אכן טרבמין מרדים

קובני1

New member
אכן טרבמין מרדים

כמו שכבר העליתי בפורום חבריי סובלים ממחלת ים די כרונית אני טוען שזה פסיכולוגי לפחות בחלק מהמקרים אך בכדי שלא יסבלו שוב דאגתי להצטייד בטרבמין יצאנו לים בצהריים הרוח היתה נפלאה הים לא גבוה מדי אך גם לא פלטה ואני קוסס ציפורניים לבדוק איך יגיבו החברה פתחנו רק מפרש חלוץ כי זה הספיק בכדי לשוט 5 קשר והיה נעים יותר כך ביאכטה כעבור 10 דקות מפתיחת החלוץ נפל הקורבן הראשון לתופעת הלוואי של עייפות ונרדם (על הרמקול שהשמיע מוזיקה בקולי קולות) כעבור עוד חצי שעה נרדם השני ומייד אחריו גם השלישי מתוך 5 אנשים 3 רדומים חזק ואני ועוד חבר נשארנו דיי לבד על הסיפון בהתחלה לא קישרתי את הכדור להרדמות חשבתי לעצמי בטח עייפים מהשבוע אך אחרי שראיתי שהם לא מתעוררים כמעט מכלום (לא גלים לא מוזיקה ולא אני שמפריע מדיי פעם במתיחת המפרש וסיבובים) הבנתי שהכדור הוא הגורם להרדמות מסתבר שלאחר ההפלגה 3 הרדומים חזרו הביתה וישנו עוד כ 3 שעות בקיצור זה מה שנקרא הפלגה חלומית :) אני בכל מקרה נהניתי מאד יובל

בת ים

New member
טרבין../images/Emo1.gif

בהחלט מרדים-זוהי תרופה אנטי אלרגית (אנטיהיסטמין). ההשפעה תלויה גם במשקל הגוף, לאנשים "קטנים" כדאי להסתפק בחצי כדור. אגב, קיימת גם תרופה שנקראית דרממין-ממש על אותו בסיס אבל במינון נמוך והגיוני יותר לאנשים ממוצעים. הבעיה, לא ניתן להשיג כרגע בארץ. בארה"ב מוכרים אותה בכל מרכול שכונתי כתרופה "על המדף". בעניין הפסיכולגי-כן, יש השפעה פסיכולוגית כמובן אבל צריך לזכור שמחלת ים היא קודם כל תופעה פיסית של הגוף לאותת לנו שמשהו לא תקין במערכת האיזון שלנו ולכן אין בשום פנים ואופן לזלזל בתחושות של האדם שמרגיש רע. נכון, ממחלת ים לא מתים..אבל כשחולים בה החולה מרגיש שהוא כן הולך למות ויש לכבד זאת. אגב, מומלץ גם למי שמרגיש לא טוב מלכתחילה שלא יעלה על סירה. ובברכת שינה נעימה

למעלה