אלבום בשבוע-IRON MAIDEN

MetalliKosta

New member
אלבום בשבוע-IRON MAIDEN

אני רוצה להתחיל משהו חדש כל שבוע או כמה ימים נעשה כמה סקרים על אלבום של מיידן,אז נלך לפי הסדר,הדיסק הראשון: IRON MAIDEN-IRON MAIDEN האלבום המלא הראשון של איירון מיידן יצא בשנת 1980,והוא זכה להצלחה גדולה,אומנם לא להצלחה כמו האלבומים הבאים עם דיקנסון,אבל זה היה דיסק טוב לכל הדעות. אז הנה השאלות (אתם מוזמנים להוסיף בעצמכם שאלות) : 1.השיר הטוב ביותר לדעתכם? 2.הסולו הטוב ביותר? 3.הקטע האהוב עליכם בדיסק? 4.מה דעתכם בכלליות על הדיסק?

BlizzardOzz

New member
אוקיי...הנה שלי

1. השיר הטוב ביותר לדעתי הוא Iron Maiden 2. הסולו הטוב ביותר הוא הסולו של Phantom Of The Opera 3. Runing Free נשמע קצת פאנקי! 4. אלבום בהחלט קלאסי המשלב הבי מטאל וטיפה פאנק! 8/10

Alon31288

New member
רעיון מגניב ביותר.

אממ טוב אז... 1.השיר הכי טוב לדעתי הוא "Iron Maiden". 2.הסולו הכי טוב לדעתי הוא ב-"Sanctuary". 3.הקטע האהוב עליי הוא הגיטרות והסולו ב-"Sanctuary". 4.בכלליות לדעתי זה דיסק מעולה ואני אישית מאוד מאוד אוהב אותו. (ושוב, אני לא משווה לכלום אני נותן חוות דעת על הדיסק עצמו!)

באמת אחלה רעיון

מקווה שזה יצליח להחיות את הפורום. 1. Phantom Of The Opera 2.הסולו של Phantom Of The Opera 3.קטע-"איירון מיידן" 4.אלבום באמת מצוין עם שירים שיזכרו לעולמים, ולדעתי זה גם האלבום הטוב ביותר שהיה ללהקה עם פול.

Alon31288

New member
להההההההההההההה

אפשר לחשוב עם מיליוני טריליוני האלבומים שהם הוציאו עם פול זאת באמת הייתה בחירה קשה בלעע

matt hensley

New member
רעיון מעולה

אף פעם לא שמעתי את הדיסק כולו כמו שצריך אז אני לא אובייקטיבי...

...

1. השיר הטוב ביותר - Phantom Of The Opera 2. הסולו הטוב ביותר - לא יודע... 3. בכלליות על הדיסק - דיסק מאוד טוב, איירון מיידן הישנים זה ממש מוצלח, פול דיאנו אחלה סולן, לדעתי בדיסק הזה הוא עשה עבודה יותר טובה ממה שברוס היה יכול לבצע.

למעלה