אכלתי יותר מידי

אכלתי יותר מידי

לא יאומן אכלתי עכשיו 2 קציצות המבורגר של טבעול ו3 כפות שעועית ירוקה ברוטב עגבניות ונאלצתי לזרוק חלק..מה שלעולם לא קורה אצלי - פשוט לא יכולתי לאכול יותר וגם החלק שאכלתי אני מרגישה אותו עומד לי בגרון וכל הזמן עולה לי רוק מרגישה שאני מתפוצצת!!! האם לנסות להקיא? זה לא יאומן כי פעם זה ממש לא היה משביע אותי בכיף הייתי אוכל עוד 2 פרוסות עם האוכל וגם מקנחת בקפה ו3 עוגיות (3 במקרה הטוב) זה מדהים אותי מתי אני אצליח להפנים את הכמויות יחד עם זאת אני לא יורדת נראה לי שאני באופן אישי חייבת גם ספורט

אופירA

New member
מנהל
ככה לומדים

עם התרגול, תפנימי את הכמויות. ריר שעולה זה אומר שהגוף לא מתמודד. אכלת יותר מידי. תלמדי להבא איך למנוע את הריר הזה, ע"י הפסקה באכילה, ומדידת העומס בקיבה, ולהפסיק לפני שמרגישים עומס גדול. אפשר לנסות להקיא הפעם, אבל לא להתרגל להתנהגות כזו (אם את לא מחפשת צרות). אני מתרגלת שינוי חשיבתי. במקום לחשוב: בכיף הייתי אוכלת עוד 2 פרוסות וקפה ועוגיות, אני מחליפה את המחשבה ומשננת לעצמי מחשבה חדשה: לא כיף להרגיש עומס וריר, מסוכן להקיא. כדאי למנוע להבא. אין צורך לאכול הרבה בבת אחת. עוד כמה זמן אפשר להמשיך לאכול. מחר גם אפשר להמשיך לאכול. אין לך מושג כמה מאכלים (כולל ממתקים!) דחיתי למחר/מחרתיים בצורת החשיבה הזו, שהרגלתי את עצמי אליה.

זה תהליך

ההפנמה הזאת לא קוראת ביום אחד. זו תהליך ארוך שיכול לקחת גם כמה שנים. אל תצפי שמיד אחרי הניתוח לפתע הרצון שלך לאכול יפחת. הרצון שלך לאכול יישאר בדיוק אותו הדבר. הדבר היחיד שמשתנה הוא האפשרות שלך לאכול. לאט לאט תרגילי אך עצמך לאכול פחות, וכך גם הרצון שלך יפחת. ואם את בכל זאת לא יורדת אני ממליץ לך לפנות לייעוץ רפואי.

למעלה