אכזריות לשמה....

פּוֹנְג

New member
אכזריות לשמה....

הבוקר עשיתי בדיקת בטא. כבר בתור, כשהמחשבים לא עבדו ידעתי שזה הולך להיות לא טוב. אז כמובן שאין תוצאות. אני מניחה גם שזה כבר לא יעודכן עד יום ראשון. אני לא מרגישה כלום, לא סימני מחזור ולא סימני הריון... (האם מישהי נכנסה להריון ולא היו לה שום סימנים? אני כבר יומיים רוצה לשאול את השאלה המפגרת הזו ומתביישת
) אני אוכלת כמו בהמה רק בשביל להרגיש בחילה קלה. אני הלכתי לישון בצהרים רק בשביל להרגיש עייפות. ואני בוכה מכל דבר רק בשביל לומר לעצמי שזה אולי ההורמונים... באיזה שהוא מקום כבר לא אכפת לי מה תהיה התשובה רק שיסתיים המתח הזה (נו טוב, אכפת לי
)

יעל301

New member
מחזיקה לך אצבעות חזק חזק

שזה כן יהיה
קטן וחמוד לא יכולה לענות לשאלות ,כי עוד לא חוויתי רק מחזיקה לך אצבעות

סביון1

New member
אל תחפשי סימנים כי את יודעת שזה

ממש, אבל ממש לא אומר כלום. ובקשר לתשובה של הבטא, לא יודעת איפה עשית את הבדיקה, אבל ב"מכבי" לפעמים מעדכנים את התוצאות מאוחר בערב (גם אני עשיתי כמה בטות בחיים שלי, ועם המזל שלי לרוב זה נפל על יום חמישי). שיהיה ב ה צ ל ח ה ! ! !

פּוֹנְג

New member
תודה. אמנם עשיתי במכבי, אבל

אל תשכחי שממילא עבדו היום חצי יום בגלל חול המועד. כבר התכוננתי נפשית להיפגש מחר עם המקלון.

debby12

New member
מנהל
ויי - איזה מצב מלחיץ

אני מעריצה אותך על עוז רוחך איך עוד לא רצת לסופר פארם הסמוך כדי לקנות ערכה ביתית?!

פּוֹנְג

New member
O.K. יש תוצאות-הבטא הכפילה את עצמה

במחזור הקודם היא הייתה קטן מ 2 ועכשיו היא 4...

tulila

New member
מחזיקה לך אצבעות../images/Emo13.gif

ומקווה שהבטא תכפיל את עצמה... המון הצלחה, טלי

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif פונג ../images/Emo24.gif

מצטערת שהתגובה שלי התעכבה בסוף השבוע. עכשיו זה כבר אחרי הכל. הכאב הגדול שכך, הבכי נרגע, נשארה רק מן תהום גדולה וריקה ותחושה מרגיזה קלה של כבר-אין-לי-כוח ומה-עוד-נכון-לי. זה יקח עוד כמה ימים יקירתי. הימים המתקצרים, הרוח המתקררת והחורף המתקרב נראים אפלים אבל הם נושאים איתם בשורה של התחדשות. הקדרות, הגשם, הבוץ והרוחות טומנים בחובם את נס התתחדשות והפוריות של העולם. גם את שלנו (למרות שאצלנו למטה זה נראה כמו מבול שמתקרב.)
גדול יקירתי. עכשיו זה אחרי החגים, אז במדינה שלנו עכשיו הכל תחיל לזוז. אמנם בעצלתים, אבל בכיוון הנכון
.
נועם

חגיתלה

New member
אוייייש

פונג, משתתפת בצערך. אכזריות עד הסוף עברה עלייך היום. מאחלת לך שזה יהיה השלילי האחרון...

אוף עצובה איתך ../images/Emo7.gif

מקווה לפעם הבאה מוצלחת הרבה יותר משהו כמו בטא 4 ...........ו- שני 00 חיבוק דוב

גוליגל

New member
אוי, פונג ../images/Emo7.gif

כמה עצוב. עם בטא 4 הגוף שלך ממש עושה צחוק מהעבודה. עכשיו שהסתיים המתח את יכולה לבכות עם הצדקה מלאה. בסיבוב הבא נחזיק לך שוב אצבעות. בינתיים קבלי

פּוֹנְג

New member
שאלה בקשר להפסקת תמיכה

עכשיו כשהבטא אמרה את דברה אבל המכשפופה עדיין לא הגיעה, האם יש צורך להפסיק את התמיכה באופן הדרגתי או שאפשר פשוט להפסיק עם "ההתמכרות" התלת יומית הזו... ותודה לכל המעודדות אני בסיידר כי הרי לא באמת באמת האמנתי שזה יצליח הפעם.
היום יש יומולדת לבת של האיש שלי, ואני אלך לשחק אותה 'אמא חורגת' ולהכין עוגה.

שווערצה

New member
כן, בהחלט

התמיכה מעכבת את המחזור, ואחרי הבטא השלילית אין לה הצדקה ולכן אפשר וצריך להפסיק "בבת אחת". לא ידוע לי על בעיות "גמילה" מיוחדות
קבלי
גדול ומחזיקה לך
שהפעם הבאה תסתיים בבטא חיובית

פּוֹנְג

New member
תודה. ועוד../images/Emo35.gif האם יש מצב שהכוריגון

לא יעשה את מה שהוא אמור לעשות ולמרות הזריקה הביוץ יהיה מאוחר יותר? (אני מסתכלת על גרף חום השחר שלי ונראה לי שעל פיו היוץ היה רחוק יותר מ 48 שעות מהכוריגון.)

נתנאלה2

New member
פונג שממש

שחקו איתך כמו פינג.... מצטערת על השלילי האכזרי יכול להיות סיכוי קלוש בהקשר לביוץ, אבל סיכוי גדול לכך שהמכשפה הגיעה לפני היום ה 14 ללא קשר לביוץ

EFRAT NIR

New member
אם נתנו לך את המינון הנכון והמספיק

אז זה לא אמור להיות ,(חום השחר לא מהווה סממן מדויק לביוץ) אבל נפלאות דרכי הגוף , לא הכל פועל לפי הספר, בהצלחה

שווערצה

New member
מדידות חום השחר הן לא מדד מדוייק

ולא כל אחת מגיבה באותה צורה (יש כאלו שאצלן החום כלל לא עולה) אז אם קיבלת את הכוריגון כשהזקיקים היו בגודל המתאים (16 ומעלה), והיה ביוץ, אז כנראה שהוא היה בטווח ה- 48 שעות מהכוריגון.. ואולי לא כדאי לך לסמוך על מדידות חום השחר כמדד לביוץ במקרה שלך.

למעלה