אלאניס בדירוג E!

O r a c l e

New member
אלאניס בדירוג E!

טוב לא ממש הדירוג הכי מחמיא- 101 מקרי האופנה הכי גרועים (אין מה לראות בערבי חגים אף פעם...). אלאניס במקום ה-69 אבל לפני שתתחילו להתרעם- הביקורות לא היו כל כך גרועות. קודם כל אלאניס זכתה להמון מחמאות על הסגנון שלה ועל הכתיבה ואפילו אמרו שהיא אחת מכותבות השירים הטובות של ימינו (נו ספרו לנו משהו חדש...). הקטע היה שהם שיבחו גם את בגנו הלבוש שלה- החל מהלבוש הזרוק עם השיער הארוך והפרוע והרגליים היחפות לסגנון החדש ישן של 2004 עם השיער הקצר (which is fine כמו שהם אמרו) והשמלות ערב האלגנטיות והאיפור. הראו כמה תמונות שלה בפרימיירות לדוגמה עם השמלת ערב השחורה עם הקשירה מאחורה (אין לי דרך טוב לתאר את זה)- שהיא הופיעה לשם עם ריאן ועוד פרימיירה עם שמלה אדומה ארוכה והרבה שרשראות אדומות. אז מה רע? באיזשהו טקס פרסים אלאניס הגיעה עם שמלה שחורה שנראת כאילו קרעו אותה לגזרים לפני הלבישה- זאת הייתה כל הקטילה.. אני יכול לחיות עם זה. בפורום אנחנו קוטלים את הסגנון של אלאניס הרבה יותר. טוב מאוד שהתכנית הזאת הייתה לפני כל הלבוש סאדו מאזו שאלאניס לובשת לאחרונה. ואגב-עוד מחמאה- אמרו על אלאניס שאם היא הייתה מתלבשת כמו שהיא כותבת ומבצעת שירים היא הייתה ברשימת המתלבשות הטובות ביותר! אז בואו נגיד- שעדיף שתמשיך להיות אומנית ויוצרת מצטיינת! מי יודע- אולי יום אחד הסגנון הטוב יחזור! ואני מאוד שמח שלפחות אלאניס קיבלה איזושהי הופעה בE!- אפילו אם זה היה בדירוג שכזה... (אגב על אווריל לאוין ירדו יותר... בעיקר על הטוקסידו שהיא לבשה לאיזה טקס גראמי)

AliceW

New member
..תיזהר, אולי היא תפנים

את המחמאות ותבוא לטקסים עטופה בטיוטות לשירים שלה...

AliceW

New member
היי, פסססט..פססססט../images/Emo8.gif

אל תכניסי לה רעיונות לראש

Jagged chaos

New member
היא היתה בעוד מצעד של E!

היתה "101 הסודות השמורים של הוליווד". "על מי אלאניס מוריסט כתבה את You oughta know? הגיע מקום 32. היה נחמד איך הביאו מלא תאוריות, ביצוןעים מהופעות, וראיונות נדירים מ-95, הריצו שמות כמו מאט לה בלאנק ושחקן הוקי קנדי, אז הם אמרו משהו "למרבה ההפתעה, החשוד העיקרי הוא דווקא דייב קולייר, הדוד הנחמד מ'צער גידול בנות'"
לא ראיתי מה מקום ראשון ואני מת לדעת
(בטח מי רצח את 2PAC או משהו..)

O r a c l e

New member
בדיוק!

אני מצטער אבל אלאניס לבשה דברים גרועים יותר... על השמלה הזאת אמרו jagged little dress הינה משהו מזעזע יותר.. מגיע לה מקום ראשון רק על השיער

j u n k

New member
חחח וכולנו יודעים

ש-69 זה מספר מזל
והמבין יבין
שיחטקה אותה במספר

AliceW

New member
מושחתת מושחתת

אבל יודעת מה היא אומרת
. (וזה אפילו התחרז
)

hadas 5

New member
נצל"ש../images/Emo26.gifעוד משו שקשור לדירוגים..

אתמול היה ב-VH1, דירוג של 100 שירים הכי טובים של ה-90's נחשו איזה מקום אלאניס זכתה עם אירוניק?! 13
לדעתי מגיע לה יותר
אגב למי שרוצה לדעת במקום ראשון היו REM עם losing my religion...

Jagged chaos

New member
13 דווקא מכובד...

תחשבי שהעולם אוהב לשמוע את הבלאדות רוק הקיטשיות.. בגלל זה בטח גם don't cry, november rain של גאנז nothing else matters של מטליקה ו-one של יו2 גם היו.. יחסית לשיר שלא מכיל בו OVER-דרמה זה מיקום מצוין. ואם זה מעודד, ב-MTV עשו גם מצעד דומה, 10 הקלאסיקות של שנות ה-90 ו-ironic לקח מקום 6

j u n k

New member
טוב גם בשנות ה090

היו הרבה הברקות-ללא ספק אלאניס היא חלק גדול מהם ,אבל מי הם שיחליטו מה היא ה-ה-ב-ר-ק-ה ב-ה' הידיעה?, כולה שיר, הם לקחו 20 שירים מעולים ועשו אן דן די נו. אני למשל בכל לא מתלהבת מONE של U2 תהרגי אותי איך הוא תמיד מגיע למקומות הראשונים. LOSING MY RELIGIOUSN שיר מעולה ,אבל נסחפו איתו, גאנז אנד רוזס, מבחינתי יכולים בכיף לזכות במקום הראשון עם NOVEMBER RAIN (קיטשי?!- לא נראה לי...,גאונות לשמה). בקיצור, לא להקנות לזה יותר מדי חשיבות. נ.ב תגידו אנחנו נטחון עוד הרבה את עניין הזוועת לבוש של אלאניס? כי קצת מכאיב לי בעיניים לראות את הבלונד הזה ואני שוכחת להביא משקפי שמש
אז בואו נסכים להפסיק עם התמונות האלה לזמן מה.

למעלה