אלאניס? לסבית?

j u n k

New member
מכנסיים מהממות?...

אני שונאת את המכנסי עור שלה!!!!!!!!!!!!11 אלאניס את אמורה להיות צדיקה למה את קונה מכנסי עור!?!?!?!? (אממ סתם מחשבה..)

Rוית

New member
גם אני לא אוהבת את זה אבל

אף אחד לא אמר שזה עור אמיתי, כי אם כן היא באמת סוטרת את עצמה כצדיקה...

AlanisJunkie

New member
מה כל העליהום הזה על ג´אנקי?

מצטער שלקח לי הרבה זמן להגיב... יש לי 700 בגרויות ומתכונות על הראש ולא יצא לי להיכנס... בכל מיקרה, גם אם היא לסבית זה לא אמור להוסיף ולא לגרוע מיכוליתיה כאמנית. להפך, לדעתי זה עשוי אף להוסיף מימד סקסי ומיסתורי לשיריה... אין על מה להתרגז מהשמועות האלו...אנחנו חיים בעולם חופשי, ואם אלאניס רוצה היא תצא עם מי שבא לה. ובכל זאת, אני לא מאמין שהיא לסבית, ואולי תגידו שאני דפוק ומטומטם, אבל זה קצת חבל.

j u n k

New member
עידכון

אוי יוסק´לה אתה כל כך חמוד...אבל באמת הגעת קצת מאוחר כי כל העניין בעצם כבר הגיע לפיתורונו...: את השמועה הבאתי מפורום מעריצים של אלאניס - לשם מגיעים מעריצים מכל העולם וזה גם אומר אנשים שלא יודעים מצוין אנגלית...מסתבר שמי שהביא את היגיעה קצת לא יודע לתרגם.. וקצת הוסיף פרטים לא נכונים ...זה הכל (ותודה לעדי בבה על העידכון) חוצמזה....אמיל ואני הגענו לסולחה כבר מזמן ..וכל אחד התנצל על השארות מותאות אז...אממ כן זה סוף הסיפור. וכל מי שקרא את ההודעה המשעממת הזאת...להגיד בהצלחה ליוסי בבגרויות! בהצלחה!!!!!

Rוית

New member
ב=ה=צ=ח=ל=ה../images/Emo70.gif

בקרוב אצלי לצערי
, למען האמת כבר אצלי, מתכונת עוד יומיים...אהההה
... אבל גם זה יעבור בסופו של דבר.... אני מקווה....

למעלה