אלאניס בג'יי לנו

CrazyDiamond87

New member
אלאניס בג'יי לנו

אתמול ראיתי את אלאניס בג'יי לנו ואני חייבת להגיד שהיה קצת מאכזב. היא שרה את 8 easy steps שהוא שיר ענק לדעתי אבל היא בקושי זזה, לא נראתה כל כך נרגשת להופיעה.. אני מקווה שבהופעה שלה ביום שני היא תהיי יותר אנרגתית.

BaBa LiVe

New member
למה? באם פי 3 נראה שהקהל אהב...

לא? רעות! תתרגלי...."נפלאות הן דרכי אלאניס" וכרגע...היא בשלב ההתקששות...כלומר היא הופעת מאישה בשלה לשיר ולהתפרע על הבמה, לאשה קשישה, עם קצב מוזיקלי וחיבה לגיטרות! אגב, אל תשכחי לספר לנו באמת - איך הגיטרה המנצנת? ממש מזעזעת? או קצת מעזעזת? ואל תשכחי לספר לנו כל פרט!!! ותהני! ונקווה בשבילך שהיא תשיר את אקסקיוזס ואל תשכחי לספר לנו אם אלאניס עולה לבמה לשיר את אייט איזי סטפס כשיר ראשון עם גיטרה (שלא נדע לאן היא הגיעה....לעלות לבמה עם גיטרה - עצוב)

Rוית

New member
אם כבר מדברים על איך היא מופיעה,

תהיתי בנושא מסויים.. מכירים את הנגינה הארוכה של הפסנתר לפני השיר UNINVITED (אינטרו שכזה לשיר)? נגינה של כמה דקות טובות של הקלידן של אלאניס בו הוא מזכיר ולא מזכיר כאחד את השיר, וזה כל היופי. ואני תוהה- אלאניס יקירתי, הרי את הלחנת את השירים, אין כמוך שיודע לבצע אותו, אז למה שלא את תנגני את האינטרו הזה של השיר?! תחשבו איזה חזק זה היה אם היא עצמה היתה זו שמנגנת את כל הקטע הזה על הבמה ואז בסופו מתחילה לשיר עדין בעודה מנגנת או פשוט קמה ומתחילה לשיר ומחליף אותה הקלידן בנגינה.. במקום זה מישהו אחר מנגן והיא... מה? סתם עומדת שם? (לא זכור לי שראיתי קטע מהופעה שבו רואים מה היא עושה בנתיים).. סתם חשבתי על כמה עוצמתי זה היה יכול להיות אם היא היתה עושה את זה באחת ההופעות...

bmk

New member
יש את הוידאו !!!!!!!!!!

של 8easy steps - אני מאוד אהבתי אותו. הם לקחו קטעים מקליפים אחרים שלה ותמונות מהילדות שלה וכאילו היא שרה את השיר הזה. מה דעתכם?

gggrrr

New member
איזו יופי, ענק מדהים ומושלם

טוב אז מסתבר שהפרטים על הקליפ לא היו נכונים בגרוש אבל לא להתאכזב הקליפ מדהים. הדבר היחיד שמאכזב בו זה שהקטעים החדשים המצולמים של אלאניס הם מאוד קטנים אבל הקונספט של הווידאו פשוט מדהים לראות את אלניס שרה בגיל שלוש i'll show you how to...... זה פשוט מדהים אני בספק אם הקליפ יקבל זמן מסך אבל מה שבטוח שהוא מעולה.

BaBa LiVe

New member
אהה...חמוודד

אבל באמת חבל שלא רואים אותה שרה יותר עם הלהקה...היא הייתה שם נורא יפה....לראשונה היא נראית נורמלי עם השיער הקצר!

אוי היודאו חמוד!

אחלה רעיון!!! ואלאניס מדהימה בהופעה שצולמה במיוחד לקליפ

למעלה