אכן, הודעה חדשה

fresh mishmesh

New member
עומר

אם היית קורא את מה שכתבתי למעלה היית רואה שכתבתי שלא יהיה תאריך שנוח לכולם, אז אנחנו מנסים למצוא תאריך שנוח לרוב האנשים.... אנחנו נעשה את זה בתאריך שיהיה נוח לרוב האנשים... כרגע ממה שהבנתי אתה ועדי בינתיים היחידים שאמרו שהם לא יכולים בתאריכים האלה. נחכה לי"בניקים שחוזרים מההכנה למסע חוף ואז נראה ונחליט...

לא נראה לי שאני אגיע

כי ב25 יש מסיבת גיוס לחבר מאד מאד מאד טוב שלי! וב24 אני חוזרת הביתה אחרי 6 ימים של מחנה אזורי (חלוץ (שכולל גם הכנה למדריכים) ועוד שלושה ימים מחנה) ובערב יש לי הצגה ווב27 אני יוצאת לבעקבות וישר אחרי בעקבות יש לי מסע חוף ואני ממש חייבת לשבת בסופ"ש הזה על הדרכות של המסע חוף ולהכין פינוקים:) מצטערת....

fresh mishmesh

New member
אכן, הודעה חדשה

טוב, מה לעשות, הרגשתי צורך לפתוח אחת חדשה (לא להרביץ)... ההודעה ההיא שפתחתי דיברה על הכיף מד"צים ועל המפגש האפשרי שם, אבל כנראה שיהיה קשה מאוד להיפגש, אז הנה, אכן, הודעה נוספת על המפגש... תראו, כולנו מסכימים שלמצוא תאריך שטוב ומתאים לכולנו זה דבר די בלתי אפשרי... מה שנשאר לנו לעשות (בהנחה שאנחנו עדיין רוצים מפגש) זה למצוא תאריך שהרוב יכולים להגיע... ביום שבת בצ'אט, שי הציע את ה-25.7 נכון, זה יום שישי, אבל מה שחשבנו היה שברוב המקרים תחילת ואמצע השבוע תפוסים ע"י הכנות/מחנות/סמינרים לגרעינרים החדשים/טיולים/קורסים וכו' אי לכך ובהתאם לזאת, אפשר לנסות לקיים את המפגש ביום שישי... אפשר להגיע לכיוון שי בבוקר-צהריים של יום שישי (כשעדיין יש תחבורה ציבורית), ולחזור בערב למחרת עם תחבורה ציבורית... כמובן שיש אנשים עם רשיון, ואם הם יכולים להגיע עם האוטו (ואף לאסוף אחרים בדרך) זה יהיה ממש מצויין... אז מה אתם אומרים לגבי כל העניין?

../images/Emo45.gif

Be there or be square.
(סתם בא לי להגיד את זה...)

fresh mishmesh

New member
שכחתי משהו

אם נהיה הרבה, שי הציע שנישן על החוף... טוב, לא שממש נישן, אבל- הבנתם את הכוונה...

kedeman

New member
עוד משהו

כדי שכולם יוכלו גם לחזור עם אוטובוסים אני מציע שיגיעו אלי בחמישי בערב נלך לים ובשישי בבוקר/צהריים נתפרק

just stav

New member
נראה לי בסדר...

מאחר ועדיין לא מצאתי מישהו שיבוא איתי לרוקי...

fresh mishmesh

New member
גדסי, אל תהיה פסיכי...

אנשים יחשבו שאני משחדת מצביעים.... תצביע למי שנראה לך הכי מתאים לא למי שאתה הכי מכיר לא שאתה מכיר אותי כל כך, אבל לא משנה

fresh mishmesh

New member
ומה לגבי כל השאר?

מישהו יודע אם לי"בניקים יש איזה הכנה/סמינר/טיול בסביבות הזמן הזה?

נ ו ם

New member
מנסה להקפיץ כדי שלא תכתבו עוד הודעה

בנושא בטענה שזה עבר דף.

למעלה