אלבום אהוב...

A Quiet Cat

New member
אלבום אהוב...

לדעתי "origin of simmetry" הכי שולט! ומתוכו "new born" הכי טוב! אבל כל אחד והדעה שלו והייתי רוצה לשמוע את הדעות שלכם...

positive energy

New member
אוריג'ין אוף סימטרי הכי טוב

ובתוכו Citizen Erased, אחרי זה Newborn, ואחרי זה יש הרבה שקשה לי להחיט ביניהם

A Quiet Cat

New member
לא מסכימה איתך...

"citizen erased" לדעתי לא הכי טוב... שיר מצויין!!! אין וויכוח! כמו כל השירים של מיוז כמובן!!! אבל אני חושבת ככה : new born hypermusic plug in baby bliss ואז כל השאר...

gloria23

New member
שלי

אצלי זה הולך ככה: absloution: אלבום מס' 1 אצלי והדירוג של השירים: Time Is Running Out Hysteria Stockholm Syndrome TSP Sing For Absolution Butterflies And Hurricanes Falling Away With You Apocalypse Please Thoughts Of A Dying Atheist Endlessly Ruled by Secrecy Blackout ORIGIN OF SYMMETRY:מקום 2..דירוג: Feeling Good New Born Plug in Baby Space Dementia Darkshines Citizen Erased Hyper music Bliss Microcuts Screenager Megalomania ואחרון חביב: SHOWBIZ: Unintended Muscle museum Escape Hate this & I'll love you Sunburn Falling down Uno Showbiz Sober Overdue Cave Fillip זהו

positive energy

New member
citizen erased שיר גאוני

אבל אין על מה להתווכח... סה"כ באמת כל השירים גאוניים רק על מגלומניה אני לא מת... למרות שהוא ייחודי

gloria23

New member
האמת גם אני לא אהבתי כל כך את

מגלומניה, אבל אז ראיתי את הדיוידי של מיוז, וראיתי איך שהוא שר את מגלומניה בלייב, ולא יודעת, זה משהו בדרך שהוא שר את זה, וכל האנרגיות שלו, אני לא יודעת , זה ממש ריגש אותי, הוא ממש נכנס לזה...

eternal itch

New member
מגלומניה מעולה!

במיוחד מתוך הזדהות למילים: The good news is she can't have babies And won't accept gifts from me What are they for? They'll just grow up and break the laws you've loved פשוט בית גאוני! אוך, ילדים! וCitizen Erased הוא ללא ספק השיר הכי טוב בOrigin of Symmetry! אבל אני, אני בכלל הכי אוהבת את Showbiz. אין מה לעשות. האשימו אותם שהם נשמעים כמו רדיוהד, והצליל אכן דומה. אבל הם עשו שם מה שרדיוהד לא עשו מאז 97'... Origin of Symmetry היה שונה, נהנתי ממנו מאוד, הוא היה מרענן אבל לא הגיע למושלמות של האלבום הראשון. וAbsolution כבר מראה מה קורה לחברה האלה אחרי שהייה ביותר מידי פסטיבלים כקהל של Slipknot! הרצון לדיסטורשיינים עצבניים מצד אחד, אל מול חיבתו של מאט לקלאסי, הן בשירה והן בפסנתר. משהו שם באמצע לא עובד כמו שצריך. מצטערת.

ramoni

New member
הוצאת לי את כל המילים מהמקלדת../images/Emo13.gif

מה גם שאבשולושן הוא אלבום יותר מידי קליט, ולי לדוגמא היה יותר קל להכנס אליו מאשר הכנס אל אוריגין ושואוביז, בסיטואציות האלה הייתי מבלה שעות אם הדיסקמן ומנסה להכניס את עצמי בכח לאהוב שירים כמו fillip או overduo, הרי מדובר בלהקה ששרה את פלאג אין בייבי קניתי את אוריגין ואז אחרי זה את שואוביז, וכמו שהבנתם לאבשולושן היה כבר קל להכנס, כי כבר הייתי מעריץ של מיוז טוטאלית. ובכל אופן האלבום הכי אהוב עלי הוא אוריגין, חד משמעית! הוא אלבום מפוקס, יש בו מכל טוב, ואפילו הנפילות הבודדות שלו לא מורגשות משום שהם מהוות כה שניות מפארנויה מוזיקלית שלמה בת כ70 דקות.

NiKi†a

New member
שלי

Absolution. לא יודעת למה, אני חושבת שהכי 'נכנסתי' אליו, הכי ריגש אותי. אהבתי מתוכו כמעט את הכל.. פשוט מושלם. אחריו כמובן אורג'ין.

A Quiet Cat

New member
אז בקשר לאלבום...

כבר אמרתי שאני הכי אוהבת את אוריג'ין אז אני רוצה להסביר למה... המוזיקה באלבום הזה ממש חזקה (בדיוק איך שאני אוהבת את זה) והליריקה פשוט מדהימה!! אפשר לראות שכשהשירים נכתבו מאט היה במצב רגשי רציני! אני פשוט ממש מזדהה אם השירים באלבום! לעומת זאת יש כמה שירים שהם פחות טובים באלבום הזה... קחו לדוגמא את bliss : המוזיקה בשיר הזה ממש טובה (שוב, חזקה כמו שאני אוהבת) אבל הליריקה פשוט מביישת! לדעתי, השיר הזה פשוט מדי, המשמעות שלו תפלה ומאוד קלה להבנה... אני יותר מעדיפה את סוג השירים שצריך לחפש עמוק למה מאט מתכוון בשיר. וזה גם לא קשור לאורך השיר: למשל hypermusic - אורך המילים בו בערך אותו אורך כמו bliss אבל השיר הזה בעל הרבה יותר משמעות! יש עוד דבר אחד קטן שלא אהבתי באלבום הזה: ההתחלה שלו. לא מבחינת השירים עצמם אלא מבחינת הסידור שלהם. זה לא היה הכי חכם לשים את newborn , שיר מאוד יפה! השיר האהוב עלי באלבום הזה!, ומיד אחרי זה לשים את bliss. זה פשוט מוריד מערכו של bliss. כי כששומעים את newborn, וגם מבינים את המשמעות של השיר, זה פשוט שיר ממש נהדר ובעל הרבה, הרבה יותר עומק מ bliss! אפילו מבחינת הקליפים של השני השירים יש בדיוק את אותה ההשוואה! בbliss , שוב, הקליפ חסר משמעות! אני בכלל לא מבינה את הקשר בין הקליפ למסר, הברור למדי, של השיר! לעומת זאת, הקליפ של newborn בעל הרבה יותר משמעות וגם מתקשר מאוד יפה למסר של השיר! (אבל אני חייבת להודות שלצפות במאט המשגע נופל בתוך חור ענקי במשך 3-4 דקות זה משעשע ביותר!!! חי חי... שוב נכנסתי לקטע של המראה, אבל לא משנה עכשיו...) בקיצור, זה מה שאני חושבת על אוריג'ין. עכשיו, בקשר לאלבומים האחרים: showbiz אני אוהבת פחות אבל גם שם יש שירים מדהימים! ביניהם הכי אהבתי את: Muscle museum, Escape, ואת Uno. בקשר ל Escape: בהתחלה לא הכי אהבתי את השיר הזה אבל קראתי פה בפורום את מה שמישהי בשם gloria חושבת על השיר, ואיך היא מפרשת אותו, ופתאום הוא נראה לי בעל הרבה יותר משמעות! בהתחלה לא קישרתי את השיר ככה, אבל אחרי שקראתי את מה שהיא כתבה התחלתי יותר לחשוב על זה. אני גם רוצה קצת להעיר על משהו שהיא כתבה שם: היא כתבה שרוב הצעירים שההורים שלהם מתגרשים - הם מאשימים את עצמם. אני ממש לא מסכימה עם זה! ההורים שלי גרושים והדבר הכי אחרון שאני אעשה זה להאשים את עצמי!!! בקיצור, זו גם הסיבה שאני קצת מזדהה עם הנושא של השיר... בקשר לאלבום האחרון שלהם absolution: גם אותו כמובן אהבתי פחות מ Origin. אין לי הרבה מה לומר על האלבום הזה חוץ מזה שיש שם כמה שירים שהם חידוש מבחינת הסגנון של מיוז. למשל השיר Butterflies and Hurricanes: ממש אהבתי את השיר הזה!!! בין השירים האהובים עלי באלבום הזה! הסולו פסנתר באמצע השיר פשוט מוסיף המון! זה מייחד את השיר בצורה מדהימה! פשוט שיר נהדר!!!
אני, אישית, הרגשתי שהשיר מתנתק באמצע, ועובר ממוזיקה חזקה למוזיקה קלאסית. זה כאילו התחושה בשיר הזה, שלי נראתה תחושה של מלחמה, רצון לנצח, להגיע לפסגה, לנקום, מתשנה לתחושת שלווה ורוגע, כמו השקט שלאחר הסערה. ואז, איך ששוב נכנסת המוזיקה החקזה והמילים: best, you've got to be the best you've got to change the world and use this change to be heard your time is now בקיצור, אין מילים!!! (בעצם, יש...) פשוט שיר מהמם!!!

gloria23

New member
אני מסכימה עם מה שכתבת על

-B&H ממש יצירת אומנות-מהמם, ואת צודקת זה באמת כמו השקט שלפני הסערה...אה וד"א השם שלי דורית:)והמילים של בליס...זה חמוד...זה לא היה "בליס" אם זה לא היה בליס...משהו כזה חחח, וגם הקליפ נחמד לדעתי, אממ אבל אם שואלים אותי, מה לדעתי יותר זה, או ניו בורן...אז הייתי אומרת הקליפ של בליס:)ודווקא היחודיות שלו זה הקצב המסחרר והמיוחד שלו,והמילים גם..דווקא שזה מסר ברור זה עושה אותו עוד יותר מיוחד לדעתי:) בקשר לאסקייפ...תראי אני שמחה שמה שכתבתי גרם לך להסתכל על השיר ולראות בו יותר משמעות,ואני רוצה להגיד שגם אני בהתחלה לא הבנתי כל כך את המשמעות, או לא ייחסתי משמעות אליו כמו שאני מייחסת עכשיו. אני הבנתי את המשמעות רק אחרי שהייתי עדה לריב מכוער במשפחה שלי, אז... ולקחת את האשמה על עצמך? מה פתתאום! זה לא הייתה הכוונה...אבל אני אדבר פה בגוף ראשון, שאני למשל, היו מקרים שהייתי קטנה מידי להבין ובאמת לקחתי את האשמה על עצמי,מה שלא הייתי צריכה לעשות, ואני יודעת שזה קיים גם אצל אחרים, לא אצל רובם אבל עדיין קיים, וחבל שזה קיים.סה"כ אהבתי איך שתארת את b&H:) וגם אני אוהבת לחפש משמעויות בשירים, או לקבל את התמונה לפחות, וזה לא קל להיכנס לראש של הגאון הזה חחחח:)

A Quiet Cat

New member
נוו... כמובן!!!../images/Emo54.gif

בטח שזה קשה להיכנס לראש לו! וזה מה שעושה את השירים המסובכים לכל כך טובים!!! אני לא יודעת, פשוט בליס פשוט מדי בשבילי... לא אוהבת את הליריקה... אבל מה שאמרת, שהקצב מסחרר, אני מסכימה איתך לגמרי! אני גם אמרתי שאני אוהבת את המנגינה מאוד, את הליריקה אמרתי שאני לא אוהבת... אני לא מבינה מה את אוהבת בקליפ של bliss יותר מהקליפ של newborn... את מוכנה לפרט?

gloria23

New member
לא יודעת איך להסביר../images/Emo13.gif

פשוט אוהבת, את כל הפנטסטי הזה, עם השיער האדום ואיפה שהוא נמצא בהתחלה,לפני שהוא נופל,פשוט אוהבת:)

A Quiet Cat

New member
טוב...

כל אחד זכאי לדעה שלו! לא נתווכח... נסכים פשוט שכל השירים שלהם טובים וזהו!

למעלה