אכזבה

אכזבה

לפני כחודשים לערך הבן שלי הכיר לי את הפורום שלכם ומאד שמחתי להיכנס מדי פעם ולקרוא על הזכרונות שלכם מההורים ולהתענג על הפולקלור הלובי לצערי בימים האחרונים הפורום הפך להיות משעמם ולא מחדש כלום הפורום הוא לא בכדי לברך בבוקר טוב בתחילה היו סיפורים ופתגמים מדוע זה פסק? לא יתכן שהיה כל כך מעט לספר על המשפחות הנפלאות של הלובים. מקווה שלא הגזמתי ופגעתי.

טאKילה

New member
זהו, כבר אכזבה?

ולמה שלא תחדש לנו עם פתגמים וסיפורים מבית? הפורום לפעמיםתוסס לפעמים פחות, אך תמיד פתוח לתכנים חדשים. אתה מוזמן להביא לנו משלך. ערב טוב

afresa

New member
שלום לך שי../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

יש אתרים נוספים לעדה הלובית אם ברצונך לדעת יותר . כאן בפורום יש מעט מאד איפורמציה על העדה , אבל כיף כאן כי לדעתי רק צערי העדה בשנות ה40+ נכנסים לכאן ומעברים יחד איפורמציות שונות על העדה כמו :תבשילים וכו כנסי לאור שלום שם תמצאי את מבוקשך הפורום הזה מנוהל על ידי טקילה העושה עבודתה נאמה תכתבי גם את פתגמים ותשתתפי ואולי תצפי אותנו בזכרונות יום טוב עפריצ'ה

שי גם אני מאוכזב כמוך ../images/Emo10.gif

שוש עושה עבודה טובה ,הבעיה כאםן זה הניהול הכושל בגלל חוסר זמן של המנהלת . המנהלת עסוקה בניהול מספר פורומים אז אין לה את הזמן והיכולת להשקיע בפורום הזה וזה מאוד חבל . אני פורש .שיהיה לכולם בהצלחה

טאKילה

New member
גרי סטיב מעניין מאיפה קורצת?

מעולם לא היית חלק בפורום הזה. קל לזהות אותך רודף. תפרוש תפרוש, זה יהיה הדבר הכי חכם שעשית. הדלת שם למעלה ללחוץ X והיא כבר תיסגר אחריך.

שוש מצטער שאני הולך ,אולי אם תיהי

המנהלת כאן אני יחזור .תודה לבלונדה ולכל החברה הנפלאים כאן .

יו תודה לבלונדה ?../images/Emo2.gif

על מה תודה ? אני לא מכירה אותך.. ואם צריך כבר להודות..אז זה לטאקילה. שפתחה לנו ביוזמתה את הפורום הנפלא הזה.. חבל שאתה מתרשם שלילית על הפורום הזה. נראה לי שכולם נהנים פה במיוחד. מעבירים חוויות.. לי באופן אישי מאוד כייף להיות כאן. אחלה יום לכולם משפחה יקרה }{

טאKילה

New member
afresa יקירתי../images/Emo39.gif

שי 19 היחיד מעולם לא ביקר בפורום הזה. כמוהו גם סטיב גרי מעולם לא היה חלק מהפורום, ואין ספק ששני הניקים הגיעו להפריע בפורום, ואין להם לו שמץ של שייכות לעדה הלובית, זן דרך של טרול להפריע לסדר בפורום. האיש מתנהג כך גם בפורומים אחרים.

ת מי

New member
טאקי יקירה ../images/Emo24.gif

הדבר האחרון שאת צריכה זה להתייחס לאנשים מסוג זה, שבמקום להעשיר ולהפרות, מה שהם יודעים זה להעביר ביקורת שכזו. לדעתי ומהמקום שאני מבינה, הפורום הוא ערוץ פתוח לכל מי שרק יכול למלות אותו בתכנים הקשורים באופן ישיר או עקיף המתאים לפורום, יבורך. כנראה טאקי כמו שציינת אלו אנשים שלא שייכים, אחרת היו נוהגים שונה.

afresa

New member
מבחינתי את עושה זאת מצוין../images/Emo106.gif|כלנ

טקילה גשי לסדר היום יש כאלה שאוהבים פשוט לנסות לשים מכשולים יום טוב לך יקירה (דרך אגב אני ורד מאור שלום)

טאKילה

New member
הלו ורד../images/Emo39.gif

תודה חמודה, מזמן הפסקתי להתרגש. הוא יכול רק לנסות הכישלון בכיסו.. כמו שאומרים הכלבים נובחים והשיירה עוברת

היי שי היי סטיב../images/Emo141.gif

נכון שלא מכירה אותכם בכלל אבל אני רוצה לומר לכם שהפורום כאן עלה בכדי שאנשים מהעדה שלנו יוכלו להיכנס להנות ולהזכר במסורות שיש לנו בעדה בפיתגמים המצחיקים שלנו לתת ולקבל מתכונים מיוחדים רק לנו אני רוצה רק לתקן אותכם טאKילה......... עושה עבודתה נאמנה היא לא מקבלת שכר על כלום כאן ואם היא נמצאת כאן זה על זמן חשבונה הפרטי בלבד מתוקים באמת לא מתאים להתנהג כילדים חבל שאתם הולכים ההפסד כולו שלכם נ.ב תודה על המחמאות

למעלה