אכזבות החיים...

התוהה2

New member
אכזבות החיים...

שלום לכולם אני חדשה כאן אז אפתח בקצת פרטים עלי ... אני בת 24, נראית טוב ( בלי להשתחצן... ), בעלת תואר ראשון, אני עובדת- אמנם בעבודה שאני לא ממש אוהבת, אבל אני מרוויחה יפה יחסית לחברותיי... יש לי משפחה תומכת ואוהבת ובטח אתם תוהים מה אני רוצה מכם ולמה בכלל אני כאן... אז ככה... לפני כשנה חבר שלי נפרד ממני לטובת בחורה אחרת, מאז ועד היום אני לא מצליחה להיקשר לאף אחד אחר ( ויש לפחות חמישה שרוצים אותי), למרות כל הכאב לב והסרטים שעברתי בגללו אני עדיין חושבת עליו ויותר מזה... מתפללת לה' שנחזור להיות ביחד. אני כל כך פטתית כי הוא אמר לי בפירוש שהוא יוצא עם מישהי ושהוא אוהב אותה ( ובטח הם גם יתחתנו עוד מעט... ) אני לא האמנתי שאני אהיה במצב הזה... אני לא מצליחה למרות שאני ממש רוצה - להשתחרר ממנו... אני מרגישה שהכל הולך הפוך אני רוצה מישהו שרוצה מישהי אחרת ואותי רוצה מישהו שאני בכלל לא רוצה... אוף... איך יוצאים מזה ? איך ממשיכים הלאה? אני כמעט ולא יוצאת אין לי חברות אמיתיות כל החברות שלי הן סתם צבועות ואינטרסנטיות... ואני סתם מדוכאת עכשיו כמו בכל שישי... מצטערת על הבילבולי מוח פשוט הייתי חייבת להתפרק...

מזדהה אתך

אני חייל בן 21 ומאוד מזדהה אתך שאר החברים שלי צבועים חוץ מ2 שחיילים קרביים אני לבד כל הזמן וכל הזמן בדיכאון...הרוב בימי שישי לפעמים בא הבכי ולפעמים עצבים ואי ודאות מוחלטת, בעיקר מדוכא מזה שאני בחיים לא פגשתי בחורה, ובחיים לא הייתי עם בחורה, אז לא רק בתול בן 21, אלא גם בודד כל הזמן, נטול בנות לגמרי. רק בגלל שאני בן אדם טוב ורגיש ואיכפתי,(זה בכלל לא קשור למראה החיצוני שלי, מפני שאני נראה טוב, רק לפנימיות כנראה) לא הולך לי כלום, כמו המשפט "צדיק ורע לו, רשע וטוב לו". נמאס לי מהבכי על זה שאני לבד ובחיים לא יצליח להיות עם מישהי. והכי הכי נמאס לי כבר לשמוע בנות שאני מספר להם את זה באינטרנט אומרות לי שזה יגיע ואל תדאג הכל יהיה בסדר, בנות מתות על בחורים כמוך, ויהיה טוב...ממש נמאס מזה. זה לא ככה, כי עובדה אני בן 21 ועדיין לבד, בחיים לא דיברתי עם אף בחורה במציאות וזהו. קשה לי להאמין שאגיע לרמה אי פעם של לדבר עם מישהי, בשבילי זה דבר יותר קשה מאשר להגיע לפסגת האברסט. פשוט רציתי להגיד שמזדהה אתך מאוד.

מזדהה

גם לי היתה אהבה נכזבת מאד קשה, והתגברתי עם הזמן. כדאי למצוא לך דברים שאת אוהבת לעשות ואז פחות יקשה עליך כשלא אוהבים אותך. השתתפי במסגרות שמענינות אותך כמו חוגים ולמודים ושם תמצאי אנשים חדשים ומתאימים לך, צרי וזמי קשרים עם אנשים שאת אוהבת והיי מעורה בחברה. תני אהבה ולאט תמצאי חבר לחיים.

דוש2

New member
כנסי

תראי,אהבות נכזבות קורות וקרו לכולם..גם לי זה קרה. ואת יודעת אחרי כמה זמן החלטתי שזהו, שאני ממשיכה הלאה? שנתיים. במשך השנתיים האלו הדבר היחידי שעניין אותי זה סטוצים,לא הייתי באמת פנוייה לקשר ורציתי בנים שידעתי שאין לי איתם סיכוי ( לא פנויים) , העדפתי אותם ככה, כי עדיין הייתי תקועה על אותו אחד,תראי, הזמן באמת יעשה את שלו...תחכי...אני מקווה שזה יעבור לך מהר יותר מאשר לי..כי שנתיים זה המון המון זמן וזה גם מוגזם,אבל לפעמים אי אפשר לשלוט על דברים. בהצלחה

אם זה כמו שאת מתארת

יש לך את הכל כדי למצוא את הצמיחה תעשי עם עצמך יותר ממה שאת חושבת שמספיק לך תשאירי את הגברים רגע בצד ותתמקדי בעצמך אז מה אם את נראית טוב(יש גברים שמפחדים מזה) תאמיני שאת יותר מעטיפה עם התואר שיש לך את עובדת ואומרת שמרויחה טוב אז תעשי משהו שאחרים יוכלו לראות את זה קורן ממך תעשי משהו למענך כשאת תאהבי את עצמך באמת בגלל העצמי שיש לך יאהבו אותך תאמיני לי , ניסיתי ואני שמנה ולא יפה ובלי תואר

למעלה