אלאניס ואבא שלה

אלאניס ואבא שלה

מישהו יודע מה יש לה נגדו? או אולי פשוט תנחו אותי לאתר הקרוב שמלא ברכילות זולה עליה

דווקא אני שמעתי אחרת

למרות שבשיר THE COUCH אכן אפשר לראות שיש משהו בינהם. אבל אני שמעתי שהיא מודה לו על כול מה שהעביר לה בגאנים אגב ההורים שלה גרושים?או לא? וזה נכון שאלאניס היתה גרה בגרמניה כמה זמן שהיא היתה קטנה ובגלל זה היא דוברת גרמנית??

j u n k

New member
כן..

היא גרה בגרמניה שנה נדמה לי...אבל לא היא לא דוברת גרמנית..היא שכחה. מה שכן היא מדברת צרפתית מצויייייייין!

נכון

שמעתי אותה כמה פעמים מדברת צרפתית אבל הדבר המוזר שהיא לא תמיד מדברת צרפתית בראיונות בצרפת.....

במספר שירים היא כותבת שהוא

התנהג אליה ממש רע... אני לא זוכרת בדיוק באיזה שירים, אבל זה בדיסק החדש שלה. מאוחר יותר אני אברר את השמות של השירים.

AlanisJunkie

New member
דווקא לפי השיר "The couch"

נראה שיש בינהם יחסים טובים. השיחה עליה היא מדברת בשיר נראית לבבית ומאוד אינטימית... אני לא הייתי מסוגל לנהל שיחה כזאת עם ההורים שלי, למשל. ובסוף השיר היא אף אומרת לאבא שלה "You r wise, You r warm, You r courageou, you are big. and i love you more now....." אז נראה לי שהם דווקא ביחסים טובים.

אממממ לא ממש קשור אבל..

לאבא שלה קוראים אלן לא? ואבא שלה קרא לה אלאניס על שמו לא?

AlanisJunkie

New member
לפי ההתחלה רואים שהחיים של אבא שלה

היו מסובכים... לפי מה שאלאניס סיפרה, יום אחד היא ישבה איתו והוא התחיל לספר לה את כל סיפור חייו, וזה היה הרגע שהיא ראתה את אבא שלה כחבר, ולא כ"אבא".

למעלה