אלאניס ב"רייטינג".

AlanisJunkie

New member
אלאניס ב"רייטינג".

יהודה נוריאל, כתב ב"רייטינג", ערך רשימה של אלבומים שצריך להשליך לפח לכבוד הפסח. ג'אגד שלנו נכלל ברשימה זו, וכך כתב: "באמת צריכים הוכחה? נו, עכשיו כולם ביחד: סו איזנ'ט איט איירוניק, דונ'ט יו תי'נק? ו...אוי, הצרחות האלה. אוי, אלאניס, אלאניס, הסבתא הבלתי נסבלת של כל המיוחדג'ות. עדיין עומדת שם בגשם, בעירום, מתחנפת לנשיקות כמו מזוזה אנושית". עכשיו, חברי פורום יקרים, בבקשה אל תעשו לי את זה, ואל תכתבו דברים בנוסח "הוא מפגר", "הוא לא מבין כלום". יהודה הזה, אני חולה עליו, פשוט לא מחבב את אלאניס. עזבו שלפני כמה חודשים הוא כתב על האלבום של מישל בראנץ' "זוכרים ששמעתם את ג'אגד של אלאניס לראשונה? אז זה ככה". עזבו את זה. הוא אחלה בן אדם.

Rוית

New member
עם כל הכבוד יוסי

ועם זה שאתה אוהב אותו, אבל להגיד שלזרוק את ג'גד?! אתה יודע מה גם עוד לפני שהייתי מעריצה "כבדה" של אלאניס, עוד שרק הייתי חובבת מוזיקה מושבעת ששומעת מוזיקה בשביל להעביר את הזמן בכיף, כבר אז ידעתי שג'גד זה לא סתם אלבום! אני לא הולכת להגיד עליו שהוא מפגר או משהו כזה, אין לי כל סמכות וכל הכרה איתו בשביל להגיד את זה ואולי באמת הוא אחלה מבקר מוזיקה, אבל לדעתי הוא פשוט מנצל את המעמד שלו להעביר בצורה קיצונית מידי את התחושות שלו על זמרים שהוא לא אוהב.. זה כמו שאני אלך לפורום של זמרת אחרת ואתחיל להגיד דברים כאלו לא יפים על אותה זמרת- סתם כי אני יכולה ויש לי הבנה במוזיקה (נגיד... נו הבנתם את העקרון
). וזהו. אני בטוחה שחוץ מזה הוא אחלה בן עדם..

AlanisJunkie

New member
חחח...רויתי! ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

את יודעת טוב מאוד שלמרות שאני מאוד מעריך את יהודה, אחרי שקראתי את מה שכתב לא קמתי, הוצאתי את ג'אגד ממעמד הדיסקים והשלכתי אותו לפח, נכון?
זו דיעה של בן-אדם! הוא כתב גם על דיסק של אר.אי.אם ועוד כמה דיסקים דברים כאלה. הוא בן אדם טוב, באמת! ואת יודעת איך זה מבקרי מוזיקה, כל שני וחמישי מקבלים מאות דיסקים, כך שתוך יום נמאס להם ממשהו מסויים.
טוב, אז הוא כתב את זה, הוא לא מעליב אותנו או משהו. כתב את דעתו. רויתי, דרך אגב, חלמתי על המכנסיים שלך! הם כאלה יפים!

קראתי כבר הרבה ביקורות שלו

ו90 אחוז מהביקורות שלו זה רק ירידות על אומנים! ובגלל זה אני בכלל לא מתרגש ממה שהוא אמר על הדיסק של אלאניס

Rוית

New member
חלמת על המכנסים?!

חחחחחחח רק מסקרן אותי-מי היו בתוך המכנסים?

AlanisJunkie

New member
מה זה מי היו בהם../images/Emo35.gif

אף אחד, פשוט לקחתי לך אותם!!
הם היו אצלי ביד, בתוך שקית. ולך הבאתי את הג'ינס שלי שהיה לי בתוך התיק.

אין צורך להעלב!!!

בתור חובבת "רייטינג" מושבעת- אל תעלבו ממה שהוא כתב!!!! הם דווקא מחבבים שם את אלאניס (מבקרת הסרטים שלהם פעם כתבה על הופעה של אלאניס שהראו ב-MTV והיא כתבה שאחרי אלבום נהדר כמו URS זה בגדר חובה לצפות בהופעה... וגם אביעד קיסוס (יקיר הכותבים...) כתב דברים טובים על אלאניס כש-URS רק יצא-למרות שבדרך הוא קצת צחק על 'התקופה הרוחנית' של אלאניס ב-SFIJ אבל הכל בנימה טובה...). חוץ מזה,מטרתו של יהודה נוריאל הייתה להביא דיסקים שהם מעין 'קונצנזוס' שכזה-כלומר דיסקים שכמעט לכולם יש בבית -דיסקים שהם בגדר חובה!!!! (אז נכון שהו כתב שכדאי כבר להפטר ולזרוק אותם,ונכון שהו קצת ירד והעליב את אלאניס'לה ,אבל אני אישית ראיתי את הבחירה של JLP כמעיין מחמאה... טוב נו,פשוט ככה עובד ההיגיון המעוות שלי...נפלאות הן דרכי העדי...).

AlanisJunkie

New member
צודקת...

הוא בחר שם דיסקים מעולים (רובם), וזאת כדי לומר משהו כמו "אוקיי,דיסקים טובים, אבל יש עוד אפשרויות בעולם". משהו כזה. בהחלט מחמאה.
ואביעד קיסוס? מת עליו.

utopia 111

New member
גם אני חובב רייטינג

אבל אני חושב שאביעד קיסוס דווקא לא אוהב את אלאניס ... כבר שמעתי אותו כמה פעמים יורד על אלאניס בתוכנית הבוקר שהוא מגיש עם טל ברמן. טל ידוע כחלובב אלאניס, ואביעד ירד עליו פעם, כי הוא הגיע בבוקר עם כובע גרב שכתוב עליו "אלאניס" (איזה חמוד). אבל רייטינג דווקא אוהבים את אלאניס, הרבה פעמים מזכירים אותה, רוב הזמן בהקשרים חיוביים. אין מה להתרגש מהכתבה הזו...

AlanisJunkie

New member
אביעד ואלאניס...

לאביעד יש טעם מאוד שונה במוזיקה, הוא אומנם כתב אחלה ביקורת על האלבום האחרון של אלאניס, וסיים אותה במילים "אני אלאניס", אבל אביעד מעדיף פופ קליל, כייפי וקופצני.
ובכלל, בכל הקשור למוזיקה, מה שאביעד כותב היום, כבר לא רלוונטי לגביו למחר.

למעלה