אז בקשר לאלבום...
כבר אמרתי שאני הכי אוהבת את אוריג'ין אז אני רוצה להסביר למה... המוזיקה באלבום הזה ממש חזקה (בדיוק איך שאני אוהבת את זה) והליריקה פשוט מדהימה!! אפשר לראות שכשהשירים נכתבו מאט היה במצב רגשי רציני! אני פשוט ממש מזדהה אם השירים באלבום! לעומת זאת יש כמה שירים שהם פחות טובים באלבום הזה... קחו לדוגמא את bliss : המוזיקה בשיר הזה ממש טובה (שוב, חזקה כמו שאני אוהבת) אבל הליריקה פשוט מביישת! לדעתי, השיר הזה פשוט מדי, המשמעות שלו תפלה ומאוד קלה להבנה... אני יותר מעדיפה את סוג השירים שצריך לחפש עמוק למה מאט מתכוון בשיר. וזה גם לא קשור לאורך השיר: למשל hypermusic - אורך המילים בו בערך אותו אורך כמו bliss אבל השיר הזה בעל הרבה יותר משמעות! יש עוד דבר אחד קטן שלא אהבתי באלבום הזה: ההתחלה שלו. לא מבחינת השירים עצמם אלא מבחינת הסידור שלהם. זה לא היה הכי חכם לשים את newborn , שיר מאוד יפה! השיר האהוב עלי באלבום הזה!, ומיד אחרי זה לשים את bliss. זה פשוט מוריד מערכו של bliss. כי כששומעים את newborn, וגם מבינים את המשמעות של השיר, זה פשוט שיר ממש נהדר ובעל הרבה, הרבה יותר עומק מ bliss! אפילו מבחינת הקליפים של השני השירים יש בדיוק את אותה ההשוואה! בbliss , שוב, הקליפ חסר משמעות! אני בכלל לא מבינה את הקשר בין הקליפ למסר, הברור למדי, של השיר! לעומת זאת, הקליפ של newborn בעל הרבה יותר משמעות וגם מתקשר מאוד יפה למסר של השיר! (אבל אני חייבת להודות שלצפות במאט המשגע נופל בתוך חור ענקי במשך 3-4 דקות זה משעשע ביותר!!! חי חי... שוב נכנסתי לקטע של המראה, אבל לא משנה עכשיו...) בקיצור, זה מה שאני חושבת על אוריג'ין. עכשיו, בקשר לאלבומים האחרים: showbiz אני אוהבת פחות אבל גם שם יש שירים מדהימים! ביניהם הכי אהבתי את: Muscle museum, Escape, ואת Uno. בקשר ל Escape: בהתחלה לא הכי אהבתי את השיר הזה אבל קראתי פה בפורום את מה שמישהי בשם gloria חושבת על השיר, ואיך היא מפרשת אותו, ופתאום הוא נראה לי בעל הרבה יותר משמעות! בהתחלה לא קישרתי את השיר ככה, אבל אחרי שקראתי את מה שהיא כתבה התחלתי יותר לחשוב על זה. אני גם רוצה קצת להעיר על משהו שהיא כתבה שם: היא כתבה שרוב הצעירים שההורים שלהם מתגרשים - הם מאשימים את עצמם. אני ממש לא מסכימה עם זה! ההורים שלי גרושים והדבר הכי אחרון שאני אעשה זה להאשים את עצמי!!! בקיצור, זו גם הסיבה שאני קצת מזדהה עם הנושא של השיר... בקשר לאלבום האחרון שלהם absolution: גם אותו כמובן אהבתי פחות מ Origin. אין לי הרבה מה לומר על האלבום הזה חוץ מזה שיש שם כמה שירים שהם חידוש מבחינת הסגנון של מיוז. למשל השיר Butterflies and Hurricanes: ממש אהבתי את השיר הזה!!! בין השירים האהובים עלי באלבום הזה! הסולו פסנתר באמצע השיר פשוט מוסיף המון! זה מייחד את השיר בצורה מדהימה! פשוט שיר נהדר!!!
אני, אישית, הרגשתי שהשיר מתנתק באמצע, ועובר ממוזיקה חזקה למוזיקה קלאסית. זה כאילו התחושה בשיר הזה, שלי נראתה תחושה של מלחמה, רצון לנצח, להגיע לפסגה, לנקום, מתשנה לתחושת שלווה ורוגע, כמו השקט שלאחר הסערה. ואז, איך ששוב נכנסת המוזיקה החקזה והמילים: best, you've got to be the best you've got to change the world and use this change to be heard your time is now בקיצור, אין מילים!!! (בעצם, יש...) פשוט שיר מהמם!!!