אלאנג'יל אליאומי- מומלץ

salt of earth

New member
בוקר טוב ../images/Emo204.gif

מקווה שכולכם השכמתם טוב. איזה כיף שהיום מסתיים לו עוד שבוע ועוד שבוע יש פסח (תאמינו לי שהסטודנטים הערבים ממתינים לחופשת פסח יותר מהיהודים
) מכיוון שאנו בתקופת הצום אז איך אפשר בלי תראתיל של הצום (לפי הנוהג הביזנטי) اليوم علق على خشبة يا مسيح الحياة لك نعظم ... الأجيال كلها שמיעה מהנה
http://rannem.com/jadaol/jadol1.htm אגב, בא לכם בסוף השבוע הזה לעשות מוסאבקה אינג'יליה (תחרות ידע) על הצום? השאלות בערבית עם תרגום לעברית אם בא לכם אז סמנו

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifצהריים טובים יקיריי../images/Emo20.gif ומלח../images/Emo45.gif

לתחרות
כמה פסוקים מובחרים: في البدء كان الكلمة والكلمة كان عند الله وكان الكلمة الله . يوحنا 1: 1 اعلموا أن الرب هو الله. هو صنعنا وله نحن شعبه وغنم مرعاه . مزامير 100: 3 قال له يسوع أنا هو الطريق والحق والحياة. ليس أحد يأتي إلى الآب إلا بي . يوحنا 14: 6 الرب نوري وخلاصي ممن أخاف. الرب حصن حياتي ممن ارتعب . مزامير 27: 1 أجابه يسوع إن أول كل الوصايا هي اسمع يا إسرائيل. الرب إلهنا رب واحد . وتحب الرب إلهك من كل قلبك ومن كل نفسك ومن كل فكرك ومن كل قدرتك. هذه هي الوصية الأولى . وثانية مثلها هي تحب قريبك كنفسك. ليس وصية أخرى اعظم من هاتين . مرقس 12: 29 - 31 الله محبة ومن يثبت في المحبة يثبت في الله والله فيه . 1 يوحنا 4: 16 من مثل الرب إلهنا الساكن في الأعالي . مزامير 113: 5 وليس بأحد غيره الخلاص. لان ليس اسم آخر تحت السماء قد أعطي بين الناس به ينبغي أن نخلص . أعمال 4:12 الله لنا اله خلاص وعند الرب السيد للموت مخارج . مزامير 68: 20 وإنما نهاية كل شيء قد اقتربت. فتعقلوا واصحوا للصلوات . 1 بطرس 4: 7 أكرز بالكلمة اعكف على ذلك في وقت مناسب وغير مناسب . 2 تيموثاوس 4: 2 أيها الأحباء لا تصدقوا كل روح بل امتحنوا الأرواح هل هي من الله لان أنبياء كذبة كثيرين قد خرجوا إلى العالم . يوحنا 4: 1 بل قدسوا الرب الإله في قلوبكم مستعدين دائما لمجاوبة كل من يسألكم عن سبب الرجاء الذي فيكم بوداعة وخوف . 1 بطرس 3: 15 أنا هو الراعي الصالح. والراعي الصالح يبذل نفسه عن الخراف . يوحنا 10: 11 منتظرين الرجاء المبارك وظهور مجد الله العظيم ومخلّصنا يسوع المسيح . تيطس 2: 13 أجاب نثنائيل وقال له يا معلّم أنت ابن الله. أنت ملك إسرائيل . يوحنا 1: 49 الله روح. وا&#

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif פסוקים למסגור../images/Emo9.gif...

يوحنا 1: 49 الله روح. والذين يسجدون له فبالروح والحق ينبغي أن يسجدوا . يوحنا 4: 24 علّوا الرب تلهنا واسجدوا عند موطئ قدميه. قدوس هو . مزامير 99: 5 ثم كلمهم يسوع أيضا قائلاً أنا هو نور العالم. من يتبعني فلا يمشي في الظلمة بل يكون له نور الحياة . يوحنا 8: 12 ليس قدوس مثل الرب. لأنه ليس غيرك. وليس صخرة مثل إلهنا . 1 صموئيل 2: 2 الله لنا ملجأ وقوة. عونا في الضيقات وجد شديداً . مزامير 46: 1 لأنه حيثما اجتمع اثنان أو ثلاثة باسمي فهناك أكون في وسطهم . متى 18:20 وهذا نادى ذاك وقال قدوس قدوس قدوس رب الجنود مجده ملء كل الأرض . اشعياء 6: 3 ولكن سيأتي كلص في الليل يوم الرب الذي فيه تزول السموات بضجيج وتنحل العناصر محترقة وتحترق الأرض والمصنوعات التي فيها . 2 بطرس 3: 10 ثم بوق الملاك السابع فحدثت أصوات عظيمة في السماء قائلة قد صارت ممالك العالم لربنا ومسيحه فسيملك إلى ابد الآبدين . رؤيا 11: 15 احمدوا الرب لأنه صالح لان إلى الأبد رحمته . مزامير 107: 1

michaeld1

New member
שישי-שבת-ראשון, "מועאיאשי" בכורזים

בשישי-שבת-ראשון, מתקיימת "מועאיאשי" בכורזים "בית הגליל". מאורגנת ע"י "אלמאועודין אלג'ודוד". אני שם. מוזמנים לבקר (חצי שעה מנצרת). מומלץ בחום.

salt of earth

New member
אני שמה שאלה

ואחרי 3 דקות צריך לענות ואחרי 5 דקות אני אשים שאלה נוספת. ובסוף מחשבים את הנקודות... זה מה שעשינו פעם שעברה. אלא אם כן למישהו יש הצעה אחרת ... חשבתי לשים את כל השאלות בבת אחת- אולם אני חושבת שהרעיון הראשון יהיה מאורגן יותר וכולם יהיו מול המחשב ביחד... במקום שנשים את השאלות וכל אחד יענה בזמנו (יותר מתאים לשאלון מאשר לתחרות)

salt of earth

New member
נוסטלגיה...

זוכרת שזה לקח הרבה יותר זמן מהמצופה? זוכרת שהיית אומרת לי במסינג'ר מתי עברו 5 דקות כדי שאשים שאלה חדשה בגלל שהשעון אצלי במחשב לא היה מכוון לשעון של תפוז
"יאללה יא בנתי חוטי אל סו2אל
" זה היה ממש בתחילת הפורום הצנוע שלנו
אז חבר'ה תבדקו מתי הכי נוח לכם? שישי או שבת? ותבחרו באיזה שעה
. מיכאל מקווה שיהיה אצלכם חיבור לרשת ושתוכל להשתתף בתחרות. רמז קטנטן: התחרות תכלול גם שאלות מהברית הישנה והברית החדשה אז תתכוננו טוב טוב

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo6.gif אשקרא

הכי טוב מבחינתי זה שבת לקראת צהריים..בין 11 לאחת אולי
בערבי שבת..תמיד יש עיסוקים וסידורים.. אבל אני אזרום עם הרוב

salt of earth

New member
אופס ../images/Emo13.gif

נזכרתי שאני לא יכולה בכלל ביום שבת ולא אהיה מחוברת למחשב
אז אפשר לעשות זאת באמצע השבוע כך גם אחרים שלא יכולים בסוף השבוע הזה להשתתף

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifמממ אז נקבע בימי רביעי..

או שלישי.. אלא אם מחר מסתדר גם
... רק לא בערב, וככה גם מיכא יכול להשתתף

michaeld1

New member
גם אני מחר (שישי) בתל אביב

רביעי אחר הצהריים אני בחיפה. שלישי מתאים.

lion 7

New member
אז יום שלישי בערב ..

והשאלה מי יכין את השאלות (אם מותר גם בשפה העברית ,אם לא נכביד ) ..

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifביום שלישי אני אהיה באיגתימאע

הנשים בכניסייה, אז אולי תתחילו את התחרות קצת מאוחר, לקראת תשע וחצי-עשר
אם עוד לא תישנו זה יהיה מצויין
לגבי תרגום..אני מאמינה שנוכל להיעזר ולתרגם אונליין אם לא יהיו מוכנות מראש.

salt of earth

New member
תשע וחצי זה מתאים

אבל שלא נגלוש למאוחר יותר כי אני צריכה לקום מוקדם בבוקר

lion 7

New member
תודה על ההמלצה

וענין אותי לוח השנה הביזנטי לטיני מרוני .. שאני אלמד מהם ..

למעלה