אלאניס בטלויזיה

אלאניס בטלויזיה

כל השירים של אלאניס בטלויזיה: you oughta know - של מי השורה הזאת בכלל - באנגלית. היה משחק שצריך לדבר רק בשמות של שירים.. הקנדי אמר את שם השיר. Hand in my pocket - השיר שפותח את התכנית "שנות ה- 90" ב- MTV. יש כמה שניות מהשיר. היה האינטרו בפרק הסיום של דוסון קריק. Forgiven - לפני כמה שנים בערוץ הספורט. פרסומת למשחק כדורגל היה את הסוף. You learn - פרסומת הערוץ 10, לפני כמה שבועות על הסדרה הזאת עם האימא והבת משהו רורי ולורלי... ironic- הפוסטר של הסינגל הופיע על הדלת של אחד הילדים ב- "נני" wake up- הסוף שהיא שרה את ה- גט אפ אוף אוף איט היה בערוץ הספורט בפרסומת למשחק כדורגל. . Jagged little pill - מל גיבסון מחזיק את הדיסק באחד הסרטים שלו. thank u - היה בדודו טופז. הוא עשה איזו סולחה בין ילד לאיזו לאימא היה ריב איזה כמה שנים.. ואז הוא עשה סולחה והשיר היה ברקע. are you still mad - פרסומת לאיזה סרט שקשור ליום הזיכרון בערוץ הילדים. that i would be good - הופיע בפרק בדוסון קריק. heart of the house - היה ההתחלה בפרסומת לערוץ מקומי בקריות. Supposed former infatuation junkie - פוסטר של האלבום מופיע במועדון של פייפר מ"מכושופות"..גם הפורסטר היה לאיזושהי נערה בעונה הרראשונה. Hands clean - הופיע באיזשהו פרק סיום עונה של איזושהי עונה בדוסון קריק. ו...זהו אין לי עוד...

מנצל שרשור להגיד ששמעתי את........

ironic בהאחת ההופםעות האחרונות וסוף סוף היא שרה את הפיזמונים כמו בדיסקJLP או כמו שאני אוהב לכנות "ג'לפ" ולא כמו בהאנפלאגד
כל הכבוד אלאניס....לאט לאט נחזור גם לצעקות לתיסכול (רק בשירים
)...לאט לאט....
אשליות....

BaBa LiVe

New member
בהופעות היא תמיד שרה אותו כמו

"ג'לפ" אלא אם כן זאת הופעה אקוסטית היום ב-00:00 בMTV הופעה של אלאניס

Rוית

New member
אמיל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני דורשת הסברים לאן נעלמת!!!!!
ורק אציין ש- הקנדי הזה מהוזלין - קולין מוקרי. והסרט הזה של מל גיבסון הוא - "מה נשים רוצות" (בסרט מל החזיק את ג'לט של אלאניס, את של פיונה WHAN THE PAWN ואת של מרדית' ברוקס ובסוף הוא בחר את מרדית' כי "היא נראת שווה"..)

ויו לרן הופיע גם ב...

היתה לפני שנתיים פרסומת ב- MTV על נשים ברוק... ברקע היה ת'שיר drop death gorgeous של Republica... אלאניס הופיע מהקליפ של יו לרן...................

AlanisJunkie

New member
אחלה סרט...:) יש לי אותו, ונהניתי

לראות את הJLP באיזכור הקטן שהיה לו בסרט. :)

למעלה