אלאניס הבלעדית

אלאניס הבלעדית

יש לי בעיה גדולה מאוד, אני נוטה להיות קנאי לטעם המוזיקלי שלי וספציפית לאלאניס כשאני מגלה שאנשים שלדעתי לא מתאים להם לשמוע אותה אוהבים אותה. כי אלאניס היא לא סתם זמרת, ולא נראה לי תמיד שאנשים שאוהבים לשמוע אותה מבינים כמה היא גדולה וכמה עוצמה יש במילים שלה ובקול שלה. תמיד כשאנשים מתקרבים אליי הם מכירים חברים שלי ואת הסביבה שלי, ומה לעשות, גם את הטעם המוזיקלי שלי הם לומדים להכיר. אבל מה לעשות, חלקם לומדים ממש ממש לאהוב אותו. ואותי זה מזעזע, זה כמו שמישהו נדלק על חבר טוב שלך......אלאניס היא שלי! שלי! שלי! ושלכם, רק כי אנשים פה מבינים את האלאניסיזם שבי.

symptoms

New member
אז לנו מתר?../images/Emo8.gif

בכל מקרה זה אכן מעצבן, אני מכירה אנשים שכאילו אוהבים את אלאניס אבל חושבים שאירוניק זה השיר הכי יפה שלה ואני פשוט המומה, כי הם לא מכירים את השירים האחרים שלה והעניין הוא שיש לאלאניס כל כך הרבה שירים יותר יפים מאירוניק(ולא שהוא לא יפה), אבל הם סתם הולכים אחרי הזרם אם אפשר לאמר... אז זה אכן מעצבן, ואני לא מקבלת את זה בעין יפה שאנשים שלא באמת מכירים את אלאניס טוענים שהם אוהבים אותה חוצפה!!!

j u n k

New member
הופה...זהו?! קיבלנו בעלות עליה?

לפעמים אני חושבת לעצמי מה עובר לאנשים בראש כשהם אומרים כאלה דברים... אלאניס לא של אף אחד אז בואו נרגיע..תישארו בדעתכם, או שפשוט תלמדו את חברים שלכם להעריך מוזיקה לא רק ע"פ טרנדים. אני אישית לומדת בפנימייה ואני רואה יפה מאוד ילדות קטנות ומעצבנות שחושבות שהן יודעות הכל על מוזיקה רוק והחיים הקשים...וואלה יופי. אבל למי זה איכפת..גם זה יעבור להם, וכאן המבחן יתחיל האמיתיים ישארו המזויפים ינשרו לטרנד הבא.

symptoms

New member
לא, אלאניס היא של עצמה

אבל את רוצה לומר לי שזה לא מעצבן שאנשים חושבים שאירוניק זה בערך השיר היחיד של אלאניס ואז עוד טוענים שהם אוהבים אותה? וחוץ מזה אין לי בעיה שיאהבו את אלאניס להפך, זה דווקא חיובי אבל שאנשים אומרים דברים מטופשים על אלאניס זה כן מעצבן אותי, ואנשים שטוענים שהם מעריצים שלה אז בכלל...

Ruslan Sirota

New member
GOD, I LOVE YOU GUYS!

i sooo understand this feeling.. seeng someone like her for the apperantly wrong reasons!! ....its like liking modern ballet because there is a chance to see naked people there... but yeah.. its part of the big scheme of things.. and alanis would be the first one to say "Its okay!.. thats how it should be" you know what I mean..?

Rוית

New member
מבינה את שני הצדדים פה...

אני מבינה מה אתם אומרים ואתם צודקים- אלאניס זה לא סתם לאהוב את המוזיקה שלה, זה לא סתם "לשמוע שיר", זה.. אממ, טוב אני אקצין לחלוטין ואומר לשם המחשה, שזה עולם ומלואו.. אני מקווה שהבנתם למה התכוונתי..
אלאניס היא באמת מהזמרות הבודדות, ואני בכוונה לא אומרת שהיא הזמרת היחידה והבודדת כי אני לא מכירה את כל הזמרים בעולם, אבל היא אחת מהבודדות (לדעתי) שהמוזיקה שהיא יוצרת זה החיים שלה, זה מה שעובר עליה, זה מה שהיא רוצה לשתף אותנו איתו, זה לא סתם עוד מילים עם לחן.. מצד שני, כמו שג'אנק אמרה, אין לנו ולאף אחד בעלות על אלאניס אבל שוב, אני מבינה את ההרגשה של שרימפי ואני גם מרגישה ככה.. מעין "תחושת בעלות" שכזו בגלל אותה סיבה שאנחנו מבינים את אלאניס בצורה אחרת מסתם עוד הערצה... ככה אני הבנתי את הצדדים פה בכל אופן...

אני מקווה שאני לא אחד מהם:)

למרות שאני לא מתעמקת כמוך... אירוניק הוא לא הכי יפה..

Mr Freeze

New member
אני מבין את מה שאתם אומרים.

מאוד קשה לי לשמוע את החבר'ה בכיתה מדברים על אלאניס, או מזמזמים שיר של ק'ייס צ'וייס, או במקרה שלי... מדברים על "באפי"! אני מפחד מהיום ש"אנג'ל" תשודר בערוץ 10, כי אני יודע שהפרחה (שכבר סיפרתי עליה בפורום)מהכיתה תהפוך את זה ביום שלמחרת לשיחת היום.

Mr Freeze

New member
'אוהב' אינה מילה חזקה מספיק...

"אובססיבי ל(...) כבר כמה שנים טובות" כן

symptoms

New member
באמת? איזה יופי!!

גם אני... אני מגלה יותר ויותר דברים משותפים עם משתתפי הפורום הזה....

Rוית

New member
מסתבר שיש לכולם פה עוד הרבה

נושאים משותפים מה... אין אין אין על ווילו וטארה

למעלה