אלאניס בערוץ 2

utopia 111

New member
אלאניס בערוץ 2

שלום אנשים ! אני לא יודע אם מישהו בכלל מזהה, אבל אני די ותיק בפורום (יותר משנתיים, אם לא יותר). אני כותב פה ושם, אבל עוקב תמיד. כשהייתי בתיכון עשיתי סרט, הייתי במגמת תקשורת וזה היה סרט גמר, וזכיתי למימון מערוץ 2, בתמורה לזכויות שידור שלהם. באותה תקופה הייתי נושם אלאניס, ובאופן טבעי, רציתי לשלב אותה בסרט בכל צורה אפשרית. כעיקרון, אני הפקתי, אבל גם הבמאית (ותסריטאית) הייתה חיה אלאניס, אז יצא סרט נחמד, עם שלושה שירים בפסקול, ופוסטר גדול שתלוי ברקע בחצי מהסצינות. בכל מקרה, אני מספר על זה כי הולכים לשדר את הסרט, וכבר היום ראיתי את הפרומו, שבו יש ברקע את all i really want. אם בא לכם לראות, הסרט ישודר בשבת הבאה ( ה 29.1) בשעה 12:30 בצהריים, בערוץ 2. לסרט קוראים "חרסינה" . אגב, זו רצועת שידור לסרטי סטודנטים, וזה סרט קצר, אז יכול להיות שלפניו יהיה סרט קצר אחר, ואז הסרט ישודר ב 12:40 או משהו כזה ..... בכל מקרה, אני אשמח אם תצפו ....

Lotzifer

New member
הייתי שמחה לראות את זה

אבל שבת זה לא תמיד אפשרי לכמה אנשים..... בכל מקרה, בהצלחה!

AlanisJunkie

New member
אני דווקא כן רוצה לצפות בזה! ../images/Emo45.gif

אם אתה יכול תדאג לתזכר את הפורום יום-יומיים לפני כדי שזה לא יברח לנו מהראש עם כל הדברים שיש לנו ביום יום.

shikma r

New member
מגניבב מגניבבב כן תזכירוו לייי

אני גם אעשה תזכורת בפלאפון אבל בדרך כלל אני לא ערה בשעות האלה...:( בתקווה שעיניי יהיו פקוחות באותה שעה

Rוית

New member
היי ברוך השב../images/Emo70.gif

כמובן שזו שבת שאני סוגרת אבל בתקווה שלא.. אישית אשמח לתזכורת לפני כי עם הזיכרון שלי אני אשכח בוודאות

utopia 111

New member
תודה אנשים ! ../images/Emo24.gif

קודם כל, תודה
אני לא מת על היום ושעת השידור, אבל זה מה ששיבצו .. סורי. alanisjunkie, אני לא בטוח איך קוראים לך (יש כמה סברות, יש מצב שגם אתה "אבי" ?), בכל מקרה, אם היית מתחבר לאייסיקיו הייתי מודיע לך
אני אעדכן פה לפני השידור, ושוב, תודה

למעלה