אלאניס בפיוז...

אלאניס בפיוז...

פיוז זה עיתון שבועי שמקבלים אם קונים ידיעות אחרונות. ואלאניס הופיע שמה! לא כתבה או משהו, זה מה שרשום: אלאניס לא עונה (זאת הכותרת
) אלאניס מוריסט היתה אחת הזמרות הנערצות על השחקנית אלישיה סילברסטון."כתבתי לה מכתב, פשוט בגלל שהמוזיקה שלה ריגשה אותי וריצתי להגיד לה כמה שאני אוהבת אותה. וגם הזכרתי במכתב ידיד משותף, שלא תחשוב שאני מתחזה. אבל אלאניס לא טרחה לענות. ואי-אפשר להגיד שהיא לא ידעה מי אני, כי זה היה אחרי הסרט "קלולס" מאוד התאכזבתי ממנה"
אז דבר ראשון גם אני מאוכזב שאלאניס כנראה לא מחזירה מכתבים.
אבל מצד שני אם היא תשלח לכל מי שרושם לה מכתבים היא תחייה בעוני יותר מידי. אבל גם אלישיה סליברסטון מעצבנת אותי, למה היא חושבת שאם היא מפורסמת מגיע לה יותר משאר המעריצים?! אני שם כסף שאני מעריץ אותה פי 1,000 ממנה. אם היה לי ת´כסף שלה, לאמזון כבר לא הייתה נשארת שכורה....

symptoms

New member
גם אני קראתי

את זה בפיוז ובהתחלה מאוד התאכזבתי מאלאניס אבל אז חשבתי על זה ונראה לי שאלאניס לא ענצה בגלל שהיא לא חשבה שזו מעריצה אמיתית אלא סתם כזתי שחושבת שבגלל שהיא מפורסמת מגיע לה לקבל יחס מעודף על פני אחרים כי מדברים שקראתי על אלאניס אני יודעת שאכפת לה מהמעריצים שלה רעות

AlanisJunkie

New member
האלישיה סילברסטון הזאת...

חושבת שהיא צריכה לקבל יחס מיוחד. גם אני שלחתי לאלאניס מלא מכתבים ולא קיבלתי תגובה. ואני מבין אותה, אין לה זמן לענות למיליוני מכתבים. עם זאת, ראיתי כמה מעריצים סרקו מכתבים שהיא שלחה להם לפני איזה 3 שנים ופירסמו את זה בפורומים. אז היא עונה, אבל לא לכל אחד היא יכולה.

Rוית

New member
גם קחו בחשבון שלנו נוח לחשוב

שאלאניס מקבלת כל מכתב ומכתב ששולחים לה, ואני די בספק אם זה נכון.. רק תחשבו על הכמויות
אני מאוד רוצה להאמין שהיא מקבלת כל מכתב ומכתב אבל בכל זאת..

רותקלה

New member
אני מבינה את אלאניס לגמרי!

חוץ מזה שהיא מקבלת המון מכתבי מעריצים היא גם מעדיפה לענות על מכתבים מיוחדים...אלא שמרגשים אותה-נוגעים ללבה ומושכים את תשומת הלב שלה-היא אמרה על זה באיזה ראיון.... אחותי שלחה לה שוקולד כדי למשוך תשומת לב וקיבלה מכתב מה...אמרגן שלה או משהו,בתוספת תודה מאלאניס המתוקה!!! באמת!

moriss

New member
איפה כולכם? לאן נעלמתם?

אל תדאגי, רות, זה לא תמיד ככה, הפורום שלנו דווקא מאוד פעיל ( בדרך כלל
)

למעלה