אלאניס בהופעה

• פותח הנושא kiz
  • פורסם בתאריך

kiz

New member
אלאניס בהופעה

הייתה הופעה של אלאניס ביום שלישי בסטאר וורלד. היא הופיעה במסגרת הופעת צדקה גדולה בבריטניה. היא בצעה רק שני שירים ironic, וhead over feet. זאת הייתה הופעה קצת עייפה. אולי זה בגלל הגיל, או שכל האנרגיות היו בשיער שהיא קצרה. עוד משהו ראה?

BaBa LiVe

New member
למה לדרוך על יבלות?

לא, סתם אני אסביר לך...גם אני חשבתי על זה... אלאניס נאלצה לשיר שירים אקוסטיים, כי אני מניח שהיא בין האמנים היחידים שלא שרים הכל בפלייבק, ובשביל הופעה נורמלית של אלאניס, צריכים את התופים של המתופף, ואת הקלידים ואת הבאס, ואין זמן להחליף את כל הציוד בשביל חמישה שירים לכל אמן, ולכן כל הזמרים ששרים עם פלייבק הרשו לעצמם להתפרע, להוציא אנרגיה, כי הם לא באמת יוצרים מוזיקה, וגם אלאניס השתמשה בפלייבק בשביל לשיר את אאוט איזה טרו (שלא הראו לנו - ותודה להם) ואז בטח הושיבו את המתופף ליד התופים שהיו שם, וכולם עמדו עם הגיטרות ועשו כאילו! ואז זה מסתדר מצוין! ויחסית, היא הייתה שם בסדר...חמודה כתמיד... ואני מאמין שהיא הזדקנה, והיא הרי כמו שמשון הגיבור - זה לא זה בלי השיער

Rוית

New member
יאפ

דיברנו על זה פה.. PARTY IN THE PARK זו ההופעה, ואלאניס היתה חלק משורת אומנים שהופיעו שם.. אלאניס באמת טיפה חסרת אנרגיות בהופעות, זו לא אלאניס של פעם, אין מה לעשות... אבל יש לה את החיוך הזה שהיא שרה.. זה (כמעט) מפצה על הכל....

faery crossing

New member
לאלאניס נעלם השער??

למשהו יש תמונה בבקשה?? (אני לא בפורום, רק קוראת, אבל זה מקרה חרום...
)

faery crossing

New member
../images/Emo4.gif תודה...

היא לא נראית ככה טוב... במיוחד לא בתמונה השניה... היא נראית כמו אנורקטית זקנה : \ מצטערת, אבל היא חייבת לגדל שער...

BaBa LiVe

New member
זה רק שמועה...יש לה שיער ארוך

אני רואה שספיינלסזה חלק מהחתימה שלך! אחלה שיר!

BaBa LiVe

New member
התמונה ה-1 אחלה וזאתי...פחות

אבל אם אלאניס אוהבת את זה... אז אנחנו! כמובן שנעביר ביקורת, וחלקנו לא נאהב... זה מהסו קולד - סו קולד קאוס טור באירופה!

BaBa LiVe

New member
יש לי שאלה...

איך כדאי לקרוא לסבב ההופעות שהסתיים זה עתה? 1. SO CALLED SCC TOUR (לכאורה סו קולד קאוס טור) בגלל שאלאניס הרבתה לשיר שירים חדשים 2. Jagged Little Pill Tour 2 - 2004 (ג'אגד ליטל פיל טור 2, הראשון היה ב95-6) בגלל שיותר מחצי מהשירים בהופעות בטור הזה...היו מג'אגד! צריך את עזרתכם!

bmk

New member
אהבתי !!!!!

אני בעד האופציה הראשונה: so called scc tour זה פשוט אדיר !!!!! היא באמת לא שרה הרבה מהשירים החדשים - הם די מוזנחים, כאילו היא מנסה להאחז בדברים שבטוח אוהבים - לא מספיק בטוחה בחומר החדש שלה.

Rוית

New member
באמת מאגניב השם

אבל שקראתי את זה פעם ראשונה עוד לפני שהסברת חשבתי שהכוונה ל"סו קולד סאק(מסריח) טור"

s u z i e

New member
ראיתי והתאכזבתי...

היא נראתה כאילו אילצו אותה להיות שם.. עצוב.

BaBa LiVe

New member
ככה זה השנה..

אסור לה לקבוע תאריכים ביותר מחודש לפניי, אפילו יומיים... היא צריכה לקום בבוקר ולדעת אם מתחקש לה... כי אם לא בא לה עדיף שלא תשיר... אפילו באם פי 3, בלי לראות אותה אפשר לשמוע שלא בא לה!

למעלה