אלאניס במחזמר...

avivs

New member
אלאניס במחזמר...

אלאניס תשתתף בסרט שהוא מחזמר. היא תרקוד שם ותשיר. הנה הכתבה...

Rוית

New member
../images/Emo12.gif איזה נחמד!!

הקטע של אלאניס: Morissette will dance and sing "Let's Do It, Let's Fall in Love" in the film. She previously appeared in the non-speaking role of God in the Kevin Smith-directed features "Dogma" and "Jay and Silent Bob Strike Back." בקיצור תרקוד ותשיר בסרט את השיר "Let's Do It, Let's Fall in Love"... חביב ביותר!!

j u n k

New member
וואו../images/Emo70.gif

שריל קרואו ואלוויס קוסטלו זה כבר טוב! :)

Just One Of Those עכשיו בעברית

הנה זה התפרסם באתר (המעולה והממולץ) www.musicaneto.com אני כבר מת לראות את הסרט הזה, הסרט כנראה יצא בסוף השנה...

AdiBaba

New member
נשמע ענק, ואפרופו מחזמרים...

לפני כמה שנים היתה שמועה שאלאניס ולני קרביץ עומדים לככב בגרסת תיאטרון חדשה של המחזמר "שיער". אני מאד מקווה מאד שזה יתממש איזה יום. תנסו לדמיין את זה . מי יותר מאלאניס עם השיער והקול המדהימים שלה מתאים לככב ב"שיער"? אף אחד כמובן. אני רק מדמיינת אותה שרה את aquarius וכל גופי מצטמרר.

אחחחחח

נשמע מעולה!!!!!! אני מקווה שזה יתממש~~~~ ואני גם מקווה שאחרי הסרט או בעקבות הסרט יהיה איזה שיתוף פעולה בין אלאניס לשריל! דווקא יכול לצאת נחמד, אתם לא חושבים?

AlanisJunkie

New member
שיער....

אם היא תשחק במחזמר הזה...אוכל למות לאחר שאצפה בה... סרט המיוזיקל בכלל מדהים....הפסקול של הסרט הוא אחד הטובים שנוצרו אי פעם...הסיפור המדהים על ילדי הפרחים של שנות השישים שדגלו בשלום, אחווה, רוק, סמים (קלים...).והכל על קרע המלחמה...מי שלא ראה שירוץ לראות. מדי פעם הסרט משודר בערוץ MGM. חפשו אותו.

למעלה