אלאדין- יפו

thegreengirl

New member
אלאדין- יפו

בבואכם למסעדה הזו, התעקשו על המרפסת. אני ממליצה על שעות בין הערביים, הנוף הנשקף מהמרפסת הופך את הביקור במסעדה זו לחוויה מרגשת. ישבנו אני וחברתי הטובה ביותר, ומצאנו עצמנו יושבות שם מעל 4 שעות. פתחנו עם קפה הפוך מסורתי (לא מדהים, נסבל), ולאחר שהתאבון התפתח, בעיקר מהמנות המדהימות שהוגשו לשכנינו, החלטנו על המנות: חציל קלוי בתוספת מיני גבינות וסלט, וקלאמרי מטוגן בציפוי פריך עם רוטב על בסיס מיונז. (מי שמכיר אותי קצת מהפורום כאן לבטח יידע שקלמארי זו נקודה רגישה ומדגדת אצלי..) הם עשו עבודה מצויינת! החציל היה מעודן, ללא טיפת שומן (זה נושא שהפך רלוונטי לאחרונה), עם טיפ-טיפה מלח כל ביס היה מעדן. הגבינות שהוגשו לידו- גבינת שום שמיר וסוג של בולגרית, היו נחמדות (אך לדעתי היה אפשר להפציץ עם קצת מעושנות..)המנה הזו הוגשה עם פיתות חמות וטריות שהיו באות יותר במקום עם מנת חומוס ולא עם מנה מעין זו- שלדעתי לחם דגנים היה מרגיש יותר בבית.. והקלמארי? אני והקלמארי חגגנו יחד באותו ערב קסום... היה ניכר שהוא טרי, והציפוי היה טעים והמנה הייתה בדיוק עמו שהיא צריכה להיות. מהקינוחים נמנענו, אך ממבטים עצובים בשולחנות לידנו- היה ניכר שהחבר'ה שם יודעי מה הם עושים גם בתחום זה. לסיכום- מקום יפהפה עם נוף משגע, בו אפשר להעביר שעות ארוכות של הנאה, עם מנות טובות טריות וטעימות במחיר ממוצע. (שילמנו בסביבות ה- 150 ש"ח כולל פעמיים שתייה חמה לכל אחת). אני רוצה אף להוסיף בקצרה שהתיירים הרבים הפוקדים את המקום עושים קצת אווירה של חו"ל, ומומלץ מאד לעשות סיור קטן בגלריות באיזור לפני שיושבים. ומובן שהחֲברה עושה את הבילוי יותר מכל דבר אחר.

למעלה