt hensley

New member
דעתי על האלבום..

1.quest for fire 2.Revelations 3.sun and steel 4.אלבום ממש טוב. כיפי כזה...עם שירים עם מלודיה חזקה ושירים קליטים ולא מעיקים באורך(יש למיידן כמה כאלה שהם גוררים אותם בסולוים יותר מדי לטעמי)

Awaken

New member
אם אנחנו כבר מדברים על האלבום...

אז סתם לא יודע מאיפה נזכרתי אבל יש שיר של סוליטרי שקוראים לו piece of mind

למעלה