אלאניס וישראל!!

אלאניס וישראל!!

זאת העטיפה של הבוטלג של ההופעה בראשל"צ.... דרך אגב, מישהו יודע למה אפשר להשיג בכל מקום אפשרי את ההופעה בראשל"צ ולמה אי אפשר להשיג את ההופעה בקיסריה? מה דעתכם על העטיפה? אני חושב שהיא בסדר אבל היו הרבה יותר עטיפות טובות... וחצמזה גם כאן לא הוסיפו את "באבא" ואת - "פורגיבן"

מנצל את השירשור לשתף אותכם

במשהו.............. בהופעות של אלאניס {הרי ידוע לכולכם שדיברתי איתה והיא החליפה שיר בשבילי איזה כייף !!}היא שרה פעמיים את uninvaited השיר האהוב עליי התרגשות שלי מהשיר הזה עברה את כל הגבלות האפשריים {נראה לי} שיש. גם בקיסריה וגם בראשון התלהבתי כמובן מכל שנייה ושרתי איתה מילה במילה, אבל ב-uninvaited כשהתחילה המנגינה הגוף שלי פשוט רעד ולא יכולתי לעמוד על הרגליים [במיוחד בקיסריה} אז נשכבתי על הרצפה {הכל נראה לי מטושטש כרגע} ונראה לי שהחזקתי את הבטן שלי וכולי התקפלתי , ממש לא נהנתי מהשיר למרות שהוא שיר שהכי ריגש אותי בעולם ואני שומע אותו כל הזמן בהנאה והתרגשות גדולה אבל בהופעה ממש לא יכולתי לעמוד ולשיר איתה כמו שציפיתי שאעשה , וגם לא תיארתי לעצמי שהיא תשיר אותו בהופעה {לא יודע למה } . בקיצור..... סתם רציתי לשתף אותכם {בבקשה אל תחשבו שאני חולה נפש או משהו כזה } ו........ זהו !!!!!!1 "most be strangly excaiting 2 watch the stoic squirm"

Rוית

New member
אין מצב להשיג את זה בארץ נכון?../images/Emo4.gif

בטח רק באוספים פרטיים באינרנט לא?

תשובה לכולכם....

לרוית - אני לא מאמין שתשיגי אותו בארץ. אבל יש את ההופעה באינטרנט. לג´וני- באינטרנט. ולנירה פיי - בוטלג, זה דיסק שיש בו הופעה. זה לא חוקי, אבל למי אכפת? חייבים להשיג את ההופעה בארץ גם אם זה חוקי או לא... (אם אתה משלמים על זה................. לא לגנוב.!)

תשובה מאוד ארוכה...

תקרא את ההודעה לאט ובשלבים. 1- כנס לאתר www.downloads.com, ותרשום בתיבת חיפוש- direct connect. 2 - תוריד, כמובן ותתקין אותה- תאשר את ה- restart 3 - אחרי שתקנת תרשם, שתי דקות... 4 - ייצא לך מן חלון שרשום בו: connect - למעטה יהיה רשום: adress, תרשום שמה: alanis.dns2go.com 5- יופיע לך כל האנשים שנמצאים. לך בד"כ לאנשים כמו: spooky, dr00py וכאלה שמספר הג´יגה בייט שלהם הוא מעל 1... 6- תוריד את ההופעה, היא נמצאת ב- one tour... מקיסמום את יכול לרשום בתיבת חיפוש: live in israel.... מקווה שעזרתי, פשוט אני הרגשתי את ההרגשה על בשרי למצוא את ההופעה של אלאניס בראשל"צ... תשאל את יוסי, ג´אנק ועדי. הפצתי את הפרום של יוסי בהודעות על זה שאני לא מוצא את ההופעה. בתוכנה הזאת כמעט לכולם יש אותה... דרך אגב, תמונה מהתוכנה.... ודרך אגב, אני מגדיר אותה כתוכנה חוקית, כי אף אחד לא נותן להוריד שירים שבדיסקים.... אלה רק הופעות ושירים שאי אפשר להשיג... כל הקרטיד ליוסי!!! הוא זה שגילה לי את התוכנה הע נ ק י ת הזאת!!!

AlanisJunkie

New member
את לא חייבת לעשות את כל זה...

באתר שלי www.alanis.up.co.il תלחצי על כפתור ה"חדשות" ושם יש ארכיון של הדברים שכתבתי על עכשיו. תלחצי על ההודעה הכי אחרונה שכתבתי ושם יש כבר הסבר מפורט איך להוריד את התוכנה ולהשתמש בה.

בטח

לבנתיים הדמואים שיודעים לי הם: surrendering ו- hands clean. ואני מתערב איתך שעוד שנה-שנתיים לפחות לעוד יהיו עוד שתיים-שלוש דמואים ל- URS.

למעלה