אכזבה

RaulDuke

New member
אכזבה

מוריד לכמה רגעים את הביישנות, ונותן קצת חופש לבטחון העצמי להתרומם גבוה, למה אני לא מוצא נחמה? למה אני לא מוצא אהבה? למה לא רואים אותי כמו שאני באמת? אני אדם נבון, אני איש נחמד, אני מוכשר, אני לא נראה רע בכלל, אני איש שיחה מענין, אני מאזין טוב, אז למה? למה??? למען השם, אני לא מוצא את האחת, (או מישהי, בכלל...) למה?? עכשיו אני אחזור לעצמי, תודה על ההקשבה, היו שלום, וביי.

mariana

New member
זה מה שאני אומרת...

תמיד לטובים נינינו זה קורה! למה? אני לא יודעת. זה מה שאמרתי בהודעתי הקודמת כאן למטה שתמיד לטובים ואלה שהם הכי מקסימים זה קורה, אולי בגלל שאנחנו נימצאים במין מבחן כזה. ויכול להיות שאתה לא מוצא את האחת והיחידה כי הם פשוט לא מגיעות לך, ומגיע לך בחורה שתבין אותך ותקבל אותך עם כל הדברים המופלאים שאמרת על עצמך. אני חושבת שלך מחכה אחת שרק שלך ואני בטוחה שזה כך. אז סבלנות חמוד כל דבר בזמנו. ואז בינתיים חיבוק ענקקקקקקק מימני מרין

שלום לך...

אני כל כך מזדהה איתך, למרות שאני מחפשת אחד ולא אחת
אבל כל השאר - דיי תואם, ואני בטוחה שאתה לא לבדך. כולם עוברים את זה בשלב זה או אחר בחיים. אל תיתן לזה להוריד לך את הביטחון העצמי, אתה עוד תמצא מישהי נחמדה שתעריך אותך בגלל מי שאתה. אני כותבת לך ובעצם כותבת גם לעצמי, כי אנחנו באותה "סירה". אומרים שיהיה בסדר, בוא נאמין להם.

golem

New member
מוכר מאוד...אבל...

שים לב למה שרשמת...מוריד לכמה רגעים את הביישנות - זה לא מספיק...אתה צריך להוריד את זה ליותר זמן - ולנסות להגיע לתמיד...זה קשה - אני עוד לא הצלחתי - אבל כשתעשה את זה תראה שיהיה לך יותר קל למצוא אהבה.... תזכור את זה - אין לך במה להתבייש!!! ואם למישהו אחר לא נוח איתך - בעייה שלו - והבעייה אצלו!!!

אני חושבת, אבל לא בטוחה ש....

שאני יודעת מי אתה... אם זה כן, אני חושבת שאני יודעת איפה הבעיה, אבל אני לא רוצה לומר סתם... אם זה לא, אני מקווה שיהיה טוב ואני חושבת שכדי להרגיש טוב עם עצמך אתה צריך לעשות את זה תמיד ולא להסתכל לזמן ולחכות שהרגע יגיע פשוט חיים תאמין לי זה יבוא כמו שכל דבר אחר בא.... כמו שהירידות וכמו שהעליות.... האנחנו לא חיים בעולם ורוד והחיים לא וחלקים אז תתעזר בסבלנות, ככה זה גם יבוא יותר מהר..

למעלה