אכילה רגשית

שמחה37

New member
אכילה רגשית

החודש האחרון היה לי מתיש ומעייף פיזית ונפשית השבוע הזה הולך להיות אותו דבר רק עם תחושת מחנק נוספת בגרון שזהו זה נגמר מסיימים את הפינישים ועוברים דירה. המעבר הזה משום מה לא פשוט לי במיוחד. האוירה הקסומה בכפר נעמה לי מאוד. השכנים טובים בעיני, עשייה ברוכה. חבל לי על העזיבה אבל יחד עם זאת אני בטוחה שהולך להיות מצויין גם בבית החדש. החודש הזה בחנתי את דפוסי האכילה שלי מתוך מקום של מודעות וערנות פשוט זיהיתי איך כל פעם שאני קצת בלחץ אני "מחפשת". מחפשת את המפלט באוכל. כמובן שמאותו מקום של מודעות גם התמודדתי עם ה"חיפוש" הזה היה מורכב ולא פשוט. מבחינתי עד עתה אני מתמודדת בהצלחה העובדה שלא עליתי במשקל ואפילו ירדתי טיפה נותנת לי תחושה של ניצחון קל במערכה, בתקופה אחרת היתה עולה לי כזו הצפה רגשית בכמה ק"ג טובים. המסקנה שלי שבמקרה שלי לפחות אני עדיין זקוקה לאוכל כמקור נחמה, כמקור שמחה שכלית לא גופנית. לא היתה לי תחושת רעב מעבר לשעות בהן אני רגילה לאכול אבל עדיין הייתי צריכה את "הסיגריה" שזה האוכל בשבילי. חברים ההתמודדות הזו היא אתגר לחיים ביום יום ובשגרה מבורכת הפכה לחלק ממני אבל "באירועים מיוחדים" כמו פרידה ומעבר דירה דורשת ממני להיות כפל כפליים על המשמר. מאחלת לעצמי שהאירועים המיוחדים יהיו רק שמחות
שיהיה שבוע נפלא, בשורות טובות, מעבר קל ומעל הכל תודה שאתם כאן כדי לדעת שיש מי שמבין. שמחה

למעלה