אלאניס

symptoms

New member
אלאניס ../images/Emo99.gif

טוב, אז היום גיליתי את אלאניס מחדש שוב. הכל התחיל שישבתי לי בשיעור משעמם וכדי להעביר את השעמום החלטתי לחזור לימי התיכון העליזים ולכתוב שירים במחברת, ניסיתי לכתוב את PI (כי, טוב, זה מה שהייתי כותבת בתיכון
) אך לחרדתי הרבה גיליתי שלא רק שאני לא זוכרת את המילים, אפילו לא הצלחתי להזכר איך השיר הולך, לכן מיד כשחזרתי הביתה ניגשתי למלאכה של לשמוע את השיר. בגלל שאין לי כוח להוציא את הדיסק, ואין לי את השירים של הדיסק על המחשב בגרסה רגילה, ניגשתי לתיקית הלייב שלי, וגיליתי שם אוצרות, מסתבר שבתקופה שהיייתי אובססיבית לגבי אלאניס, זה היה עד הסוף, יש לי שם בערך 40 הופעות חיות שאת רובן לא שמעתי בכלל, וזה עוד בלי לדבר על תיקית הוידאו שלי... בקיצור, מה שרציתי להגיד זה ששמעתי את PI, ועוד כמה דברים, והחלטתי שאני חייבת לנצל את התיקיה, אז עכשיו אני במסע אלאניס אל העבר, ואני הולכת לנסות לשמוע את רוב ההופעות, כולל הראיונות, אולי אני אפילו אגיע לוידאו, אה כן, ואלאניס חזרה לטופ של הרשימה שלי, אחרי העדרות די ארוכה. הכי כיף לחזור לאלאניס אחרי כמה זמן, ולגלות אותה מחדש. אלאניס |מלך|. אז רק רציתי לשתף
וחשבתי שזה יהיה המקום המתאים ביותר
. אה, כן, ומי שמעוניין אני מוכנה לשתף. רעות

avivs

New member
כנ"ל.

אחרי כמה שנים טובות שפחות או יותר הייתי ברוגז עם אלאניס, התחלתי שוב להאזין למוזיקה שלה. אני מקשיב עכשיו להכול, החל מSFIJ (שגרם לי להזכר למה הוא האלבום האהוב עליי בכל הזמנים) ועד לבוטלגים שלה. פשוט... אין מילים. הכול כאילו חזר אליי בבום לפנים. אני אפילו שומע את FOS וממש נהנה מהמוזיקה היותר מאוחרת שלה. אין, כל כך חבל שהיא לא איחדה בין שני האלבומים האלה למשהו אחד ארוך יותר ושלם. אני עדיין לא סובל את האחרון שלה, וזה כנראה לעולם לא ישתנה. אבל אני בהחלט מרגיש שמשהו השתנה, ועכשיו אני יכול להקשיב שוב לאלאניס מבלי לכעוס עליה, או סתם להרגיש אכזבה. *כל כך מחכה לאלבום החדש!

Rוית

New member
רעות ואביב, ברוכים השבים לכוחותינו ../images/Emo24.gif

איזה כיף לראות כאלו הודעות, במיוחד כשזה מגיע מכם, שהייתם פה בהתחלה, כיף לראות שלא שכחתם
גם לי יש תקייה של הופעות חיות שתמיד אמרתי שאני יום אחד אעבור על הכל כמו שצריך, אפילו התחלתי פינה בפורום על סיקור הופעות שלצערי שרדה רק לאורך סיקור הופעה אחת, אבל אז נגמר הצבא ולא היו לי נסיעות ארוכות לשמוע בהן הופעות וזה לא באמת לשמוע להופעה אם אין זמן להקשיב לה! מקווה יום אחד גם להתאהב בה מחדש ככה.. תהנו מהחוויה ואל תשכחו לשתף!

אני ממליץ לך לשמוע את PI בגרסה של

Vancouver Sessions בכלל בסיישן האקוסטי הזה מדהים ולמי שלא מתחבר לשיריurs/ scc מבטיח שיקבל טוויסט שישמע את הגרסאות המדהימות האלה! הנה הסט ליסט --->

זה היה אמור להיות אלבום

אבל ברגע האחרון אלאניס החליטה לשחרר במקומו את jlp-aoustic

Rוית

New member
הלוואי והיא היתה מוציאה את וונקוובר

במקום JLPA! אני נורא אוהבת את הביצועים האקוסטים שבהופעה הזאת!

ofirshai

New member
אני ממש לא אהבתי את ואנקובר סשן

בכלל גרסאות אקוסטיות ממש לא מדברות אלי, ולדעתי הרבה פעמים הן פשוט מוציאות מהשיר את המיץ....

Heirloom

New member
מסכים

לגמרי, את ונקובר סשן לא שמעתי בכלל אז אין לי מה להגיד על זה, אבל אני לא מבין את הצורך לעשות גרסאות אקוסטיות לשירים. זאת אומרת, יש סיבה למה השירים האלה טובים, לא? למה צריך לעשות להם גרסה אקוסטית שאין סיבה שתצא יותר טובה מהמקור?

avivs

New member
נצל"ש - אני היחיד

שלא ידע שיצא קליפ לשיר הזה (או ניסיון לקליפ)?

Rוית

New member
כן זה יצא כבר מזמן..

זה הקליפ שרואים שניות ממנו באחד הדיוידיים.. ממש שכחתי באיזה כרגע (FOS יכול להיות). בסוף הוא יצא ב"שלמותו" בדיוידי של האוסף (אם אינני טועה). כן, לא ברור מה הקטע של הקליפ הזה ב-כ-לל. אז אחרי כל הבכי שלנו כל השנים של למה היא לא הוציאה לזה את הקליפ, אולי טוב שהיא גנזה אותו

Rוית

New member
כשיצא האוסף יצאו שתי גירסאות-

הדיסק הסגול, שזה רק דיסק אודיאו של המוזיקה, והדיסק הצהוב, שהוא מארז שכולל את הדיסק אודיאו של השירי אוסף וכן גם דיסק דיוידי נחמד שכולל: (מתוך http://alanis-online.2ya.com/ ) 1. סרט תעודה העוקב החל מתקופת JLP ועד היום 2. King Of Intimidation- הופעה חיה משנת 1996 בסיבוב ההופעות של JLP. 3. Can't Not- הופעה חיה משנת 1996 בסיבוב ההופעות של JLP. 4. Your House- הופעה חיה משנת 2005 בסיבוב ההופעות של JLPA. 5. הוידיאו קליפ של Ironic. 6. הטור-בוק של אלאניס 7. הטור-פוטו של אלאניס 8. כניסות ומעברים של אלאניס אם אני זוכרת נכון (מזמן לא ראיתי את הדיוידי הזה), בסרט תעודה הזה שיש בהתחלה, מופיע גם הוידאו קליפ של ג'וינינג יו.

symptoms

New member
אהה, זה.

כן, שכחתי שזה קיים כי זה בגודל רגיל ולא בגודל של דיוידי (כמו FOS ו-JLPL) אז כשעברתי על הדיסקים בראש זה לא נקלט לי בתור דיוידי, אבל עכשיו כשהזכרת את זה אני זוכרת שחיכיתי במיוחד לגרסה הזאת ולא קניתי את הרגילה, נראה לי אפילו קניתי אותה בתל אביב, אבל זה היה מזמן אז אני לא בטוחה
. אפילו יש לי את הפוסטר פרסום של האוסף, איך שכחתי שהוא קיים? תודה לך, כבר חשבתי שזה משהו שאין לי וקצת נבהלתי
. רעות

למעלה