אכן חלום צלול?

אכן חלום צלול?

אולי תוכלו לאמר אם זהו אחד מהם?.. אז ככה , הלכתי לישון והתחברתי למדריכים הרוחניים שלי כדי לבצע טיפול (רייקי) כשסיימתי כמו תמיד הרגשתי נפלא מלאת אנרגיה וביקשתי מהמדריכים שלי לעזור לי משום שאני נמצאת בפרשת דרכים ואיני יודעת איך לנהוג... עצמתי עיניים לפתע ראיתי את עצמי משקיפה מלמעלה על עיר, מדינה גדולה קצת אפורה עם בניינים גבוהים נראית כמו ניויורק, לוס אנג´לס או אפילו ת"א, לפתע ראיתי מין עיגול ממתכת אני חושבת בצבע חום או שחור עף במהירות מדהימה בשמיים ולפתע הכל התפוצץ, נהיה אפור העיר הייתה כלא הייתה, לי לא קרה כלום אני רק השקפתי מוזר מאוד!!! פתחתי עיניים ותהיתי באשר לאסון שראיתי ומדוע הראו לי אותו? האם אני יכולה לעזור? אין לי מושג לאחר שניסיתי לקבל סימנים נוספים התייאשתי ורציתי לישון עצמתי עיניים לפתע ראיתי מכונית לבנה עומדת מחוץ לקונדטוריה כשניסיתי להבין מה המכונית מסמלת בום ! היא עלתה באש והיה ממש מפחיד שוב אני צפיתי... פתחתי עיניים והלב שלי דפק מפחד עצמתי שוב וראיתי את התמונה של הפיצוץ.. אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין מה חלומותיי מנסים לומר לי... סאני

fcfighter

New member
אני מבטיח לך

שהמדריכים הרוחניים האלה הם המצאה של התת מודע שלך ואני מקווה שאת מבינה את זה. אין שום קשר לחלומות צלולים. בקשר לחלום עצמו, אף אחד לא "הראה" לך שום סימנים, אם היה צריך להיות לחלום משמעות אמיתית את היית כבר מבינה אותה לבד. גם אני חלמתי כמה פעמים על אסונות, למעשה היו לי 3 חלומות כאלה (נחשול ענק, שריפה והתקפת טילים) ברציפות יום אחרי יום ולא עשיתי כזה עניין...

תודה לך ...מה שמך?

כשמך כן אתה נלחם אך במה? מקווה שיבוא היום ותבין... אני מרחמת עלייך יקיר על כך שאתה רואה את העולם דרך משקפיים צרות כ"כ.. פעם ראשונה שאני כותבת כאן בפורום ואני בטוחה שתודות לאנשים כמוך אנשים כמוני נעלמים ולא חוזרים להשתתף בפורום אך לא ולא ידידי אותי לא תצליח להרתיע מקסימום להעלות חיוך על הפנים אתה יודע נחמד להיזכר שיש גם אנשים סקפטיים, קטני נפש , לא מפותחים כמוך.. ועשכיו אשמח לשמוע מאנשים בעלי רמה גבוהה יותר מה...פייטר שלנו בברכת אור ואהבה סאנשיינס

fcfighter

New member
חחח...

המשקפים שאני רואה דרכם את העולם הרבה יותר רחבות ממה שאת חושבת... את יכולה להמשיך לחיות באשליות זה לא מעניין אותי, יש עוד הרבה דפוקים כמוך שיתמכו בך... אם כבר מדריכים רוחניים אז צריך לקרוא להם "שכלים נבדלים" כפי שהם מכונים בפי חכמי הקבלה.

LucidGuess

New member
למה את צועקת למה??!!!!!!

אכן זה לא נשמע כמו חלום צלול
למה כל ההודעה הראשונה שלך מודגשת?? אני מרגיש שצעקת עלינו כל ההודעה! למה? מה עשינו לך?
זה ממש לא נשמע חלום צלול, לי זה נשמע יותר כמו משהו שראית בדמיון, לא ממש ישנת, אמרת שמיד אחרי שעצמת עיניים ראית את המראות האלו, זה לא נשמע לי בכלל חלום אלא רק הדמיון המפותח שלך, חלום בהקיץ כזה, ולכן זה לא חלום צלול. רק דמיינת בעיניים או שממש היית עם גוף ווירטואלי בתוך הנוף הזה ויכולת לזוז ולמשש דברים כמו בחלום? וגם אם זה היה חלום, רק אם בתוך החלום ידעת שאתה חולמת זה חלום צלול, אם לא ידעת זה חלום - אז זה חלום רגיל. כשזה קרה ידעת שזה לא אמיתי אלא רק פרי דמיונך? אני לא חושב שיש איזו משמעות מיוחדת לדברים שחלמת עליהם, אנשים חולמים על המון דברים משוגעים כל לילה, אם כל דבר כזה היה סימן לאסון אז אני לא יודע אם היה נשאר כדור הארץ...
Lucid

ofir_y

New member
דיי עם המטאפורות

זה לא הופך אותך לחכמה יותר, ולא הופך את ההזיות שלך למציאות. אף אחד לא מסתכל על העולם דרך ´משקפיים´ בגודל מסויים, מסתכלים על העולם דרך העיניים. "נחמד להיזכר שיש גם אנשים סקפטיים, קטני נפש , לא מפותחים כמוך"- את כנראה צריכה להכיר יותר אנשים סקפטיים, אולי אחד מהם יהיה נחמד ויקח אותך לטיפול תרופתי. אין כזה דבר נפש, שכחי מיזה. בן אדם סקפטי זה בן אדם שאם הוא הוזה הוא ילך לחפש חומר על הנושא, ינסה להבין את הבעיה, יתייעץ עם רופאים. בן אדם טיפש, הוא בן אדם שהוזה וטוען שהמדריכים הרוחניים שלו שולחים לו מסרים. תתבגרי, שילגייה זה סיפור, קופיקו הוא קריקטורה, חיזיונות יש רק בסרטים בידיוניים.

דונלד

New member
אם

אם אתה אופיר מסכים להיות חבר של לוסיד גס, אני מציע לך לא לפגוש אותו בחלום צלול. דונלד

ofir_y

New member
למזלי,

הוא לא ציין סימן שאלה בהודעה... המורה שלי ללשון לא הייתה מרשה לי לענות לכזה דבר.

uriw

New member
../images/Emo62.gifאולי

אני נורא מתעניין בעב"מים והייתה תקופה שכל הזמן קראתי עליהם. ואז לילה אחד חלמתי שעב"מים תוקפים את כדור הארץ, ולילה אחרי זה חלמתי שהם תוקפים את הבית שלי. יכול להיות שבגלל המצב של פיגועים ואיומים שירו עלינו טילים, את חלמת על זה, כמו שלי קרה עם העב"מים. תחשבי על זה

דונלד

New member
סאני

אין לי פתרון. אולי אוכל לעזור (לתת כיוון/ים), כאחד שמתבונן מהצד ולא כמי שמעורב אישית ומושפע מההתרחשות עצמה. והסיכוי שלי להצליח הוא גבוה, היות ואני דפוק ברמה גבוהה
אל תתפתי לחפש הגדרה אם זה היה תקשור, חלום, חלום צלול... אנו נותנים להם שמות ומגדירים אותם כחלק מהצורך שלנו לחוות דרך ההגיון והתבניות שההגיון בונה. הם כולם נובעים מכוחו של הדמיון ! מהחלק הימני של המוח. בכך גם לא תתפזרי, ותוכלי להתמקד בתשובה. במהותי יותר. במה שאת בעצם רוצה לדעת. שהוא : מה זה צריך להביע ? כמה רעיונות והרהורים סתמיים * כנסי לפורום "פתרון חלומות" ושטחי בפניהם את שאלתך. אחר כך שאלי שוב כשאת מפרטת מהי תכלס פרשת הדרכים. * היות ואת מתקשרת, שאלי את מדריכייך היקרים מה פירושו ? יכול להיות שהפחד יחסום אותך מלקבל תשובה. -תתבונני בפחד . תתרכזי בנשימה , חושי את עצמך , ותמשיכי להתבונן בפחד עד שהוא יעלם. -לפני ההתבוננות את יכולה לחשוב/לברר עם עצמך מהו פחד, ולתת לעצמך חיזוקים חיוביים לגבי היכולת שלך להתמודד עם הפחד/לראות דרכו. החיזוקים, ראוי שימשיכו גם בזמן ההתבוננות לפי הצורך. יש לחיזוקים משמעות גדולה היות ואת יוצרת מציאות. אם אכן תעשי כך, סביר שהתהליך לא יקרה בדיוק כך. או אפילו יקרה אחרת לגמרי. זה לא משנה. זה מבנה רעיוני של כיוון, שממנו תצא החוויה כמו שאת "צריכה" לחוות אותה. * כנסי למצב מדיטטיבי, ודמייני שאת הכל (כלומר פרשת הדרכים והחלום), מספרת לך חברה ואת אוהבת אותה ורוצה לעזור לה בפתרון. -בכל פעם שאת נגררת לפחד או לרגש נמוך מאהבה או חמלה, חזרי פנימה, נשמי ואזני את עצמך. את שקטה שוב ? יופי. חזרי לחברה עם הבעיה. * יכול גם להיות שתביני מה שראית, ב"זמן אמת". תוך כדי ההתרחשות כשהיא נחוות במציאות הפיזית. דונלד

EshedI

New member
תראי

אני חושב שאם המדריכים הרוחניים שלך הם באמת כאלה חזקים ועל-טבעיים, הם היו יכולים להגיד לך את מה שהם רוצים ממך בצורה הרבה יותר ברורה מאשר להשתמש בחלומות. בקשר לחלומות עצמם, החלומות לא "מנסים לומר לך" כלום. חלומות זה לא ישות נפרדת, וגם לא באים מישות נפרדת, אלא רק מהמוח שלך, ומהמחשבות שלך.

למעלה