אכסון בגדי ילדים

yafit7

New member
אכסון בגדי ילדים

איך אתם מאכסנים בגדי ילדים- אלה שקטנים עליהם ואתם שומרים לילדים הבאים? (או לשנה הבאה?)

שומרים גם שומרים../images/Emo195.gif

בתוך קופסאות קרטון
, או שקיות אשפה איכותיות וגדולות. כמובן שהם עוברים מיון לפני האחסון- מה אפשר למסור, מה צריך לזרוק
וכד'.

yafit7

New member
איך?

בתוך ניילון, ארגז בוואקום? אבל מה עם העש, הריחות?

בשקית ניילון עם כדורי ריח

או מגבונים לחים שהתייבשו וריססתי עליהם סנו מקסימה שכולנו כל כך אוהבות פה. פעם בחצי שנה - מחליפה את מפיצי הריחות.

נועם@בת

New member
בשקיות וואקום במחסן

למה שיהיה ריח אם זה בגדים שעברו כביסה? ואין מצב שעש יגיע לשקיות ואקום סגורות. נועם

שרונית28

New member
בשקיות ואקום בארגז מצעים של המיטה

הזוגית בחדר השינה. האמת שאני שמרתי רק חליפות ראשונות, את החזיות והרגליות, חיתולי טטרה, סינרים ובגדים יפים מיום הלידה ועד היום. את הבגדים הפשוטים שעומר לבש לגן מה שניתן היה לתרום הלך לתרומה, מה היה במצב קטסרופלי נזרק לפח. אני לא אוגרת בגדים פרט לגופיות פרנל שרוול ארוך וגופיות קייציות. אני קונה חליפות בסוף עונה במידה אחת גדולה (עכשיו קניתי מידה 8) 4 ב-100 ש"ח. ותמיד מוצאת מבצעים בתחילת העונה. מקום האחסון מוגבל וחבל לי לאגור כל כך הרבה.

בגדי ילדים

ארון למעלה ( כמו חורף וקיץ ) אני לא שומרת ולא אוגרת מי יודע אם יהיה עוד ילד ואם כן האם הוא יוולד באותה עונה ואולי זאת תהיה בכלל בת ? בכל מקרה מאחר ואביב ושלו הם באותה עונה אז אני שומרת לשלו את מה שלבש אביב ( שוב אחרי מיון כמובן מה שלא טוב נזרק ) וקונה לו עוד קצת ( כן כן אני סובלת מסנדרום הילד השני קשה לי עם זה שהקטן לא יקבל גם כן משהו חדש ) אביב מקבל דברים חדשים ואת של שלו אני מוסרת (שוב אחרי מיון ) למרות שאביב גדול משלו בשנתיים שלו לובש תמיד עונה אחת מתחת לאביב ( אביב היה מאוד קטן לגילו והוא תמיד לבש את הגיל המתאים כלומר שישה חודשים זה היה 03-06 אצלו ושלו בגיל שישה חודשים כבר לבש 09-12) ולכן אומנם שלו רק בן שנתיים אבל כבר לובש את הקיץ שאביב לבש בשנה שעברה ( גיל 3) עכשוו שוב יגמר החורף כל בגדי החורף של שלו ( חוץ משניים שלושה סוודרים שקשה יהיה לי להיפרד מהם אני לא יודעת מה יש לי מסוודרים ממש קשה לי להיפרד מהם ) ימסרו ושל אביב ישמרו עבורו לשנה הבאה

yafit7

New member
איך עושים וואקום בשקית?

מדובר על שקיות אכסון מיוחדות?

נועם@בת

New member
יש שקיות מיוחדות אבל אפשר

גם בשקיות זבל. אני השתמשתי בשקיות גדולות שעשויות מהחומר המרשרש. הכנסתי שתי שקיות זו לתוך זו, הכנסתי בגדים עד שליש מהנפח בערך. הידקתי את השוליים סביב פית שואב האבק ושאבתי עד שהערימה כבר לא התכווצה יותר. את השוליים פיתלתי כמה שאפשר והידקתי בעזרת גומיה עבה או כמה גומיות קטנות צמודות. יש לי כמה שקיות כאלה שמחזיקות מסוף החורף הקודם. נועם

למעלה