אלאניס מוריסט

וסל

New member
אלאניס מוריסט

אני יודע שיש כאלה שלא יסכימו אותי אבל לדעתי זכותי להביע דעתי על הזמרת. אז לדעתי הזמרת הזו: א.מחקה את סלין דיון באופן בלתי מוצלח ומנסה לעלות על הגל של ההצלחה של סלין.אומנם שתיהן קנדיות אבל סלין מוכשרת פי מיליון וגם הרבה יותר יפה! ב.לדעתי לאלינס אין קול יפה.בקליפים ובאלבומים הקול נשמע סביר אבל אם תשמעו אותה בהופעה חיה היא תשמע לכם כמו חתול לפני סירוס בצער בעלי חיים! ג.והכי גרוע זה שהיא מנסה למכור את עצמה באמצעות גופה כי היה לה את הקליפ הזה שבו היא עירומה לחלוטין!לדעתי היא גנבה את הראיון של שיווק ע"י הגוף ממדונה! ד.ובלי שום קשר-היא צריכה להסתפר דחוף! תודה

AlanisJunkie

New member
נכון, זכותך גם לספר בדיחות...

משעמם לנו לפעמים כאן בפורום, והודעות כמו שלך מעלות לנו את המצב הרוח. אלאניס וסלין דיון? מותר בכלל להגיד את שמותיהן באותו משפט? יש בינהן מרחק שנות אור! סלין דיון, ובאמת סליחה אם זה יפגע במישהו, מכוערת עד כדי כך שחבריי הקרובים משווים את יופיה לר´, שכנתי בעלת התואר "הבחורה הכי מכוערת בעולם". סלין דיון מלחינה? כותבת? היא יודעת בכלל לעשות משהו חוץ מלשיר בלדות פופ מתקתקות סטייל בריטני ספירס? וגם את זה, אני חייב לומר, היא עושה די גרוע, שכן היא עברה מזמן את גיל 30, אפילו את 40 אם אני לא טועה... בקליפ לשיר "תודה לך" היא עירומה לא כדי למכור את הגוף שלה, כפי שראית, היא בכלל לא מנענעת את גופה בקליפ הזה כדי לגרום לסקס האפיל שלה לצאת, היא בסך הכל עומדת עירומה וכל זאת על מנת להראות לנו, וגם לך, את התהליך שהיא עברה שבסופו היא השלימה עם הגוף והמראה שלה, והיא לא מתביישת בו. אני לא מאמין שבכלל קיימת השוואה בין סלין לאלאניס, תגיד, אתה רציני בהודעה שהשארת?

שמע יקירי

נכנסו לויכוח הזה יותר מפעם אחת ויותר מפעם אחת. אתה אוהב פופ מגעיל וזול...אז תהנה עם הסלין דינון הזאת... אלאניס היא מלכה!!!!!!!! היא גדולה!!!! היא כותבת שרה משחקת היא אומנית!!!!!! בניגוד לסלין שכותבים לה הכל... לאלאניס יש קול חזק והיא יודעת להשתמש בו....בניגוד לסלין דיון שהקול שלה בכל שיר נשמע זהה...אלאניס יודעת להשתמש ולשחק בקול שלה כמו שצריך..אמרתי כבר שהיא אמנית גדולה?! וסל, צור קשר איתי בICQ כי כמו שאמרתי לך בפורום השני(בנים בלבד) אם תמשיך ככה אני אכנס בך...אז יאללה, נעביר את הויכוח לאייסיקיו!!! אלאניס שולטת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איך אפשר להשוות בין אלאניס לסלין??

אלאניס שרה, כותבת ומלחינה רוק. סלין דיון שרה את מה שהאחרים כתבו והלחינו בשבילה, וזה פופ מתקתק עד כדי בחילה. בברכת - my heart will go on

Gia17

New member
אמיץ, אבל... לא!

כאילו, ממש לא. ובטון רציני יותר: אמנות הפופ נמדדת ביכולת השיווק של האמן, הפרפורמנס כפי שאני אוהבת לקרוא לזה. ובהחלט, יש מי שטוב בתחום (לדוגמא מדונה) ויפה לו. באמת. אמנות ה-מוסיקה- לעומת זאת, נמדדת בדברים אחרים (כמו יכולת כתיבה, עיבוד, שירה, הלחנה וכו´) ולכן אי אפשר להשוות בין השניים. בפורום שלנו, אנחנו מוצאים באלאניס מוריסט (המלכה) אמנית דגולה, גדולה, ענקית!!! אולי אתה רואה את סלין דיון כאמנית פופ טובה, אולי היא באמת כזאת, אבל אותנו (אני מדברת בשם כולם) זה לא ממש מעניין, ואין מקום להשוואה. ובכלל, אלאניס היא אחת האמנים שאפשר להגיד בבירור שלא התמסחרו או שיווקו עצמם בעזרת סקס- דבר נפוץ בענף הפופ. אם קראת- תפנים. אם לא- חבל לכל מי שהשתעמם למוות- אתכם הסליחה, פשוט נורא התעצבנתי...

אפשר לשאול אותך שאלה וסל?

מאיזה
נפלת????? אלאניס ?<??סלין? שני עומות שונים ומושנים...וטוב שכך! אלאניס יש קול מדהים בהופעות בניגוד לסלין, אלאניס כותבת בניגוד לסלין, אלאניס מלחינה ומפיקה בניגוד לסלין ואם אלאניס היתה רוצה לחקות אל סלין היא היתה תאמין לי מצליחה ובגדול אבל אלאניס למגיעה לרמות כלה של שפילות . וסלין יפה???ממתי ?????? היא דומה למלפפון שסבתא שלי ששכחה במקרר משנת 1974(מוכר לכם?) כדי שתחשוב בפעם הבאה שאתה מנסה לרדת על אומנית כלכך מוכשרת ו........ יפה!!!!!!

בילתי אפשרי להשוות בכלל יודע למה?

אלאניס יודעת לכתוב! היא שרה על דברים אמיתיים היא מוכשרת פי מיליון מסלין (
) בריטני(
) וכו´ אז בקיצור אלאניס שולטת וסלין לא!

Rוית

New member
רציתי להגיב להודעה הזו,

אבל ראיתי שכבר אחרים עשו את זה הרבה יותר טוב, אז אני רק יוסיף משהו קטן שלמרות שהוא נאמר פה כבר, הוא עדין מאוד מהותי: אין שום מקום להשוואה בין אלאניס לסלין דיון
ובלי קשר למה סלין דיון שרה או איך ועם מי, בצורה הכי אוביקטיבית, באמת שאני לא רואה מקום להשוואה!, אפילו אם אני לא טועה סלין נולדה בצרפת ולא בקנדה כמו אלאניס... וסל, אם כבר אמרת כזה דבר, לפחות תגבה את עצמך, אין שום ביסוס לשטויות שאמרת... אההה, ולגזור את השיער???? R U INSANE
, האם זה עשה טוב לשמשון שגזרו לו את שערו? (מה הקשר אתם שואלים?, אז זהו שאין לי מושג, מה אכפת לי לכתוב...
)

j u n k

New member
איזה יופי..משועמם שהחליט לעצבן...

קהילה של אוהבי אלאניס...תגיד אתה אוהב להתאבד בדרכים מקוריות? כי אתה בהחלט עושה זאת בהצלחה מרובה יש להגיד. יא מח של ציפור!!!!!!!!111 תגיד איך ההשוואה עובדת (אממ תן לי לנחש אלאניס מקנדה סלין מקנדה...אני לא אוהב את אלאניס אז אני אשווה ביניהן!!!!!!!) אז זהו שזה הדימיון היחיד שיש ביניהן אז כדאי שתכניס את זה טוב טוב לראש. אנחנו לא שמים זין על הדעה שלך באמת שלא- ואין לי לפחות בעיה שאתה חושב כך אבל מה הקטע לבוא לפורום של אוהבי אלאניס? בקשר לשיער- טוף זאת כבר הערה שאין שום סיבה שאניאענה עליה כי פה כבר הגענו למקום יותר נמוך מגיהום עצמו- אז בכל זאת אני יגיב בדרך נחמדה לך להזדיין- עם מיסיז פרצוף עקום אף מלפפון חמוץ ועיניים של ציפור (כן בדיוק כמו המח שלך) נתראה בגלגול המוזיקה הרעה. (אממ מאיפה זה בא?!) לא נורא זה כיף.

זה די מפגר לבוא לפורום של אוהבי....

אלאניס ולנסות לשכנע אותנו שסלין זמרת יותר טובה מאלאניס כי....לא! מה אתה בסדר ?!

למעלה