אכלתי אותה

NeMeK

New member
אכלתי אותה

נכנסתי באין כניסה וחיכה לי שוטר סמוי שעצר אותי בצד ואמר לי שישלחו לי קנס בדואר. יצאתי קצת בזול כי השלט של הנהג החדש לא היה מודבק והוא וויתר לי על זה בכל מקרה! עכשיו יש לי כמה שאלות מה הקנס של כניסה באין כניסה? כמה נק' זה? בכמה נק' שוללים? יש סיכוי שישללו לי אחרי שהדוח ישלח או שהשלילה היא על המקום? האם מס' הנק' שמקבל נהג חדש על עבירה כזאת יותר גדול מנהג ותיק? האם הקנס גם יותר גדול אצל נהגים חדשים מאשר אצל נהגים ותיקים? והאם זה משנה אם אני נהג חדש 4 חודשים או שנה ו11 חודשים והאם זה משפיע על חומרת הקנס? אני מקווה שתוכלו לענות לי

be_roo

New member
הקנס הוא 500 שקלים

ירשמו לך גם 6 נקודות, שוללים רק ב-36, לפני זה יש זימונים לקורסים שונים (הקורס הראשון ב-12 נקודות). הנקודות נמחקות אחרי שנתיים (אלא אם צברת במהלכן 22 נקודות). כל נושא הנקודות זהה לכל הנהגים בלי תלות בותק. גם הקנסות (כאשר לא מדובר במשפט). אין שלילה מנהלתית על עבירה זו ובכל מקרה שלילה כזו לא יכולה להתבצע אם לא קיבלת את הדו"ח במקום. קיימת אפשרות שתדרש לבצע רישוי מחדש בתום תקופת "נהג חדש". זו דרישה של משרד הרישוי כאשר נהגים חדשים מבצעים עבירות חמורות. אין לי מושג האם עבירה זו נחשבת בעינהם חמורה ואין דרך לדעת זאת מראש.

Sup1

New member
קבל עצה קצת מלוכלכת

כמו שאמרו מלמעלה יכול להיות שבתום השנתיים שישארו לך ירצו שתיהיה עוד שנתיים נהג חדש בגלל עברה זאת אני יוצא מנקודת הנחה שאתה לא רוצה לעשות עוד שנתיים נהג חדש אז ככה תעשה חשבון כמה זמן נותר לך עד סוף השנתיים האילו(קבלת רישיון חדש ללא נהג חדש) כדי להתחמק מכך אני יתן לך כמה עצות שעזרו לי... תשלום הדוח =אתה מודה שעשית את העברה. כל עוד אתה לא משלם= לא עשית כלום. בדוח רשום לך שאתה צריך לשלם אותו או לערער עליו עד 30 יום. אז ככה ביום ה28-29 אתה שולח דואר רשום עם מכתב "למה אתה חושב שמגיע לך לבטל את הדוח",אבל אתה תקבל תשובה זאת רק אחרי חודשיים עד שלושה חודשים... כמובן שהם לא יבטלו אותו אבל הרווחת זמן. הרבה זמן. אחרי שתחזור התשובה השלילית יקח עוד שבוע עד שישלחו את ספח לתשלום הדוח בספח זה הם נותנים לך ארכה של עוד 3 חודשים. בקיצור אתה יכול להרוויח פה בין חצי שנה עד ל7 חודשים מה שחשוב לזכור זה לשמור את כל המסמכים שאתה שולח או מקבל מהם. שאחרי זה הם לא יגידו "לא שלחת,לא קיבלנו..." אני עשיתי את זה וזה עזר כי חידשו לי את הרישיון ועדין לא שילמתי את הדוח ועכשיו שאני ישלם אותו זה יחשב לי כאילו אני כבר לא נהג חדש אז הנקודות לא כזה מפריעות.

חחחח

איזה גדול

NeMeK

New member
תודה

אתה יכול להגדיר 'רישוי מחדש'? אגב בדוק אני מקבל נהג חדש לעוד שנתיים? ובטוח שוללים רק ב36 נק'? זאת בשורה טובה יחסית

NeMeK

New member
אגב

לא החתימו אותי על כלום מה משמעות הדבר?

wil

New member
לא בטוח שבכלל יקרה משהו.

יכול להיות שתקבל קנס בדואר, יכול להיות שלא. לפעמים הם סתם מפחידים נהגים ורושמים פרטים על פתק ואח"כ זורקים את הפתק. אבל אל תבנה על זה...

NeMeK

New member
לא בונה על זה אבל יש תקווה

תוך כמה זמן אמור להשלח בדואר הקנס בערך?

למעלה