אכלנו שוקולד ....

מאקי

New member
אכלנו שוקולד ....

אכלנו שוקולד הסבירו לנו שוקולד כל מי שלא בא הפסדנו............ אבל אכלנו גם בשבילו

r66

New member
למדנו שוקולד

ציירנו שוקולד הסטוריית שוקולד וגם שתינו קפה.... והכי הכי - איזה בנות מקסימות הכרתי

mozal

New member
טוב, היות ולא יכולתי לבוא,

ובגלל שאני כל כך שמח בשבילכן שהיה לכן כיף, אני אעשה לי מפגש שוקולד שיכלול אותי ואת התנור. אספר מחר איך היה (כל כך חבל שאין לי מצלמה)...
בינתיים אני הולך לראות את העונה השמינית של חברים... לל"ט...

אילת39

New member
היו גם בנים ../images/Emo13.gif אז ככה...

הכי החשוב- החברה- שהיתה לעילא ועילא...איזה כיף לי שמצאתי את הפורום הזה
חשוב מאוד- וגם טעים מאוד- השוקולד...אוי אוי איך שבא לי עוד אחד...או שניים...או חמישה... המון תודה למישי (שלא קורא אותנו)...ולאלכס הבלונדיני בעל העיניים הכחולות (מי שלא באה - הפסידה...למרות כל ההזהרות- הוא הגיע בלי אשתו...לצערנו
)...שארגן לנו את הכיף הזה מתה על כולכם, ומתה מעייפות...אז לילה

alex

New member
גביזון ../images/Emo70.gif לא ...

רוצה לסכסך אבל שמת לב שאילת כתבה שהיו גם בנים והזכירה רק אותי . רק לתשומת-לבך . והיא נראית בחורה שיודעת על מה היא מדברת .

מאקי

New member
אלכס אתה חושב שאילת לא יודעת שגם

מישי בן?????? חייבת לברר אצלה חוץ מזה גם הגנטלמן המכובד אותו היא הביאה באישית הוא בן חכה היא תכנס.. אילת...............

odedee

New member
היו בנים ולא אמרו לי?!

מקנא. ולא רק בגלל הבנים.

gabizon79

New member
היה סבבה :)

נהניתי מאד,לבן אדם יש אכבר סבלנות שבעולם ומסביר כל דבר בכיף(הכי חשוב נותן לטעום חופשי
),הכרתי חברי פורום חדשים שמחתי מאד :). רק דבר אחד הפריע לי...אלכס...עם כל הקומבינות שלך לא יכלת לסדר לנו איזה עוגה לפני הסיור?? רק דיבורים אתה תאמין לי...

נירהמ1

New member
סחתיקה לכל השוקוהוליקים../images/Emo24.gif

הוא הראה גם איך מכינים שוקולד?

מאקי

New member
כן היינו

למעלה בחדר שקר בו ויש בו תבניות ומכונת טימפרור והראה הראה לבקשת הקהל את הפרודוקטים חמאת קקאו סוגים של שוקולדים היה מאלף ומעלף מזל באנו בגינס אז זכרנו כמה לאכול....... חחחח האמת שהיה אדם חביב לדעתי לנוכחות של אלקס היתה השפעה על מידת הפתיחות שלא אבל בכל מקרה אנחנו הירווחנו אחהצ נעים וטעים ולהיפך גם

gabizon79

New member
אין לך מה להיצטער

השוקולד "לא משהו" הבן אדם "לא יודע לפנק" החברה "מעצבנת"

אההה יופי, תודה

אתה היית שם.... (החברה מעצבנת) אז בפעם הבאה שגביזון לא יוזמן.. תזמינו אותי !

למעלה