אכזריות לשמה....

1דנדוש1

New member
ממש אכזריות!!!

ערב לפני בדיקת הדם ישבנו בעלי ואני ודברנו על הבדיקה הצפויה. אני אישית הרגשתי שכבר לא משנה התוצאה העיקר שזה יהיה כבר מאחורי כמובן שהוא לא כול כך הבין ניסיתי להסביר לו שבכל פעם שאני מתקשרת לקבל את התוצאות והתשובה שלילית אני מרגישה בומבה בפנים ואפילו הקול שמהעבר השני נשמע לי אגרסיבי- ש ל י ל י קשה לי לתאר את זה במילים זה עניין של תחושה שמשבשת את המציאות. הוא הציע שהוא יתקשר אבל גם אם הוא יתן לי את התשובה היא עדין תשמע לי אכזרית!!! אם אפשר לשאול שאלה? לי אמרו בטא 2 לפונג בטא 4 מה פרוש הדבר? אני מבינה שבטה זה הורמון הריון(בפשטות) לא? אני מבינה שבטא 10 זה הריון אז כל הערכים שעד 10 יכולים להיות מהשפעה של התרופות? האם לכל בחורה לפני מחזור יכלה להיות בטא בערכים כאלה?

יעליק27

New member
אוי פונג ../images/Emo14.gif

מאחלת לך מכל ה
שזהו השלילי האחרון באמת
כל הכבוד על החזרה המיידית לשגרה
קבלי
ים

פּוֹנְג ..שמעי ...

זאת בכלל לא שאלה מפגרת ..זאת שאלה אמיתית מהלב .... בקשר לשאלה האם יש משהיא שנכנסה להריון ולא היו לה סימנים ... אז אגיד לך ...אני ...אני נכנסתי להריון לאחר 5 טיפולי IVF ולא היו לי סימנים לא לכאן ולא לכאן ... גם לי אחרי הבדיקה לא היה איכפת מה יגידו לי ..הייתי כבר בקצה של הקצה של הקצה של היאוש ...אפילו לא התקשרתי לברר מה התשובה ... כי לא רציתי עוד שבת של
...בדרך הביתה באותו יום שישי ..התקשרתי למזכירה האלקטרונית אצלי בבית ...אולי משהו השאיר שם איזה שהיא הודעה ... ומה אני שומעת
...6 הודעות ...אני מתחילה לשמוע אותם ...כל ההודעות מהאחות במדיקל סנטר ..מחפשת אחריי ...נשמעת לחוצה פחד ... אני מיד מתקשרת אליה ...השעה כבר 15:00 יום שישי .... ואז היא אומרת לי ...שרון את שומעת ...את בהריון ... אני לא צריכה להגיד לכם מה עושה הודעה כזאת ...לאחר שנתיים של טיפולים ... אז פונג מתוקה ...תהיה חזקה החיובי יגיע ... תהיו חזקות ואופטימיות עד כמה שאפשר ...אני יודעת שזה קשה ומייאש ... אבל תאמינו לי בסוף כל מנהרה חשוכה ככל שתהיה יש אור שם בקצה ... כיום יש לי תאומים בני 5 ...ובקרוב אחזור גם אני לסיבוב נוסף

babywishing

New member
אוי פונג../images/Emo24.gif

כל כך מצטערת בשבילך על השלילי המעצבן והאכזרי הזה שולחת לך מלאן של חיבוקים כי אין לי מילים כל כך מכירה את ההרגשה הזו. זר של
לשבת

פּוֹנְג

New member
תודה לכולכן על התגובות והעידוד,

אני מעריכה זאת מאד בעיקר לאור העובדה שזה אחד הדברים שקשה לי לעשות. זאת אומרת להגיב כאן לתגובות של שלילי ואפילו להגיב בפורום אותו אני מנהלת (לקראת הריון) לתגובות על הגעת המכשפה. גיבורה ככל שאני עכשיו (ואני באמת בסדר ויודעת שבפעם הבאה אני אצליח), אני מרגישה שאם אני אכנס לכל הודעות השלילי, - אני אתרסק כל פעם מחדש. אני מנצלת את ההזדמנות הזו על מנת להתנצל בפני כל אלו שאני לא מגיבה להן, ולכן מעריכה זאת פי שבע. חג שמח לכולן.

פונג יקרה,

אני מצטערת. השלילי הזה אף פעם לא תופס אותנו מוכנות, וכמה שנגיד שלא חיכינו והאמנו, אפעס זו לא המציאות. שולחת חיבוק גדול, ויודעת שאוטוטו נשלח אותך מכאן עם קולולו גדול.

neta2

New member
מכירה את זה ועצובה איתך../images/Emo10.gif

באמת מתפללת שזה השלילי האחרון. התפילה הגדולה שלי היא שהפורום הזה ייסגר כבר!

צוקה1

New member
פונג כבר אמרו חכמים: " יש הריון עד

שיוכח אחרת" פונג אני כל כך מבינה באיזה מצב את נמצאת עכשיו,מקווה שתקבלי את התוצאות מהר ככל האפשר ותבשרי לנו בשורות טובות אמן!!!

למעלה