אכפת לכם? ._.

Nittle Grasper

New member
אכפת לכם? ._.

שהמפגש יהיה ביום שני במקום ראשון? [נכון לפי הכותרת הייתם בטוחים שהתוכן יהיה ממש אחר?
] אממ אם זה מעניין מישהו למה, אז באותו יום בשעה 3 וחצי יש לי מבחן סיום במד"א.. אז קודם כל זה לא בגלל שתהיה בעיה שאני אגיע מאוחר יותר, אלא שאני חייבת לבוא מרוכזת.. כדי לא להיכשל ואז כל החודש הראשון [יותר מחודש, בעצם] של החופש הלך לי לעזאזל על לימודים שם... אני אבוא רגועה יותר ושמחה יותר [בתקווה שאני אעבור ואשמח על כך, כן? XD] שרשרו
[ואם אתם באמת חייבים, שרשרו
;<]

Nittle Grasper

New member
קפוץ יא זבל ._.

קפוץקפוץקפוץ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 :ם #QCI @I)_$!_)#@$)#@) קפצת? ._.; תגיבו, זה חשוב.

VaMpIrEIcE

New member
../images/Emo176.gifקפיצה.

ה ק פ צ ה ל א ס מ ו י ה 12345678910~ נמ..אני לא יכולה לבוא לא בראשון ולא בשני..גומן ^^;

VaMpIrEIcE

New member
../images/Emo176.gif ארר^#^

ירדנע בישיט ויש לה מומולדת לייק דה!!!!11~ (הקפצה סמוייה ._.;)

VaMpIrEIcE

New member
../images/Emo176.gifגאד שרשור מעצבן תקפוץ כבר!

ה ק פ צ ה 12345678910 להלהלהלהלה טהטהטהטהטהטהטה טיהיהיהיהיהי יעקעיםגכםנע/קםעדךכעמ'ףירצפעמ'םריחמכעמע'רק.

mikokikyo

New member
אמאמאמ../images/Emo122.gif

בסדר בסדר, אני אשאר אצל סבתא עוד יום, מה יש? זה לפחות נותן לי עוד זמן להתכונן, עצלה שכמותי
בכל מקרה, זה ביום שני, 11 בבוקר, מחכים עד 12, בגג של עזריאלי, נה?

mikokikyo

New member
אמאמאמ, תיקון;;

עכשיו זה בקושי 50/50 ;; אבא שלי עובד ביום שני, אז הוא לא יוכל להסיע אותי;; אזאזאז, זה מה שקורה: אני הייתי במרכז כמעט שבועיים כהכנה למפגש הזה, ואני לא מתכוונת לוותר עליו בקלות, הו לא! אז מה שקורה עכשיו זה שאבא שלי מברר אם דודים שלי יכולים להחזיר אותי לנתניה ביום שני, ומשם כבר נראה איך אני שורדת בנתניה עד שימצאו דרך להחזיר אותי הביתה>> בכל מקרה, אני מקווה שזה יסתדר, כי אני ממש ממש רוצה להגיע למפגש הזה;; אזאזאז, אני רק מודיעה שכבר ממש לא בטוח שאני באה;; אזאזאז... גומנה ירדןצ'אןאישתיהבישית, אני מקווה שאני אוכל להגיע, אחרת תאלצי לשלם על הפיצה בעצמך;; גומנה;;

../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif מד"א! ^.^

עדשיתי קורס מדריכי קראטה וחלק מההכשרה היא קורסים של מד"א (החייאה, חבישת פצוע, קיבוע איברים- הקורס הכולל הוא חודש מתוך ארבעה חודשים של קורס מדריכים). ובמבחן הסופי קיבלתי 98.... זה לא קשה, הוא אפילו נחמד.

למעלה