אלאניס? לסבית?

j u n k

New member
אלאניס? לסבית?

הייתכן? בעיתון ברזילאי הייתה כתבה ותמונות מצורפות של אלאניס מסתובבת עם מישהי בפומבי עם ידיים משולבות..אומרים שהן גם התנשקו. הנה הכתבה באנגלית. וגם תמונה. In the same week 2 starts appeared in California showing their love for partners of the same sex. One was the singer Alanis Morissette that after shooting Precious Illusions went to Venice Beach w/ another woman.. ..They french kissed in public in front of many photographers.

שטויות!

כלכך הרבה פעמים אמרו שאלאניס לסבית. גם לאחר שיצא U OUGHTA KNOW וגם בתקופה של ג´אנקי אמרו שהיא דו מינית לפי דעתי זאת סתם חברה שלה או שזו בכלל לא היא אבל לסבית? לא נראה לי!

j u n k

New member
גם אני לא מאמינה לזה..

אבל בחייאת תן לי לפנטז לפחות, מה איכפת לך...חחח הרבה מעריצות ישמחו להאמין לזה. חוץ מזה שהיא עם הבסיסט שלה (למרות שיש שמועות שהם נפרדו)

DAN MORISSETTE

New member
אחרונה

ALANIS+ERIC

j u n k

New member
חחחח...

מצטערת לגיד שכאשר מדובר בפינטוזים על נשים אני לוקה בחסר מאחר ואני דווקא יותר בכיוון הגברים...אבל תמיד יש יוצא מין הכלל...במקרה שלי אלאניס היא אכן יוצאת מן הכלל (hint hint)

AlanisUtopia

New member
איזה דפוקה את!!!!!

מה הקשר?! אם היית רואה את התוכנית הביוגרפית של אלאניס מוריסט (של VH1) היית יודעת שזאת החברה הכי טובה שלה... אמיל...

j u n k

New member
מה הלחץ?!

אני לא מכחישה את העובדה שאני דפוקה- אבל כנראה שגם משהו דפוק אצלך אם אתה יודע לקרוא (אני מניחה שאתה יודע) אז אני יקריא לך את מה שכתבתי כדי שתבין יותר טוף "לפי עיתון ברזילאי "ראו אותה מתנשקת איתה צרפתית (אז ככה אתה מנשק את החבר הכי טוב שלך?!) לפי מה שאני רואה לא שמתי בהודעה את דעתי האישית שהיא אם כבר מעלים את זה - אני לא מאמינה לשמועה. חשבתי ששתעניינו בכך- להבא תברור את דבריך היטב.

L e s t a t

New member
שטויות

כל פעם ששתי נשים מחזיקות ידיים זה אומר שהן לסביות, לא חס וחלילה חברות טובות או ידידות או משהו כזה, נכון? פשוט, זו ההוכחה האולטימיטיבית שאלאניס לסבית? אם ככה, הרשי לי לצחוק. אני שונא צהובונים ועיתונים זולים. חוץ מזה, אני פשוט לא מאמין שבזבזתי שלוש דקות יקרות מהחיים שלי כשהבטתי בכתבה ובכל העסק הזה..

j u n k

New member
אם כך סלחו לי

כמו שאמרתי- אבל כנראה לא חדר מספיק. גם אני לא מאמינה בשמועה הזו, אני בזה לעיתונים זולים. אבל זוהי שמועה שרצה עכשיו בעולם, זהו דיון שרץ עכשיו בכל הפורומים בעולם של אלאניס- וחשבתי שיהיה נחמד לעורר גם פה דיון על כך- במקום זאת אני רואה שאתם כועסים עליי (מה אני אשמה?!) מצטערת אם אתם רואים בידיעה זאת לא רלוונטית. אך אל תאשימו את השליח.

על מה כול הצעקות???

על מה? על שמועה עלובה חסרת הגיון??. מעיתון עלוב??? למה אתם צועקים!!!! ועוד על אחת הקבועים פה שבסך הכול ניסתה לערוך פה דיון! כולם לבקש סליחה מJUNK מהר!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rוית

New member
אני איתך../images/Emo70.gif

באמת התנפלו על JUNK... אנשים, תמיד תזכרו- הכל זה שמועות
כל עוד אין ביסוס לשמועה, אין על מה להתלהם ולצעוק...

j u n k

New member
תודה.

אבל ברצינות אני חושבת שאמיל לקח את זה רמה אחת יותר ממה שזה באמת היה- זאת הייתה הודעה- שמבוססת על שמועה- ויכול להיות שהניסוח שלי לא היה במקום. אבל בל נשכח שזהו רק פורום ולכולנו פה יש דבר אחד משותף, וזהו דבר חיובי ולא להיפך.

j u n k

New member
תודה.

אבל ברצינות אני חושבת שאמיל לקח את זה רמה אחת יותר ממה שזה באמת היה- זאת הייתה הודעה- שמבוססת על שמועה- ויכול להיות שהניסוח שלי לא היה במקום. אבל בל נשכח שזהו רק פורום ולכולנו פה יש דבר אחד משותף, וזהו דבר חיובי ולא להיפך.

Gia17

New member
ועוד משהו

דבר ראשון- עזבו את ג´אנק דבר שני- על מה המהומה? זה באמת רק צהובון ולא צריך להתרגש יותר מדי דבר שלישי- נראה לי שאנשים כאן יותר מדי נבהלים. אם אלאניס לסבית- באמת הייתם חושבים עליה משהו אחר? מתייחסים לשירים שלה אחרת? באמת אני מבינה אם ההתעצבנות היא על עצם הכתבה, אבל לא אם זה בגלל מה שהיה כתוב רונה

אני דווקא לא חושבת שזה כל כך לא

הגיוני שהיא לסבית. מצד שני - אני לא יודעת כלום על החיים הפרטיים של אלאניס.

למעלה