אכזה גדולה.....

מטרוש17

New member
אכזה גדולה.....

אני לא מאמינה שהיא עשתה את זה... סטפני מהישרדות איך היא יכלה להעיף את גאד אחרי כל מה שהוא עשה בשבילה זאת הייתה הברית הכי טובה בשבילה שיכלה להבטיח לה בכייף להיות בשתי האחרונים האנשים הכי חזקים בידח אף פעם הוא לא שיקר לה הוא סיפר לה הכל והיא לא אכפת לה..... ממש התאכזבתי ממנה...חבל...

snier1991

New member
לא נכון השקרנית הכי גדולה

היא סטפני יש לה ברית עם כולם והיא משקרת את כולם

AnastasYa 14

New member
לאא..!!

נכנסתי להודעה לקרוא סתם מה זה וזה פשוט הרס לי הכל..!! חח.. אני רואה את השידורים החוזרים של הישרדות בימי שישי כי בימי שבת אני רואה בשעה הזאת נולד לרקוד.. אוף עכשיו אני לא אהיה במתח עד יום שישי.. (שלא תחשבו שאני מאשימה פה מישהו כן.?? סתם אמרתי.. חח..)

adi121

New member
אני רק חייבת להוציא את זה

לידיה עולה לי על העצביםםםם!!!
לא מספיק בגללה ג'יימי עף ועכשיו היא העיפה את ג'אד.. היחיד שעוד נשאר איכשהו לעשות קצת בלאגן וקצת אקשן.. עכשיו יהיה כל כך משעמםםםםם שיעיפו אותה כבר.. אין לי יותר פייבוריט פשוט העיפו לי את כולם לא אכפת לי מי יזכה.. אני מחכה כבר לפרק הסיום שהמושבעים יוכלו לפתוח את הפה ולהגיד כל מה שיש להם סינדי ואחותה ממש שיכפול אחת של השניה... הבנתי שהם תאומות אבל זה ממש מגניב

Angelus

New member
בגללה ג'ימי עף? הוא היה מטורף!

על כן הוא עף!
הוא הפך להיות מן איש מערות מפחיד, כמו בובי ג'ון, בעונה שעברה.
ואכן, לידיה פשוט נסחבת לשם. אבל אני מרחם עליה, לא יודע למה. היא נראת כל כך מסכנה כל הזמן.
בכל אופן, אין לה סיכוי לנצח. פשוט אין לה.

adi121

New member
מטורף.. אז מה.. עדיין חמוד

כמו מאתיו בעונה 6 שנהפך להיות נורא מפחיד.. זה היה משעשע לידיה לא מסכנה.. היא סתם עושה את עצמה שירחמו עליה! אתה נופל בפח שלה!

Angelus

New member
../images/Emo6.gif

אני לא מאמין שהיא תישאר מעבר לשבוע הזה (גג שבוע הבא.
)

Angelus

New member
אני שמח שהם בחרו להוציא את ג'אד.

הוא שחקן גרוע, ושקרן עלוב, בנוסף להכל. למרות שמבחינתו, סטפני בחיים לא תקבל את הקול שלו. הוא היה בסדר גמור איתה, לאורך כל הדרך. אבל ככה זה ב'הישרדות' - אתה אף פעם לא בטוח, אלא אם כן אתה עונד את שרשרת החסינות.

למעלה