אכסון רבותי אכסון

24sharon

New member
אכסון רבותי אכסון

עד עכשיו אכסנתי בVIUX http://hosting.viux.com/services/shared/shared-plans.asp הייתה להם חבילת אכסון ב4$ חודשית שכוללת מסד SQL SERVER. עכשיו הם הורידו את האפשרות. מחפשת המלצות לחברת אכסון. דרישות 1. חו"ל 2. ASP NET 2 3. MSSQL 4. עם נסיון והמלצות
תודה!

בטיטi

New member
GoDaddy, חבילת ה

Delux, כוללת את מה שאמרת, עם יתרון ענק (חדש אצלהם) : אפשר לאחסן יותר מאתר/דומיין אחד בחבילה.

24sharon

New member
???

Deluxe Plan: 2x more space and transfer! • NEW! Storage & transfer DOUBLED! • 50 GB 100 GB Space • 500 GB 1,000 GB Transfer • 1,000 Email Accounts • FREE! Software • 25 MySQL Databases • Unlimited Email Forwards • Forums, Blogging, Photo Galleries • No ads​
איפה בדיוק אתה רואה שרת SQL SERVER?

rnan

New member
../images/Emo189.gif UPHOSTING CO IL

מעולים יש לי 2 אתרים שם

24sharon

New member
OK הסתדרתי.

דיברתי עם התמיכה של VIUX (אתם חייבים לצחוק ולראות את השאלה העילגת שלי), וזה מה שהם ענו לי:
1) MS SQL db's can be included to an eXpress plan as an add-on. The cost for the add-on is $2.00 per month per added db.​
וזה נשמע לי בסדר גמור, תודה בכל אופן, ואני חושבת שבסופו של דבר אמשיך לעבוד איתם.

בטיטi

New member
../images/Emo41.gif 2x200 MB

2 בסיסי נתוני SQL Server בגודל 200 מגה כל אחד. תסתכלי על הטבלה ההשוואתית בין החבילות (Compare Plans-Windows).

kity02

New member
בדיוק באתי לשאול בנושא

כי בכמה מקומות שמעתי על GODADDY, ומצד שני שמעתי ממישהי שנאי סומכת עליה שהיא התאכזבה מהם, מהאיטיות , והיא לא היחידה. האם את מרוצה מהאכסון שיש לך שםבVIUX?

24sharon

New member
מרוצה מאוד מהתמיכה והשירות

גם בפועל הייתה רק פעם אחת נפילת שרת. וגם זה לזמן מועט מאוד. אבל לא התעסקתי איתם באתרים עם תעבורה גבוהה אז ההמלצה כולה היא בערבון מוגבל.

Godaddy

איטיים בגלישה מהארץ. מחו"ל זמן הגישה הוא מיידי. גלישה מהירה ביותר, בדוק!

בטיטi

New member
האם אפשר להעריך ממוצע ?

בכמה שניות/מילישניות האתר יהיה איטי יותר, במידה ויאוחסן ב GoDaddy, לעומת אחסון בארץ ? לפחות סדר גודל, האם מדובר במילישניות ? שניות בודדות ? יותר מכך ?

למעלה