אלאניס ../images/Emo99.gif
טוב, אז היום גיליתי את אלאניס מחדש שוב. הכל התחיל שישבתי לי בשיעור משעמם וכדי להעביר את השעמום החלטתי לחזור לימי התיכון העליזים ולכתוב שירים במחברת, ניסיתי לכתוב את PI (כי, טוב, זה מה שהייתי כותבת בתיכון
) אך לחרדתי הרבה גיליתי שלא רק שאני לא זוכרת את המילים, אפילו לא הצלחתי להזכר איך השיר הולך, לכן מיד כשחזרתי הביתה ניגשתי למלאכה של לשמוע את השיר. בגלל שאין לי כוח להוציא את הדיסק, ואין לי את השירים של הדיסק על המחשב בגרסה רגילה, ניגשתי לתיקית הלייב שלי, וגיליתי שם אוצרות, מסתבר שבתקופה שהיייתי אובססיבית לגבי אלאניס, זה היה עד הסוף, יש לי שם בערך 40 הופעות חיות שאת רובן לא שמעתי בכלל, וזה עוד בלי לדבר על תיקית הוידאו שלי... בקיצור, מה שרציתי להגיד זה ששמעתי את PI, ועוד כמה דברים, והחלטתי שאני חייבת לנצל את התיקיה, אז עכשיו אני במסע אלאניס אל העבר, ואני הולכת לנסות לשמוע את רוב ההופעות, כולל הראיונות, אולי אני אפילו אגיע לוידאו, אה כן, ואלאניס חזרה לטופ של הרשימה שלי, אחרי העדרות די ארוכה. הכי כיף לחזור לאלאניס אחרי כמה זמן, ולגלות אותה מחדש. אלאניס |מלך|. אז רק רציתי לשתף
וחשבתי שזה יהיה המקום המתאים ביותר
. אה, כן, ומי שמעוניין אני מוכנה לשתף. רעות
טוב, אז היום גיליתי את אלאניס מחדש שוב. הכל התחיל שישבתי לי בשיעור משעמם וכדי להעביר את השעמום החלטתי לחזור לימי התיכון העליזים ולכתוב שירים במחברת, ניסיתי לכתוב את PI (כי, טוב, זה מה שהייתי כותבת בתיכון