אלאניס ב-eBay

ערן1987

New member
אלאניס ב-eBay

ישבתי וחשבתי,"איזה דיסק של אלאניס כדאי לי לקנות קודם?(מהשניים הראשונים)".. אני כבר אחליט איזה מהם,הבעיה היא המחיר אז חשבתי(שוב),אולי אני אבדוק ב-eBay? אז בדקתי,ומצאתי משהו די זול.. הבעיה היא קודם לשכנע את ההורים,והבעיה השנייה היא שאני לא יודע עד כמה זה משומש,האם זה באמת לא נפתח אף פעם וכו' יצא למישהו מכם לקנות דיסק של אלאניס(או כל דבר אחר שלה)ב-eBay או באתרים דומים? כי המחירים בארץ כמו שאתם יודעים,כבר מגיעים לאטמוספירה

j u n k

New member
לא שווה...

כי המשלוח יעלה לך כל כך הרבה כסף, שכבר יהיה עדיף לך לקנות אותם בארץ..חוצמזה שלוקח לזה שנים להגיע לארץ.

ערן1987

New member
המשלוח עולה רק 3 דולר

וממה שהבנתי,זה מגיע גג תוך שבועיים.. זה יכול להגיע תוך פחות משבוע אפילו

kyliefan18

New member
מה?!?! איזה שטויות!

אני כבר שנתיים פעיל באיביי, דבר ראשון, דיסק מאנגליה/אירופה מגיע עד שבוע, דיסק מארה"ב מגיע עד 10 ימים. מאמריקה הכי מהר שהגיע עלי היה 4 ימים. מאנגליה 3 הכי מהר. המחירים זולים ביותר. משלוח - תלוי מי המוכר - בדר"כ עד 5 דולר/2.5 פאונד. מצב הדיסק - כתוב בדף המחירה: MINT זה כמו חדש, USED, PLAY FINE וכו'.

Rוית

New member
נצ"ש - תודו שזו תמונה מפחידה

מה אוסבורן עכשיו מה?!

Rוית

New member
עוד תמונה מפחידה מניו יורק

מה הכובע הזה עכשיו מה?!

j u n k

New member
פפפחחח הייתי מתחלפת עם

האוסבורנית הזאת בכיף (just a thought...)

Rוית

New member
כמו כולנו

אבל עדין, תמונה לא קשורה לעולם. אלאניס נראת סובלת

Blue A

New member
אכן תמונה מפחידה..

עזבי את אוסבורן! מזה השיער הזה????? מי הרשה לה להסתפר????? בעעעעעעע...היה לה שיער כל כך יפה.. אוף היא התחילה להיות מסחרית...אפילו הדיסק החדש שלה-so called chaos ממוסחר לחלוטין! המוזיקה שמה כל כך..ממוחשבת ומגעילה..איפה אלאניס שעשתה קולות מוזרים בסוף כל שיר?? איפה המפוחית?? איפה הגיטרות והפסנתר?? אני לא אומרת שלא מותר לאנשים להשתנות..אבל היא נהיית בריטני ספירס מיום ליום.. אבל אני עדיין אוהבת אותה :)

Lotzifer

New member
ממממממ

שתתנשק עם בחורות, בכיף, אבל למה עם שרון אוסבורן?!?!

Rוית

New member
My point exactly..!../images/Emo8.gif

בכל מקרה אנשים, אני מרגישה רע שהסבתי את תשומת הלב מהשאלה המקורית של ערן על E-BAY, מי שיש לו מידע שיעזור מוזמן לשתף

ערן1987

New member
האמת,זה כבר לא משנה לצערי

ההורים שלי שמעו את המילה "כרטיס אשראי" וירדו מהנושא.. לא מוכנים אפילו שאני אסביר להם את הקטע של ה-PayPal בכל מקרה,היה שם את SFIJ בסנט אחד(מחיר סופי,55 סנט),כולל משלוח זה היה עולה בערך 3 וחצי דולר והיה שם את FOS ב-9 דולר(!!),משלוח עולה עוד כ-3 דולר.. ה-DVD הזה עולה איזה 160 בארץ,כולל המשלוח הוא עולה פחות ממנו! ההורים שלי אומרים שאם אני כ"כ רוצה הם ייתנו לי את הכסף לזה(המצב הכלכלי שלנו טוב+),אבל מה שמעצבן אותי זה הקטע שהם אפילו לא היו מוכנים שאני אסביר להם,שהם כ"כ מפחדים שיקרה משהו אז כעונש(להם,לא לי),החלטתי לשמוע רק שירים של אלאניס,כל פעם שאני על המחשב,ועל ווליום חזק.. הם מתעצבנים מזה,וזה עושה לי טוב בלב(אני רע)

kyliefan18

New member
שום דבר לא יכול לקרות

א) פייפאל זה אתר מאובטח, אתה שולח כסף וירטואלי ולא את מספר כרטיס האשראי למוכר. ב) אתה יכול לבד - פייפאל מקבל ויזה ישראלית רגילה לגמרי ולא צריך שום מאסטרכארד וכו'.

Lotzifer

New member
יש גם מספר "חד פעמי"

אפשר איך שהו לעשות מספר כרטיס אשרי חד פעמי שאתה משתמש בו פעם אחת ואז הוא נמחק, ואי אפשר לגנוב ממך.... כדאי לשאול אנשים יותר מבינים ממני

ערן1987

New member
אין לי כרטיס אשראי בכלל

ואני לא יודע על מה את מדברת
בכל מקרה,זה ממש מעצבן.. זה היה New,מצב חדש לגמרי במחיר זול עד התקף לב!

למעלה