אלאניס ורשת ג'...

אלאניס ורשת ג'...

המקומות... של רשת ג' בלבד.... בגלגל"צ ורדיו תל אביב היא אהובה יותר... הנתונים מתייחסים למצעד הלועזי הרישמי של ישראל ששודר ברשת ג' (ובעצם אז היה רק מצעד לועזי שבועי אחד ששודר בארץ). 1 - You oughta know - למרבה הפליאה היה זכור לי משום מה שהשיר הזה צעד מאוד נמוך במצעדים השבועיים, אבל מבדיקה חוזרת שלי מתברר שהוא לא צעד כלל בארץ. 2 - You Learn - הסינגל הראשון של אלאניס שצעד בארץ והגיע אל המקום הראשון בתאריך 30.04.1996, במצעד מספר 15. הוא שהה שבוע 1 במקום הראשון ו-5 שבועות בתוך עשרת הגדולים. 3 - הסינגל השני שצעד היה Ironic שהגיע אל המקום הראשון בתאריך 25.06.96 במצעד מספר 23 ושהה 7 שבועות בתוך עשרת הגדולים. 4 - Head Over Feet היה הסינגל השלישי והאחרון של אלאניס שהגיע אל המקום הראשון בתאריך 08.10.1996 במצעד מספר 38. הוא שהה שבועיים במקום הראשון ו-6 שבועות בתוך עשרת הגדולים בסך הכל. המצעד השנתי של 1996 שם סיימה אלאניס במיקומים הבאים: Ironic - מקום 2 Head Over Feet - מקום 21 You Learn - מקום 22 כמו כן זכתה אלאניס בתואר זמרת השנה באותה שנה בישראל. רשת ג' כאמור עברה לשדר מוזיקה ישראלית בלבד החל מנובמבר 1997, ולכן יש לי את המיקומים של יתר הלהיטים שלה במצעד הלועזי של רדיו ירושלים:|סהדגש| Thank You - מקום 3 באוקטובר 1998, 5 שבועות בעשרת הגדולים So Pure - מקום 21 באוגוסט 1999 Hands Clean - מקום ראשון באפריל 2002 למשך שבועיים. נ.ב. מקום ראשון במצעד השנתי של רשת ג' בשנת 1996 היה wanna be של ספייס גירלז..... במצעד העשור של גלג"צ השיר לא נכנס אפילו ל- 100 הראשונים... אז מי יצא מרווח?????

Rוית

New member
תודה על המידע!

למעלה